פופקורן C-200 נתקע
אתמול התקנתי דיסק קשיח של WD CAVIAR 1.5T בתוך הפופקורן.
פירמטתי אותו והכל והוא עובד מעולה.
אתמול העברתי סרטים לדיסק הקשיח והכל היה בסדר כולל הפעלת הסרטים.
היום בבוקר ניסיתי להפעיל את הC200 והוא כל הזמן מראה לי את התפריט אבל לא זז כלום. אפילו לכבות אי אפשר. ניתקתי מהחשמל והחזרתי כמה פעמים והבעיה חוזרת על עצמה.
למה זה קורה?
פירמטתי אותו והכל והוא עובד מעולה.
אתמול העברתי סרטים לדיסק הקשיח והכל היה בסדר כולל הפעלת הסרטים.
היום בבוקר ניסיתי להפעיל את הC200 והוא כל הזמן מראה לי את התפריט אבל לא זז כלום. אפילו לכבות אי אפשר. ניתקתי מהחשמל והחזרתי כמה פעמים והבעיה חוזרת על עצמה.
למה זה קורה?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני משתמש ב-WD CAVIAR GREEN 2TB 64MB ואין בעיה.
אני יודע שיש סדרות מסוימות שלא יושבות טוב על המכשיר.
אם החזרת את הדיסק והכל בסדר גמור אז יופי. אם אתה חווה עוד בעיות, הכי טוב שתוציא אותו, תבצע פרמוט ל-NTFS ולאחר מכן תחזיר אותו ותבצע התקנה מחודשת של הגרסה האחרונה והתקנת ה-NMT APPS (במידה והיו).
אני יודע שיש סדרות מסוימות שלא יושבות טוב על המכשיר.
אם החזרת את הדיסק והכל בסדר גמור אז יופי. אם אתה חווה עוד בעיות, הכי טוב שתוציא אותו, תבצע פרמוט ל-NTFS ולאחר מכן תחזיר אותו ותבצע התקנה מחודשת של הגרסה האחרונה והתקנת ה-NMT APPS (במידה והיו).
אני דיי משוכנע שהבעיה אינה פיזית בHD שלך,
לי יש את אותו הדגם בדיוק ואין לי בעיות איתו בכלל. (טפו טפו).
יתכן שהבעיה נובעת מהFIRMWARE של הדיסק (סבירות נמוכה),
מה שיותר הגיוני שקרה זה, שבמהלך העברת המידע חלה תקלה כלשהי שגרמה לשיבוש במקומות נקודתיים שאחראים על קריאת נתוני הדיסק כולו כמו הMBR או הBOOT RECORD או אפילו תקלה כללית.
ניתן לבדוק ואפלו לנסות לתקן זאת ע"י חיבור למחשב, אך עדיף פשוט לפרמט את הדיסק ולהעביר מחדש (עדיף בשלבים).
בהצלחה...
לי יש את אותו הדגם בדיוק ואין לי בעיות איתו בכלל. (טפו טפו).
יתכן שהבעיה נובעת מהFIRMWARE של הדיסק (סבירות נמוכה),
מה שיותר הגיוני שקרה זה, שבמהלך העברת המידע חלה תקלה כלשהי שגרמה לשיבוש במקומות נקודתיים שאחראים על קריאת נתוני הדיסק כולו כמו הMBR או הBOOT RECORD או אפילו תקלה כללית.
ניתן לבדוק ואפלו לנסות לתקן זאת ע"י חיבור למחשב, אך עדיף פשוט לפרמט את הדיסק ולהעביר מחדש (עדיף בשלבים).
בהצלחה...
לפני כמה ימים עשיתי פירמוט לHARD DISK(לא היה קל בכלל לפרמט כי זה גם תקע כמה פעמים את המחשב)ואחרי שפירמטתי לגמרי את הHDD,
שמתי הכל בפופקורן והכל עבד(כולל העברת קבצים).
אבל היום,הHDD שוב נתקע ואיתו כל הקבצים:(
ואתמול העברתי קובץ בלו ריי של 40 ג'יגה והייתי במהלך כל ההעברה והכל עבד תקין בלי תקלות והיום בבוקר עוד פעם נתקע הHDD עם כל הקבצים שהיו בו.
שמתי לב שיש NOTE מיוחד שאומר מה התקלה:Western Digital have starting with drive models ending RS a new way of aligning HDD's which may cause problems in devices which like the NMT run Linux. Whilst this is resolved I would purchase an al-ternative. If you have the drive already then Vista onwards is supposed to partition correctly the HDD, so format to NTFS on a Vista/W7 PC before placing in the NMT and use only as a data drive (not for the NMT apps). See thread HERE for a guide and discussion on the issue and how to use as the NMT apps drive.
שמתי הכל בפופקורן והכל עבד(כולל העברת קבצים).
אבל היום,הHDD שוב נתקע ואיתו כל הקבצים:(
ואתמול העברתי קובץ בלו ריי של 40 ג'יגה והייתי במהלך כל ההעברה והכל עבד תקין בלי תקלות והיום בבוקר עוד פעם נתקע הHDD עם כל הקבצים שהיו בו.
שמתי לב שיש NOTE מיוחד שאומר מה התקלה:Western Digital have starting with drive models ending RS a new way of aligning HDD's which may cause problems in devices which like the NMT run Linux. Whilst this is resolved I would purchase an al-ternative. If you have the drive already then Vista onwards is supposed to partition correctly the HDD, so format to NTFS on a Vista/W7 PC before placing in the NMT and use only as a data drive (not for the NMT apps). See thread HERE for a guide and discussion on the issue and how to use as the NMT apps drive.
הם מודעים לפי ההודעה שמצאתי(מפני שהם שמו note1 ליד השם של הדגם שלי)וכנראה שאין פתרון לזה.בינתיים הם הביאו את האתר שלהם כדי שנוכל לדבר על הבעיה http://www.networkedmediatank.com/showt ... 738&page=1.