צריך עזרה דחוף..
יש לי בעיה בA200 , התקנתי את הNMT APPS , כל השירותים בA200 מופעלים
אני עובר את שלח ה NMT CSI .
אבל ברגע שאני לוחץ נגיד של OVERSIGHT וכל תוכנה אחרת ומנסה להתקין , אפילו אם אני רושם את השם מחשב של הסטרימר , או האיפי . זה לא מצליח להתקים ונותן את הERROR (מצורפת תמונה).
מעבר לזה , יש פינג לסטרימר , פתחתי את כל הפורטים, עדיין לא תקין
השמח מאוד לעזרה . תודה
אני עובר את שלח ה NMT CSI .
אבל ברגע שאני לוחץ נגיד של OVERSIGHT וכל תוכנה אחרת ומנסה להתקין , אפילו אם אני רושם את השם מחשב של הסטרימר , או האיפי . זה לא מצליח להתקים ונותן את הERROR (מצורפת תמונה).
מעבר לזה , יש פינג לסטרימר , פתחתי את כל הפורטים, עדיין לא תקין
השמח מאוד לעזרה . תודה
נערך לאחרונה על ידי ddotan ב 07/09/2010 14:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ddotan,
עוד משהו שלא ציינתי בשרשורים האחרים...
גם אם שרת ה-FTP מופעל במכשיר, מדי פעם לאחר שימוש וכיבוי של המכשיר, ה-IP משתנה ולכן צריך, קודם כל, לבדוק בפופקורן מה ה-IP החדש, ב-NMT CSI להיכנס לתפריט EXTRA (למעלה), משם ל-SETTINGS, ולשנות את ה-IP לכתובת המעודכנת. לאחר מכן תוכל להיכנס ולבצע התקנות.
גם אם שרת ה-FTP מופעל במכשיר, מדי פעם לאחר שימוש וכיבוי של המכשיר, ה-IP משתנה ולכן צריך, קודם כל, לבדוק בפופקורן מה ה-IP החדש, ב-NMT CSI להיכנס לתפריט EXTRA (למעלה), משם ל-SETTINGS, ולשנות את ה-IP לכתובת המעודכנת. לאחר מכן תוכל להיכנס ולבצע התקנות.
זה ברור לי , עשיתי איפי ידני . יש לי פינג וFTP ושיתוף עובדים .Irus כתב:ddotan,
גם אם שרת ה-FTP מופעל במכשיר, מדי פעם לאחר שימוש וכיבוי של המכשיר, ה-IP משתנה ולכן צריך, קודם כל, לבדוק בפופקורן מה ה-IP החדש, ב-NMT CSI להיכנס לתפריט EXTRA (למעלה), משם ל-SETTINGS, ולשנות את ה-IP לכתובת המעודכנת. לאחר מכן תוכל להיכנס ולבצע התקנות....
ניסיתי אפילו לעשות DMZ דרך הראוטר עדיין אותו הדבר.
ניתקתי את הראוטר חיברתי בין המחשב ישירות לסטרימר , עדיין אותו הדבר.
התקנתי מחדש את הFRIMWARE דרך USB וגם את ה NMT.
אותו הדבר.
מה עושים ?