בעיה בנייד מסוג COMPAQ 6510B ... לא נדלק
שלום קיבלתי מחבר מחשב נייד שהיה בו שימוש בעבר.. חשבתי שאני רק צריך להחליף לו סוללה והכל יעבוד.. אבל כנראה שטעיתי כי גם שאני מחבר אותו ישירות לחשמל בלי הסוללה הוא לא נדלק כלל.
מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה ושנה טובה לכולם!
מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה ושנה טובה לכולם!
הוא מדליק אורות אם אני מחבר אותו דרך החשמל בלי הסוללה הוא מהבהב נורית ירוקה כמה פעמים ונכבה
ואם אני מחבר אותו לסוללה יש לי אור כתום מהבהב וגם הוא נכבה אחרי 3 הבהובים
ז"א שזה לא קשור לסוללה בוודאות כי גם דרך החשמל בלי הסוללה המחשב לא נדלק.
ואם אני מחבר אותו לסוללה יש לי אור כתום מהבהב וגם הוא נכבה אחרי 3 הבהובים
ז"א שזה לא קשור לסוללה בוודאות כי גם דרך החשמל בלי הסוללה המחשב לא נדלק.
כאשר הסוללה מחוברת - והמטען מחובר לחשמל : כביכול זה עושה סימנים של טעינה עם הבהובים של הנורית הירוקה ולא הכתומה כמו שציינת. הירוקה ומעליה הסימן של הברק כביכול של הטעינה. - מהבהבת כל עוד הכל מחובר לחשמל.
ודרך אגב, בזמן הטעינה דולקת לי נורה מהבהבת בתוך המחשב כשפותחים את המסך מעל הכפתורים F2, F3 , נורה עם האות " i " מוקפת בעיגול ולא מפסיקה להבהב בזמן הטעינה , זה אומר משהו מבחינה טכנית?
ודרך אגב, בזמן הטעינה דולקת לי נורה מהבהבת בתוך המחשב כשפותחים את המסך מעל הכפתורים F2, F3 , נורה עם האות " i " מוקפת בעיגול ולא מפסיקה להבהב בזמן הטעינה , זה אומר משהו מבחינה טכנית?
maccabi כתב:כאשר הסוללה מחוברת - והמטען מחובר לחשמל : כביכול זה עושה סימנים של טעינה עם הבהובים של הנורית הירוקה ולא הכתומה כמו שציינת. הירוקה ומעליה הסימן של הברק כביכול של הטעינה. - מהבהבת כל עוד הכל מחובר לחשמל. (אבל לכתומה אין זכר)
ודרך אגב, בזמן הטעינה דולקת לי נורה מהבהבת בתוך המחשב כשפותחים את המסך מעל הכפתורים F2, F3 , נורה עם האות " i " מוקפת בעיגול ולא מפסיקה להבהב בזמן הטעינה , זה אומר משהו מבחינה טכנית?...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני לא מכיר את הלפטופ הזה, אבל שוב - זה מריח כמו בעיה בזכרונות ו/או בלוח האם.
נסה לחפש פורום תמיכה טכנית של קומפק (נדמה לי שזה HP היום), שם תוכל לקבל התייחסות מכאלה שמכירים את המחשב הזה.
נסה לחפש פורום תמיכה טכנית של קומפק (נדמה לי שזה HP היום), שם תוכל לקבל התייחסות מכאלה שמכירים את המחשב הזה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!