הלב ב LED והשכל בפלאזמה
שלום לחברי הפורום המדהים הזה,
אבקש את עזרתכם לצאת מהפלומטר, מביקור בחנויות רבות בהן צפיתי במסכי לד כמו 753 של טושיבה
ו LE810 של שרפ, בגדלים של מעל 50" אהבתי מאוד את התמונה.
הצבעים בוהקים, חדים והפרטים לטעמי גם ברורים.
מאחר ורוב התכנים בהם אני צופה כרגע, הם SD באמצעות צלחת לווין פרטיתו DVD.
לוגית אני יודע שפלאזמה עדיפה, ראיתי את ה V10 בגודל 58, אם הייתי מתעלם ממסכי הלד, הייתי משלים
עם איכות התמונה של ה V10 ב SD, שדי חשוכה לעומת מכשירי הלד וגם מלווה בריצודים (פיקסליזציה - מקווה שהמונח נכון), אני חושש כי אצטער שלא הלכתי אחר ליבי לכיוון הלד, מה גם שמכשירי הלד מציעים פיצ'רים
רבים נוספים כמו USB ואינטרנט.
מרחק צפייה מעל 4 מ'.
שנה טובה
אבקש את עזרתכם לצאת מהפלומטר, מביקור בחנויות רבות בהן צפיתי במסכי לד כמו 753 של טושיבה
לוגית אני יודע שפלאזמה עדיפה, ראיתי את ה V10 בגודל 58, אם הייתי מתעלם ממסכי הלד, הייתי משלים
עם איכות התמונה של ה V10 ב SD, שדי חשוכה לעומת מכשירי הלד וגם מלווה בריצודים (פיקסליזציה - מקווה שהמונח נכון), אני חושש כי אצטער שלא הלכתי אחר ליבי לכיוון הלד, מה גם שמכשירי הלד מציעים פיצ'רים
מרחק צפייה מעל 4 מ'.
שנה טובה
גם פלאזמות מציעות שלל פיצ'רים מעניינים,השאלה היא מה הצרכים שלך?
האם תשתמש בפיצ'רים האלו? מה התכנים העיקריים שלך?
האם יש תאורה חזקה/חלון גדול בסלון?
בעיקר לצפיה בערוצים הרגילים 1,2 ו 10.
מעט DVD ובעתיד גם Blue Ray.
נראה לי יעיל לקבל סרט על DOK ושאוכל להקרין על ה TV, לכן חשוב גם USB.
אין כמעט בעיית תאורה חזקה, אני אוהב לצפות TV בתאורה מינימאלית שאינה ממוקמות מאחור.
תודה
האם תשתמש בפיצ'רים האלו? מה התכנים העיקריים שלך?
האם יש תאורה חזקה/חלון גדול בסלון?
בעיקר לצפיה בערוצים הרגילים 1,2 ו 10.
מעט DVD ובעתיד גם Blue Ray.
נראה לי יעיל לקבל סרט על DOK ושאוכל להקרין על ה TV, לכן חשוב גם USB.
אין כמעט בעיית תאורה חזקה, אני אוהב לצפות TV בתאורה מינימאלית שאינה ממוקמות מאחור.
תודה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
ברוך הבא
לך עם נטיות הלב ! אהבת את ה ה LED, את הצבעים, את עוצמת התאורה, את הפיצ'רים הנוספים ... אז למה לא?
בסופו של יום אתה ולא אף אחד אחר צריך לשבת מול המסך ולהנות מהדברים שעושים לך את ההבדל !
נוכל להגיד לך עד מחר שדווקא התנאים שתארת מזמינים יותר מסך פלזמה - התכנים, תאורת הסלון, שעות הצפייה, התקציב ...
נוכל להוסיף שדווקא בשידורי SD המצב אמור להיות הפוך והפלזמה צריכה לבלוט מעל ה LED ...
אבל ... זה אתה שצריך להיות שלם עם הבחירה.
לכן אם עדיין הספק קיים (ולאו דווקא בגלל מה שאומרים פה החברים) נשמח להמשיך ולעזור.
בהצלחה
לך עם נטיות הלב ! אהבת את ה ה LED, את הצבעים, את עוצמת התאורה, את הפיצ'רים הנוספים ... אז למה לא?
בסופו של יום אתה ולא אף אחד אחר צריך לשבת מול המסך ולהנות מהדברים שעושים לך את ההבדל !
נוכל להגיד לך עד מחר שדווקא התנאים שתארת מזמינים יותר מסך פלזמה - התכנים, תאורת הסלון, שעות הצפייה, התקציב ...
נוכל להוסיף שדווקא בשידורי SD המצב אמור להיות הפוך והפלזמה צריכה לבלוט מעל ה LED ...
לכן אם עדיין הספק קיים (ולאו דווקא בגלל מה שאומרים פה החברים) נשמח להמשיך ולעזור.
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
sigamore כתב:ברוך הבא![]()
בהצלחה...
מסכים בהחלט עם קודמי , ומשבח אותו על הסבלנות ועל סגנון הכתיבה.
sigamore , אין ספק שאתה תוספת מבורכת לפורום הזה !
N1957 ,
אני ב8 השנים האחרונות הייתי נעול אך ורק על מסכי פלזמה ! פיוניר בעיקר..
לא הייתי מוכן לשמוע בכלל על LCD לאורך השנים . אלא אם זה מסך לחדר השינה....
לאחרונה עברתי למסך LED ואני איך לומר מרוצה מכל רגע .
האיכות והחדות של המסך פשוט מפילים אותי כל פעם מחדש בHD .
כמו כן איכות התמונה בSD טובה מאוד ולא נופלת ברוב המקרים מפלזמות שהיו לי לאורך השנים.
לכן אני ממליץ לך עם הלב... לא תצטער !
sigamore , אין ספק שאתה תוספת מבורכת לפורום הזה !
N1957 ,
אני ב8 השנים האחרונות הייתי נעול אך ורק על מסכי פלזמה ! פיוניר בעיקר..
לא הייתי מוכן לשמוע בכלל על LCD לאורך השנים . אלא אם זה מסך לחדר השינה....
לאחרונה עברתי למסך LED ואני איך לומר מרוצה מכל רגע .
האיכות והחדות של המסך פשוט מפילים אותי כל פעם מחדש בHD .
כמו כן איכות התמונה בSD טובה מאוד ולא נופלת ברוב המקרים מפלזמות שהיו לי לאורך השנים.
לכן אני ממליץ לך עם הלב... לא תצטער !
sigamore כתב:ברוך הבא![]()
בהצלחה...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
N1957N1957 כתב:שלום לחברי הפורום המדהים הזה,
מרחק צפייה מעל 4 מ'.
שנה טובה...
ראשית לך עם הראש ולא עם הלב ........ תאמין לי שבחנות הכל נראה טוב והכל נראה נוצץ .
מסכי הליד ......סובלים מזליגות אור . זווית צפייה צרה . עננות על המסך .צבעים שיקריים . מניפת הצבעים שלה היא לא עומדת ברמה של פלזמה . זמן תגובה איטי לעומת פלזמה . יחס קונטרסטי לא מהטובים שיש .
למסך הפלזמה יש יתרונות רבים . ......... זווית צפייה מושלמת מניפת צבעים הכי גדולה שיש ...
יחס קונטרסטי הכי טוב .... אין זליגות אור ואין עננות על המסך .
התמונה תמיד רכה ונעימה לעיין בכל תוכן שידור שיש .
לדעתי מסך הפלזמה של פנאסוניק דגם v-10 גודל 58 היא בחירה מצויינת ומחיר מצויין למסך יפאני איכותי .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אנשים פה נתנו המלצות שאני אמנם מסכים איתם, אבל אתה הוא זה שצריך לחיות עם המסך הזה ולא הם או האנשים שכתבו ביקורות אליהם.
לא יודע אם ראית את המסכים הנ"ל בתנאים אופטימלים (חנות מקצועית עם התכנים שאתה בדרך כלל צופה בהם), אבל אם אתה עשית את זה ובאמת חפרת בהם, חיפשת את ההבדלים וכדומה ועדיין אוהב יותר את המוצר הפחות מומלץ, אז עדיין לך עליו.
לא כל האנשים שמים לב לכל הדברים הקטנים ויש אנשים שאוהבים יותר את הצבעים של LCD LED על אלו של פלזמה. אני באמת לא רואה סיבה שתיקח משהו שאתה לא אוהב רק כי הדיעה הרווחת אומרת שהוא יותר טוב.
לא יודע אם ראית את המסכים הנ"ל בתנאים אופטימלים (חנות מקצועית עם התכנים שאתה בדרך כלל צופה בהם), אבל אם אתה עשית את זה ובאמת חפרת בהם, חיפשת את ההבדלים וכדומה ועדיין אוהב יותר את המוצר הפחות מומלץ, אז עדיין לך עליו.
לא כל האנשים שמים לב לכל הדברים הקטנים ויש אנשים שאוהבים יותר את הצבעים של LCD LED על אלו של פלזמה. אני באמת לא רואה סיבה שתיקח משהו שאתה לא אוהב רק כי הדיעה הרווחת אומרת שהוא יותר טוב.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מסכים לגמרי.9000es כתב:N1957N1957 כתב:שלום לחברי הפורום המדהים הזה,
מרחק צפייה מעל 4 מ'.
שנה טובה...
מסכי הליד ......סובלים מזליגות אור . זווית צפייה צרה . עננות על המסך .צבעים שיקריים . מניפת הצבעים שלה היא לא עומדת ברמה של פלזמה . זמן תגובה איטי לעומת פלזמה . יחס קונטרסטי לא מהטובים שיש .
בהצלחה ....
בחנות LED נראה מיליון דולר.
ממש אתמול צפיתי ב C7000 LED בבית של גיסי תלויה על הקיר.
אחרי כיול קצר, עדיין תופעת העננות והזליגות אור הציקו לי בעין.
הצבעים לא ממש טבעיים...אחרי הכיול היה יותר טוב אבל לא 100%.
אני מניח שכיול יותר "עמוק" יכול עוד לשפר.
לטובה אומר שהחדות וה 3D מוסיפים אפקט WOW, בערוצי ה HD התמונה כמעט מושלמת. לא פחות ממדהימה.
עיצוב המסך ועוביו המינימאלי משדר יוקרה.
ממשק מרהיב בעברית מלאה.
שלט מעולה לדעתי, ערכת מתאמים לכל סוגי החיבורים, נגן BD 3D מעולה + 3 זוגות משקפי 3D מצורפים.
טל HD ,
תופעת זליגות האור קיימת אבל האפקט שלה משתנה ממסך למסך.
לפני שקיבלתי את הC8000 היה בביתי הC7000 לתקופה של שבועיים.
המסך אכן סבל מתופעת זליגת אור מוגזמת ואני בספק אם הייתי יכול לחיות איתה לאורך זמן.
את האמת זה די הפריע לי !
להפתעתי בC8000 התופעה אינה קיימת כלל ! או שניתן לראות אותה ממש בקטנה ובצורה
שלא ממש מפריעה בסצנות חשוכות.
ניתן למצוא גם ביסוס לטענה הזאת בהשוואה שנערכה בין שני המסכים באתרים בחו"ל.
המסך אכן סבל מתופעת זליגת אור מוגזמת ואני בספק אם הייתי יכול לחיות איתה לאורך זמן.
את האמת זה די הפריע לי !
ניתן למצוא גם ביסוס לטענה הזאת בהשוואה שנערכה בין שני המסכים באתרים בחו"ל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
טוב, כנראה היו צריכים להשקיע ולשפר את ה C8000 אחרת כולם היו קונים C7000....dor8 כתב:טל HD ,
את האמת זה די הפריע לי !
ניתן למצוא גם ביסוס לטענה הזאת בהשוואה שנערכה בין שני המסכים באתרים בחו"ל....
אם C8000 לא סובלת כלל מהתופעה של עננות וזליגות אור + קונטראסט וזווית צפיה משופרת, היא בהחלט טלויזיה מושלמת
טוב זה אתה אמרת... אני בהחלט לא חושב ככה.טלHD כתב:טוב, כנראה היו צריכים להשקיע ולשפר את ה C8000 אחרת כולם היו קונים C7000....dor8 כתב:טל HD ,
את האמת זה די הפריע לי !
אם C8000 לא סובלת כלל מהתופעה של עננות וזליגות אור + קונטראסט וזווית צפיה משופרת, היא בהחלט טלויזיה מושלמת...
לא אמרתי שהתופעה אינה קיימת כלל אלא קיימת בהיקף קטן הרבה יותר מה7000 !
הקונטרסט אכן גבוה יותר אודות למנגנון הPRECISION DIMMING שאינו קיים ב7000.
לגבי זווית הצפיה... לא קיימת בכלל. למי שרוצה לראות מהצד שלא יקנה LED מלכתחילה !
אצלי היא עומדת על הסטנד המתכוונן כך שאין לי בעיה עם זה . תמיד צופה בדיוק מול.
אם התקציב הוא 14K הייתי קונה פלזמה "PJ350 50 של LG ב-4.5K כי תיהנה ממנה מאוד - בעיקר אם לרוב אתה צופה בSD.
ב-9.5K הנותרים הייתי מפנק אותי ואת אשתי באיזה טיול ארוך בחו"ל, או לחלופין קונה 3 טלוויזיות לחדרים.
מה שאני מנסה לומר הוא שבעיניי משוגע מי שקונה טלוויזיות בכאלה מחירים - למרות שכסף הוא עניין יחסי.
מסכנים השכנים שלי, קנו סוני "46 לד ב-14K אבל בפלזמה ה-"50 ה"זולה" שלי רואים יותר טוב - כי שנינו צופים 90% מהזמן בSD. הם כבר מצטערים על ביזבוז הכסף ואמרו שנסחפו.
ב-9.5K הנותרים הייתי מפנק אותי ואת אשתי באיזה טיול ארוך בחו"ל, או לחלופין קונה 3 טלוויזיות לחדרים.
מה שאני מנסה לומר הוא שבעיניי משוגע מי שקונה טלוויזיות בכאלה מחירים - למרות שכסף הוא עניין יחסי.
מסכנים השכנים שלי, קנו סוני "46 לד ב-14K אבל בפלזמה ה-"50 ה"זולה" שלי רואים יותר טוב - כי שנינו צופים 90% מהזמן בSD. הם כבר מצטערים על ביזבוז הכסף ואמרו שנסחפו.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
yoavv, אני מסכים שמחיר המסך הוא לא חזות הכל אבל אתה לא לגמרי מדייק. יש חלוקה לסגמנטים שונים של איכות ותכונות בכדי לענות על צרכים ודרישות שונות של הצרכנים. במסכים מסדרות גבוהות בד"כ תמצא טכנולוגיה מתקדמת יותר, מעבדים חזקים יותר, פילטרים שונים, אמירה עיצובית שונה ועוד ...
האם שווה לשלם את ההפרש ? זו כמובן החלטה אישית של כל אחד מאיתנו ותלוייה בסדר עדיפויות, דרישות וכו'.
הבאת דוגמא של נסיעות לחו"ל (אגב אני בעד
) - דוגמא מצויינת ! נניח שאני רוצה חופשת גלים וחוף ... אסע להוואי, קנקון או לחילופין 15 פעם לחוף עם חושה בסיני ?
לסיכום אומר שאם פלוני רוכש מסך (או מוצר אחר) רק בגלל המחיר או התדמית היוקרתית ובלי להבין מה הערך המוסף הרי זו שטות ופה אתה בהחלט צודק !
האם שווה לשלם את ההפרש ? זו כמובן החלטה אישית של כל אחד מאיתנו ותלוייה בסדר עדיפויות, דרישות וכו'.
הבאת דוגמא של נסיעות לחו"ל (אגב אני בעד
לסיכום אומר שאם פלוני רוכש מסך (או מוצר אחר) רק בגלל המחיר או התדמית היוקרתית ובלי להבין מה הערך המוסף הרי זו שטות ופה אתה בהחלט צודק !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
לפותח השרשור אני באותה דילמה כמו שלך
רק שאצלי יש אופציה להביא את שתי המסכים אל הבית כרגע נמצאת ברשותי פלזמה 50 אינטש של סמסמונג דגם 850 שזהו הדגם הכי גבוהה של החברה
אחרי החג באם לא אהבתי את התמונה מתכוון להביא את הLED 6900 גודל 46 לבדיקה ואז להחליט מה אני מעדיף.
אם אתה מעוניין לבוא ולהתרשם וכך תוכל גם להחליט אז בשמחה ( שלח לי הודעה בפרטי אני מתל אביב ) .
מרחק צפיה אצלי 3.5-4 מטר לחדר מואר בינוני .
רק שאצלי יש אופציה להביא את שתי המסכים אל הבית כרגע נמצאת ברשותי פלזמה 50 אינטש של סמסמונג דגם 850 שזהו הדגם הכי גבוהה של החברה
אחרי החג באם לא אהבתי את התמונה מתכוון להביא את הLED 6900 גודל 46 לבדיקה ואז להחליט מה אני מעדיף.
אם אתה מעוניין לבוא ולהתרשם וכך תוכל גם להחליט אז בשמחה ( שלח לי הודעה בפרטי אני מתל אביב ) .
מרחק צפיה אצלי 3.5-4 מטר לחדר מואר בינוני .
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
למה לקבוע על סמך צפיה בדגם שברשותך כזה דבר לא לקנות לד.dor8 כתב:טוב זה אתה אמרת... אני בהחלט לא חושב ככה.טלHD כתב:טוב, כנראה היו צריכים להשקיע ולשפר את ה C8000 אחרת כולם היו קונים C7000....dor8 כתב:טל HD ,
את האמת זה די הפריע לי !
אם C8000 לא סובלת כלל מהתופעה של עננות וזליגות אור + קונטראסט וזווית צפיה משופרת, היא בהחלט טלויזיה מושלמת...![]()
לא אמרתי שהתופעה אינה קיימת כלל אלא קיימת בהיקף קטן הרבה יותר מה7000 !
הקונטרסט אכן גבוה יותר אודות למנגנון הPRECISION DIMMING שאינו קיים ב7000.
לגבי זווית הצפיה... לא קיימת בכלל. למי שרוצה לראות מהצד שלא יקנה LED מלכתחילה !
אצלי היא עומדת על הסטנד המתכוונן כך שאין לי בעיה עם זה . תמיד צופה בדיוק מול....
להיפך זוית הצפיה בלד במסכים אחרים הוא מכל זוית.
קשה לי להאמין שהפאנאל בC7000 הוא מסוג TN שנותן זוויות צפיה נחותות.
למה משווקים את C7000 אם יש זליגות אור מטורפות כאלה?
הרי זה פגום?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד