האניטה עושה בעיות לכבוד יום הולדת 4 - הכל התחיל...
אני אתחיל מהסוף - היום לחץ החליטה (משאבה) החל לעלות ולרדת בין 8-9.5 באר, שימוש בפילטר עיוור פעם עבד ופעם לא. בדקתי את צינורית החזרת המים למיכל (עודפים) והתברר שבזמן חליטה מים חוזרים כל הזמן למיכל והלחץ יורד ל8 באר. במשך היום המכונה חזרה לעבודה תקינה ומאוחר יותר שוב נפל לחץ החליטה
ועכשיו להתחלה - הכל התחיל במקרים שה cooling flah התקצר עד מאוד למרות שהמכונה עבדה זמן ממושך, והעליה הייתה איטית מאוד לטמ' לחליטה, אך לעתים הכל עבד כשורה. הקצפה תקינה, לחץ דוד וחליטה היו תקינים.
השערה שלי- אולי ה Expansion Valve נסתם התקלקל ???
אשמח לעצות לפני תחילת פירוקים או העברתה למעבדה -בעייתי לפני חגים
נ.ב ילד בן חודשיים וחצי גורם להפסקת הקליות (מבורך בקייץ החם) ולהשתתפות בפורומים שונים (לפחות אצלי)
ועכשיו להתחלה - הכל התחיל במקרים שה cooling flah התקצר עד מאוד למרות שהמכונה עבדה זמן ממושך, והעליה הייתה איטית מאוד לטמ' לחליטה, אך לעתים הכל עבד כשורה. הקצפה תקינה, לחץ דוד וחליטה היו תקינים.
השערה שלי- אולי ה Expansion Valve נסתם התקלקל ???
אשמח לעצות לפני תחילת פירוקים או העברתה למעבדה -בעייתי לפני חגים
נ.ב ילד בן חודשיים וחצי גורם להפסקת הקליות (מבורך בקייץ החם) ולהשתתפות בפורומים שונים (לפחות אצלי)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני לא בטוח שזה קשור ל-OPV, כי לא ברור לי איך הקולינג פלאש קשור לזה.
אבל אני בהחלט לא בטוח.
כל אופן, הבעיה הנפוצה ב-OPV היא שריקה מתכתית שהולכת ומתגברת. זה קרה אצלי, ופשוט פרקתי אותו לגמרי, שטפתי וניקיתי טוב, הרכבתי מחדש - והכל נפתר. ממליץ לך לעשות זאת גם.
בכל אופן, טלפון אחד לאנדריי והוא יפתור לך את הבעיה:
050-333-4826
אבל אני בהחלט לא בטוח.
כל אופן, הבעיה הנפוצה ב-OPV היא שריקה מתכתית שהולכת ומתגברת. זה קרה אצלי, ופשוט פרקתי אותו לגמרי, שטפתי וניקיתי טוב, הרכבתי מחדש - והכל נפתר. ממליץ לך לעשות זאת גם.
בכל אופן, טלפון אחד לאנדריי והוא יפתור לך את הבעיה:
050-333-4826
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אולי אבנית במערכת?
(ילד עוצר לך את החיים...)
(ילד עוצר לך את החיים...)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
עשיתי ניקוי ל אבנית למחליף חום פני כ4 ימים
הניקוי החמיר את הבעיה, אחרי הניקוי החלה הבעיה עם לחץ החליטה לכן החשד נפל על השסתום עודפים - אולי הוא פתוח חלקית ולכן יש בעיה בלחץ חליטה
תינוק זה תירוץ מצוין כדי לא לקלות בלחות התל אביבית
ולנסות תערובות שונות
תינוק זה תירוץ מצוין כדי לא לקלות בלחות התל אביבית
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

זה יכול להעלות את החשד על חתיכת אבנית שמסתובבת וסותמת כל פעם משהו אחר.
אחרי 4 שנים אפשר לתת את המכונה למעבדה לניקוי אבנית מעמיק שכולל פירוק ובדיקה כללית.
אחרי 4 שנים אפשר לתת את המכונה למעבדה לניקוי אבנית מעמיק שכולל פירוק ובדיקה כללית.
בשורות טובות, תודה לאנדרריי ולמוטי על הטלפון שלו
טוב שיש אנשי מקצוע כמו אנדריי, התקשרתי אליו היום. הקדיש לי דקות רבות וסבלנות רבה. לדעתו יש בעיה בסירקוליזציה בראש האי 61, כפי הנראה לכלוך כלשהו עשה סתימה במעברי האי61. הוא הציע לפתוח את ה"פטריה" הבורג העליון בראש האי 61 לדחוף סיכה דקה לחריר המצוי מתחת לבורג.
העצה הצליחה המכונה חזרה לעצמה
בקשר לניקוי כללי, אני משתדל לתחזק את המכונה. בעבר עשיתי ניקוי אבנית לדוד, החלפתי גוף חימום ועוד עבודות תחזוקה שונות. בעבר אנשי מקצוע בתחום (וגם אנדריי) אמרו לי שכל זמן שאין בעיה עדיף לא לפתוח
מוטי - אני מניח ומקווה שאין לי בעיית אבנית, כשהחלפתי את השובר לחץ לזה עם הצינורית, הסתכלתי לתוך הדוד ולא ראיתי אבנית. הניקוי למחליף החום בוצע בכיוון שחשדתי שיש בעיה של מעבר מים לראש האי 61, מסתבר שאכן זו הייתה הבעיה אך היא נגרמה בשל לכלוך כלשהו
שנה טובה וחג שמח לחברי הפורום ולנותני העצות הטובות
העצה הצליחה המכונה חזרה לעצמה
בקשר לניקוי כללי, אני משתדל לתחזק את המכונה. בעבר עשיתי ניקוי אבנית לדוד, החלפתי גוף חימום ועוד עבודות תחזוקה שונות. בעבר אנשי מקצוע בתחום (וגם אנדריי) אמרו לי שכל זמן שאין בעיה עדיף לא לפתוח
מוטי - אני מניח ומקווה שאין לי בעיית אבנית, כשהחלפתי את השובר לחץ לזה עם הצינורית, הסתכלתי לתוך הדוד ולא ראיתי אבנית. הניקוי למחליף החום בוצע בכיוון שחשדתי שיש בעיה של מעבר מים לראש האי 61, מסתבר שאכן זו הייתה הבעיה אך היא נגרמה בשל לכלוך כלשהו
שנה טובה וחג שמח לחברי הפורום ולנותני העצות הטובות
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
איזה יופי!
נהדר לשמוע שלפעמים טלפון אחד למישהו שמבין + עבודה של מספר דקות יכולים לפתור בעיות במקום לטלטל את המכונה ולבזבז הרבה שמן וכסף.
נהדר לשמוע שלפעמים טלפון אחד למישהו שמבין + עבודה של מספר דקות יכולים לפתור בעיות במקום לטלטל את המכונה ולבזבז הרבה שמן וכסף.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה