אהלן!
השבוע הייתי אצל סבתי, ותמיד ראיתי שיש לה איזה מגבר בסלון+2 רמקולים של JAMO(הדגם CORNET, משנות ה70 לערך)
התעניינתי קצת, וראיתי שזה מגבר FISHER 250.(מסוף שנות ה60)
היא ביקשה שאני אשים לה שם שיהיה קבוע את "קול המוזיקה" שמשדרים שם מוזיקה קלאסית, אז הגברתי והייתי בהלם איזה צליל גדול הוא מוציא, יש לה סלון גדול מאוד, ופשוט הסלון התמלא בסאונד חם עמוק ומדהים!
רציתי לשאול כמה שאלות-
1. איך המגבר הזה בתור מגבר סטריאו, הוא נחשב איכותי?
2. האם הסאונד שלו בסטריאו(מוזיקה), טוב יותר מהאונקיו 608, או שזה עיניין של רמקולים, ומקום האזנה?
3. אם הוא יותר טוב, האם ניתן לחבר אותו איכשו דרך האונקיו 608?
אריאל
FISHER 250
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
יש לי אחד כזה. הוא בהחלט לא רע ונותן תוצאות טובות בסטריאו.
לגבי אם הוא יותר טוב מהאונקיו - הרבה תלוי בטעם. אני אישית קצת משוחד בעניין...
יש לו צליל מאוד "שמן" ו"מלא". אני מניח שעם הג'מו הוא נשמע באמת נהדר..
אם אהבת אותו, אז אני מניח שאתה יודע את התשובה.
יש לו אפשרות בכפתורים בצד ימין לכייל תחנות רדיו קבועות, כך שאתה יכול להגיד לסבתא שאם בטעות ברחה לה התחנה, מספיק שתלחץ על אחד מהם, והתחנה תחזור. מדהים שעוד בסוף שנות ה 60 (אז יוצר המגבר) כבר חשבו על תכנות לרדיו...
לגבי אם הוא יותר טוב מהאונקיו - הרבה תלוי בטעם. אני אישית קצת משוחד בעניין...
יש לו צליל מאוד "שמן" ו"מלא". אני מניח שעם הג'מו הוא נשמע באמת נהדר..
אם אהבת אותו, אז אני מניח שאתה יודע את התשובה.
יש לו אפשרות בכפתורים בצד ימין לכייל תחנות רדיו קבועות, כך שאתה יכול להגיד לסבתא שאם בטעות ברחה לה התחנה, מספיק שתלחץ על אחד מהם, והתחנה תחזור. מדהים שעוד בסוף שנות ה 60 (אז יוצר המגבר) כבר חשבו על תכנות לרדיו...
באמת שילוב מצויין, ובאמת ההגדרה המתאימה היא סאונד מלא ושמן.
כמובן שהגדרתי לה גם בצד את התחנות.
יותר מאשר מעניין אותי אם אפשר לחבר אותו ל608 שלי(סתם חלום שלא יתגשם
), עיניין אותי מה דעתכם בפורום על המגבר, ועל המגבר הזה מול רסיברים חדשים.
אריאל
כמובן שהגדרתי לה גם בצד את התחנות.
יותר מאשר מעניין אותי אם אפשר לחבר אותו ל608 שלי(סתם חלום שלא יתגשם
אריאל
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46428
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
ariel-ro,
בחנת 2 מערכות שונות, עם תכנים שונים ובחדרים שונים. אם יש לך אפשרות, קח את ה- FISHER הביתה ובחן אותו 1:1 מול האונקיו. לא בטוח שה- FISHER ינצח.
אפשר לזווג את ה- FISHER לרסיבר בתוך המגבר להאונקיו ישמש כקדם מגבר, אבל אני חושב שקודם כל תשתכנע כי הוא באמת טוב יותר מההגברה שקיימת אצלך בצורה אשר תצדיק את שרשור הרכיבים.
בחנת 2 מערכות שונות, עם תכנים שונים ובחדרים שונים. אם יש לך אפשרות, קח את ה- FISHER הביתה ובחן אותו 1:1 מול האונקיו. לא בטוח שה- FISHER ינצח.
אפשר לזווג את ה- FISHER לרסיבר בתוך המגבר להאונקיו ישמש כקדם מגבר, אבל אני חושב שקודם כל תשתכנע כי הוא באמת טוב יותר מההגברה שקיימת אצלך בצורה אשר תצדיק את שרשור הרכיבים.