מערכת סטריאו למערכת קולנוע ביתית
היי, יש לי בחדר מסך דיי איכותי של טושיבה 37" וXtreamer.
עכשיו כדי להפוך את זה לHT נחמד אני צריך מערכת סטריאו טובה, התקציב שלי הוא בסביבות ה-1000 שקל, אשמח להצעות.
תודה.
עריכה:
הסתובבתי קצת בפורום ושמתי לב שהמחירים של מערכות בסיסיות\טובות עולה יותר מהתקציב אז אני מניח שאפשר לחרוג ל2000 ואפילו קצת יותר.
יש לציין שנחוץ לי שיתמוך ב5.1 אם זאת אני לא אודיופיל לכן אין צורך למשהו יוקרתי ממש..
עכשיו כדי להפוך את זה לHT נחמד אני צריך מערכת סטריאו טובה, התקציב שלי הוא בסביבות ה-1000 שקל, אשמח להצעות.
תודה.
עריכה:
הסתובבתי קצת בפורום ושמתי לב שהמחירים של מערכות בסיסיות\טובות עולה יותר מהתקציב אז אני מניח שאפשר לחרוג ל2000 ואפילו קצת יותר.
יש לציין שנחוץ לי שיתמוך ב5.1 אם זאת אני לא אודיופיל לכן אין צורך למשהו יוקרתי ממש..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
יאללה, הימור שלי - הבחור מתכוון לרסיבר תומך סראונד, אבל בשלב ראשון רק זוג רמקולים. 2000 שקלים זה תקציב סביר אבל בעייתי משהו. אם תלך על יד שניה תוכל להרכיב כבר משהו חביב.
כן מצטער אני קצת newb באודיו.MartinHSabag כתב:לא הבנתי.
אתה מחפש מערכת סטריאו או 5.1?...
אני מעוניין במערכת 5.1
למה אתה מתכוון?ran_carney כתב:יאללה, הימור שלי - הבחור מתכוון לרסיבר תומך סראונד, אבל בשלב ראשון רק זוג רמקולים. 2000 שקלים זה תקציב סביר אבל בעייתי משהו. אם תלך על יד שניה תוכל להרכיב כבר משהו חביב....
להתחיל מרסיבר בלבד עם 2 רמקולים ככה שאני יוכל להבחין רק בין 2 צדדים ואז להוסיף עוד 3 רמקולים וסב וופר על מנת שיהיה לי 5.1?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
תראה, השאלה היא בסופו של דבר לאיזו רמה אתה שואף להגיע. יכול להגיד לך שאני התחלתי את הדרך בתחום עם 5 רמקולים של סטורם ורסיבר סנסוי וינטאז' וסתמי ביותר. בהמשך התקדמתי לזוג רמקולים של סליישן שדרשו שדרוג לרסיבר איכותי יותר. על המשבצת התיישב אונקיו 308. רמת כניסה של רסיבר, אבל חתיכת שדרוג ביחס למה שעבדתי איתו בעבר. לאט לאט המשכתי לבנות את המערכת תוך התבססות על רכיבים מיד שניה והדרגתית. כרגע אני כבר עומד על מערכת שלא מביישת גם השקעה של עוד כמה אלפי שקלים טובים מעבר להשקעה שלי. אפילו יותר מכך. מה עם מגבלות מקום? שואף ליצור את המערכת במכה 1? פתיחות ליד 2?
אני מעדיף במכה 1, ואין לי בעיה לקנות יד 2.ran_carney כתב:תראה, השאלה היא בסופו של דבר לאיזו רמה אתה שואף להגיע. יכול להגיד לך שאני התחלתי את הדרך בתחום עם 5 רמקולים של סטורם ורסיבר סנסוי וינטאז' וסתמי ביותר. בהמשך התקדמתי לזוג רמקולים של סליישן שדרשו שדרוג לרסיבר איכותי יותר. על המשבצת התיישב אונקיו 308. רמת כניסה של רסיבר, אבל חתיכת שדרוג ביחס למה שעבדתי איתו בעבר. לאט לאט המשכתי לבנות את המערכת תוך התבססות על רכיבים מיד שניה והדרגתית. כרגע אני כבר עומד על מערכת שלא מביישת גם השקעה של עוד כמה אלפי שקלים טובים מעבר להשקעה שלי. אפילו יותר מכך. מה עם מגבלות מקום? שואף ליצור את המערכת במכה 1? פתיחות ליד 2?...
עריכה:
יש מצב שאני ארצה ללכת על הZ5500, מה דעתכם? איך האיכות?
אני בעל Xtreamer, WII ו-Xbox 360 אז אני תוהה אם אני מחבר את הZ5500 לDigital Output של הטלוויזיה האם אני יקבל שמיעת surround אמיתית או שאני צריך חיבור ישיר בין המכשירים למערכת?