IFA2010: חברת Telefunken חוזרת לשוק ה-Hi-Fi
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שנתיים אחרי שהחברה הותיקה הזו הושקה מחדש היא חוזרת לשוק ה-hi-fi.
החברה הציגה ב-IFA2010 ארבעה מוצרים חדשים מסדרת ה-PerfektAudio אשר עוצבה והונדסה בגרמניה.
אחד המוצרים עוצב בסגנון האגדי של Telefunken משנות ה-70' ולאור הדרישה הגבוהה, חלק מהדגמים אף כוללים יכולות של רדיו אינטרנטי.
בנוסף החברה הציגה מספר חידושים ע"י השותפה Allianz תחת המטריה של Telefunken holdings כמו הממיר הראשון בעולם עבור טלוויזיות המבוססת אנדרואיד ואב-טיפוס של ממיר הייברידי לקליטת שידורי לווין HD, גישה מלאה לאינטרנט וגישה לשירות המקוון videotheque Maxdome. לממיר כונן קשיח בנפח של 2TB.
TF 1300 HD SETTOP BOX
SYSTEM 310 HIGH-END HIFI
החברה הציגה ב-IFA2010 ארבעה מוצרים חדשים מסדרת ה-PerfektAudio אשר עוצבה והונדסה בגרמניה.
אחד המוצרים עוצב בסגנון האגדי של Telefunken משנות ה-70' ולאור הדרישה הגבוהה, חלק מהדגמים אף כוללים יכולות של רדיו אינטרנטי.
בנוסף החברה הציגה מספר חידושים ע"י השותפה Allianz תחת המטריה של Telefunken holdings כמו הממיר הראשון בעולם עבור טלוויזיות המבוססת אנדרואיד ואב-טיפוס של ממיר הייברידי לקליטת שידורי לווין HD, גישה מלאה לאינטרנט וגישה לשירות המקוון videotheque Maxdome. לממיר כונן קשיח בנפח של 2TB.
TF 1300 HD SETTOP BOX
SYSTEM 310 HIGH-END HIFI
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כמו שכתוב, החברה חזרה לפעילות לפני שנתיים.
עדיין, הקשר בין המוצרים שנמכרים בישראל (שראיתם בסופר) לחברה האמיתית, מקרי בלבד....
אם יש לכם ספק, תציצו באתר שלהם ותסתכלו בפרוטפוליו מוצרים שלהם, תבדקו אם הדגם שמצאתם בארץ, מופיע באתר שלהם.
עדיין, הקשר בין המוצרים שנמכרים בישראל (שראיתם בסופר) לחברה האמיתית, מקרי בלבד....
אם יש לכם ספק, תציצו באתר שלהם ותסתכלו בפרוטפוליו מוצרים שלהם, תבדקו אם הדגם שמצאתם בארץ, מופיע באתר שלהם.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
חבל שאת טאנדברג אי אפשר להחזיר..לגרמנים והסקנדינבים היה סטייל מיוחד באודיו.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
בהחלט . ובזמנו הם נחשבו להיי אנד אמיתי , החברות האמריקאיות הצליחו יותר מסחרית , אבל טאנדברג היה משהו . אני עדיין זוכר שביקרתי פעם אצל מישהו שהיה לו טאנדברג , צליל חבל"זKosh כתב:חבל שאת טאנדברג אי אפשר להחזיר..לגרמנים והסקנדינבים היה סטייל מיוחד באודיו....
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
היו גם רסיברים טובים מאוד,כמו זה למשל:
לי יש שלושה רסיברים שלהם,TR-2045 ושניים קטנים מהסידרה הישנה יותר Solvsuper.לכולם יש סאונד נהדר והטיונרים
בהם ממש טובים! אבל החסרונות שלהם הם חיבורי DIN מרגיזים והכפתורים שנדבקים ולא "חוזרים".מחלה של כל הטאנדברגים.
לי יש שלושה רסיברים שלהם,TR-2045 ושניים קטנים מהסידרה הישנה יותר Solvsuper.לכולם יש סאונד נהדר והטיונרים
בהם ממש טובים! אבל החסרונות שלהם הם חיבורי DIN מרגיזים והכפתורים שנדבקים ולא "חוזרים".מחלה של כל הטאנדברגים.
Vintage audio is a way of life
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
השנה 1982yairf כתב:היו להם בעיקר טייפים מעניינים, לגבי השאר אני לא בטוח......
הדגם TCD3014A
4 מנועים
3 ראשים נפרדים לחלוטין
מיקרו פרוססור קונטרול
כיוון אזימוט
כיוון BIAS
שלט רחוק
DOLBY B,C
נתונים שנחשבו בזמנו מדע בדיוני
וכל זה היה שלי. עבדתי כמו משוגע על מנת לחסוך את 2000$ ששילמתי לצילג , שישב בזמנו ברחוב החשמונאים, על מנת שיביא לי את המכשיר. אני חושב שהייתי הראשון בארץ ,ששם את ידו על הטייפ האגדי הזה ,ברכישה מיבואן רישמי.
תמיד שואלים אותי איפה המכשיר?
ובכן מדובר בסיפור עצוב מאוד.
בשנת 1990 חזרתי מארה"ב, לאחר שהות של 3 שנים ,שבמהלכה איפסנתי את הטייפ. כשחזרתי משם הבאתי מערכת חלקים ,שכללו רכיבים של CARVER סוני וכמובן טאנוי. בבית החדש שקנינו עשיתי הכנה לרמקולים ולכן מתוך הקירות יצאו חוטים ,שאמורים היו להתחבר לרמקולים.
במסגרת עבודות בדק הבית של הקבלן סוכם, שהנ"ל יבצע אצלי ליטוש למרצפות. פיניתי את הרמקולים ויצאתי לעבודה ,כאשר אישתי בבית עם הפועלים. כשחזרתי וחיברתי את המערכת חזרה התברר לי גודל האסון האודיופילי, שפקד אותי. הפועל , שחוטי הרמקולים הפריעו לו ללטש את הריצפה, לקח את הקצוות שלהם ובמקום לבקש מחבר שלו להחזיק אותם ,מעל הריצפה, עד גמר הנקיון, פשוט דחף אותם לשקע חשמל 220V. כן כן חברים הזוי אני יודע אבל זה מה שהיה. הוא הכניס לי 220V ליציאת הרמקולים בפאור. כתוצאה מכך נדפק הטייפ,הקדם מגבר,וטייפ DAT של סוני. את הכל הצלחתי לתקן במעבדות השונות חוץ מאת הטייפ. בצר לי פניתי לביטוח ותבעתי את חברת הנקיון. זכיתי בתביעה וקיבלתי 12000 ש"ח עבור הטייפ אבל את הטייפ האגדי הזה נאלצתי להחזיר לחברת הביטוח (למרות שהוא כבר לא היה שווה פרוטה).
אז זהו ,ככה נפרדתי מהחלום הזה
אך אך היו זמנים
-
- טנדברג TCD 3014A