דחוף - אחריות מלאה ב1000 ש"ח, על טלויזיה של 4600 ש"ח - שווה את מחירה ?
קנית טלויזיה 40 אינצ' - שארפ LE600E.
המחיר - 5600 ש"ח, כולל אחריות ל 3 שנים.
בזאפ ראיתי את אותה טלויזיה במחירים שנעים בין 4500 ל7000, אבל האחריות היא ל12 חודשים, בחנות - לא של היבואן.
המוכר בחנות הסביר לי שההבדל במחיר הוא בגין
א. האחריות המקורית, והארוכה
ב. הדגם שאני אקבל הוא יפני. לטענתו האחרים רק טוענים שהם מוכרים את היפני - אבל בפועל מתקבל דגם אחר - ממכסיקו.
(באותה הזדמנות קניתי זוג רמקולים רצפתיים - diamond9.5b ב2750 ש"ח.)
השאלה בגדול היא האם לבטל את העסקה ולקחת יותר זול בלי האחריות המקיפה, או לא?
המחיר - 5600 ש"ח, כולל אחריות ל 3 שנים.
בזאפ ראיתי את אותה טלויזיה במחירים שנעים בין 4500 ל7000, אבל האחריות היא ל12 חודשים, בחנות - לא של היבואן.
המוכר בחנות הסביר לי שההבדל במחיר הוא בגין
א. האחריות המקורית, והארוכה
ב. הדגם שאני אקבל הוא יפני. לטענתו האחרים רק טוענים שהם מוכרים את היפני - אבל בפועל מתקבל דגם אחר - ממכסיקו.
(באותה הזדמנות קניתי זוג רמקולים רצפתיים - diamond9.5b ב2750 ש"ח.)
השאלה בגדול היא האם לבטל את העסקה ולקחת יותר זול בלי האחריות המקיפה, או לא?
על פי המוכר בחנות הדגם שאני קונה הוא תוצרת יפן, מכוון לשוק האירופי/ישראלי. לדבריו היבואנים האחרים יכולים להביא רק דגם שמיוצר במכסיקו, כנראה לטובת השוק האמריקאי (ענייין של חיבורים, אחריות נמכרת בנפרד, וכו).yanivol כתב:20 אחוז מהמחיר בשביל שנתים אחריות? לטעמי לא משתלם, בתנאי שאתה מקבל בדיוק את אותו המוצר...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
על פי חוק על כל מוצר מיובא חייבת להופיע ארץ הייצור.
לכן הסיפור של "אחרים רק טוענים שהם מוכרים את היפני - אבל בפועל מתקבל דגם אחר - ממכסיקו" מופרך מהמציאות.
אני מצטרף לתשובתו של yanivol - מדובר בהפרש גדול מאד. הסיכון קטן.
לכן הסיפור של "אחרים רק טוענים שהם מוכרים את היפני - אבל בפועל מתקבל דגם אחר - ממכסיקו" מופרך מהמציאות.
אני מצטרף לתשובתו של yanivol - מדובר בהפרש גדול מאד. הסיכון קטן.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
שולטהייס כתב:על פי המוכר בחנות הדגם שאני קונה הוא תוצרת יפן, מכוון לשוק האירופי/ישראלי. לדבריו היבואנים האחרים יכולים להביא רק דגם שמיוצר במכסיקו, כנראה לטובת השוק האמריקאי (ענייין של חיבורים, אחריות נמכרת בנפרד, וכו).yanivol כתב:20 אחוז מהמחיר בשביל שנתים אחריות? לטעמי לא משתלם, בתנאי שאתה מקבל בדיוק את אותו המוצר......
אוקיי,אבל עדיין לא אחריות של ראלקו!
מי היבואן המקביל? הוא מחזיק חלקים?
מי נותן שירות? על מה האחריות?
עדיין לא שווה את ההפרש!
הקניה היא עם האחריות המלאה של ראלקו - שלוש שנים, טכנאי עד הבית, ומכסה גם פיקסל שרוף אחד.maor404 כתב:שולטהייס כתב:על פי המוכר בחנות הדגם שאני קונה הוא תוצרת יפן, מכוון לשוק האירופי/ישראלי. לדבריו היבואנים האחרים יכולים להביא רק דגם שמיוצר במכסיקו, כנראה לטובת השוק האמריקאי (ענייין של חיבורים, אחריות נמכרת בנפרד, וכו).yanivol כתב:20 אחוז מהמחיר בשביל שנתים אחריות? לטעמי לא משתלם, בתנאי שאתה מקבל בדיוק את אותו המוצר......
אוקיי,אבל עדיין לא אחריות של ראלקו!
מי היבואן המקביל? הוא מחזיק חלקים?
מי נותן שירות? על מה האחריות?
עדיין לא שווה את ההפרש!...
האלטרנטיבה היא שנת אחריות אחת, קנייה במקום כמו מחסני חשמל - ולהוריד 700 ש"ח.
או קיה באינטרנט, ואז ההפרש מגיע ל1000 ש"ח, אבל מחנויות שאין לי מושג מה טיב השירות שלהם לאחר הקניה...