האם כדאי לקנות DVD מקליט?
שקלתי לקנות DVD מקליט ( Toshiba RX-S34 ) אבל
משיחה עם מישהו שמציג את עצמו כ"מבין" בתחום, הוא אומר
שלא כדאי לקנות ויש עם המכשירים בעיות, לדוגמה שהמכשיר
לעיתים לא מקליט, וכדאי לחכות עם זה.
האם האינפורמציה הזו נכונה, והאם יש בעיות אחרות נוספות
עם מכשירי DVD מקליטים?
תודה מראש.
משיחה עם מישהו שמציג את עצמו כ"מבין" בתחום, הוא אומר
שלא כדאי לקנות ויש עם המכשירים בעיות, לדוגמה שהמכשיר
לעיתים לא מקליט, וכדאי לחכות עם זה.
האם האינפורמציה הזו נכונה, והאם יש בעיות אחרות נוספות
עם מכשירי DVD מקליטים?
תודה מראש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
לא מכיר בעיה כזו במודלים הקיימים.
בדור הראשון של מקליטים היו בעיות של אמינות הקלטה, אבל היום הכל מתקתק כמו שעון.
לא מכיר אישית את המודל הזה, אבל ממה ששמעתי הוא מוצלח.
בדור הראשון של מקליטים היו בעיות של אמינות הקלטה, אבל היום הכל מתקתק כמו שעון.
לא מכיר אישית את המודל הזה, אבל ממה ששמעתי הוא מוצלח.
בעיות עליהן אתה מדבר לא קיימות במותגים ידועים ( Panasonic ,Pioneer ,Toshiba, Sony ). במקליטים מפוקפקים של APEX, LG וכו' באמת לא חסרות בעיות.
אני משתמש במקליט של Pioneer כבר שנתיים ולא היה אף מקרה של תקלה או בעיה כל שהיא. אין לי ניסיון עם הדגם RX-S34 , אבל שמעתי עליו דברים טובים. קודמו גם היה מוצלח מאד (למעט באג אחד שאינו רלוונטי בהקלטה ב-PAL ).
אני משתמש במקליט של Pioneer כבר שנתיים ולא היה אף מקרה של תקלה או בעיה כל שהיא. אין לי ניסיון עם הדגם RX-S34 , אבל שמעתי עליו דברים טובים. קודמו גם היה מוצלח מאד (למעט באג אחד שאינו רלוונטי בהקלטה ב-PAL ).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
Mope,
אני חושב שהוא מדבר על המודל שנמכר בדיוטי פרי שהיה פשוט מזעזע בחוסר איכותו האבסלוטי.
אני חושב שהוא מדבר על המודל שנמכר בדיוטי פרי שהיה פשוט מזעזע בחוסר איכותו האבסלוטי.
אני שוקל לקנות HDD DVD מקליט של פיוניר (433 או 520 ). איפיון המכשיר כולל
G-LINK STB Control
היעד הוא להקליט תוכניות מ-יס. יש לי ממיר PACE .
האם ה-DVD מקליט מסוגל להחליף ערוצים בממיר PACE כדי לאפשר הקלטות בערוצים שונים ללא צורך להחליף ערוצים ידנית (באמצעות G-LINK )?
האם יש למישהו נסיון?
G-LINK STB Control
היעד הוא להקליט תוכניות מ-יס. יש לי ממיר PACE .
האם ה-DVD מקליט מסוגל להחליף ערוצים בממיר PACE כדי לאפשר הקלטות בערוצים שונים ללא צורך להחליף ערוצים ידנית (באמצעות G-LINK )?
האם יש למישהו נסיון?
הדגמים שציינת – לא. הם יכולים להישלט ע"י ממירים אשר נדלקים בשעה המתוכנתת (כמו שהיה בממירים הישנים של חברות הכבלים), אבל הממירים של YES לא עובדים כך.
אגב, 433 עדיף על 520 כי עיבוד התמונה בו שופר באופן משמעותי.
אגב, 433 עדיף על 520 כי עיבוד התמונה בו שופר באופן משמעותי.
תודה Vitalyi .
מה אמור g-link לעשות? האם הוא לא אמור לשלוט על ממיר באמצעות אינרא-אדום כמו שלט ולאפשר שינוי ערוץ?
מה מונע שליטה על ממיר של יס? קידוד באינפרא-אדום? תוכנה?
האם אתה יודע על מכשיר/התאמה אשר יאפשר שינוי ערוץ מ DVD HDD ?
מה אמור g-link לעשות? האם הוא לא אמור לשלוט על ממיר באמצעות אינרא-אדום כמו שלט ולאפשר שינוי ערוץ?
מה מונע שליטה על ממיר של יס? קידוד באינפרא-אדום? תוכנה?
האם אתה יודע על מכשיר/התאמה אשר יאפשר שינוי ערוץ מ DVD HDD ?
מצטער שהתשובה שלי לא הייתה מפורטת מספיק.
1. G-Link הוא עינית המחוברת למקליט ע"י כבל. היא ממוקמת ליד ממיר ומשמשת כשלט אינפרא אדום רגיל. יש לי וידיאו עם המערכת הזו – די נוח, אבל אפשר להסתדר גם בלעדיה.
2 . למקליטים של Pioneer (לא בטוח לגבי הדגם 930) אין G-Link, אבל יש כניסה אשר "מעירה" את המקליט כאשר הממיר נדלק (אם היא מחוברת לממיר כמובן). בממירים הישנים של חברות הכבלים אחרי התכנות כבו את הממיר, ובשעה המתוכנתת הממיר נדלק. בממירים של YES זה אחרת: הוא חייב להיות דלוק כל הזמן אם אתה רוצה שהערוץ יועבר בשעה המתוכנתת - לכן אין אות אשר יעיר את המקליט.
3. לגבי מכשירים אחרים - לא יודעה, אני מכיר לעומק רק את Pioneer . בבחירת המקליט מציע לך לשים דגש על איכות התמונה ועל איכות המקליט, לכן אל תתפתה לקנות מכשיר עם גימיקים שונים מפירמה אשר לא "חזקה" בתחום. הייתי ממליץ לך לבחור בין Pioneer , Panasonic, Toshiba.
1. G-Link הוא עינית המחוברת למקליט ע"י כבל. היא ממוקמת ליד ממיר ומשמשת כשלט אינפרא אדום רגיל. יש לי וידיאו עם המערכת הזו – די נוח, אבל אפשר להסתדר גם בלעדיה.
2 . למקליטים של Pioneer (לא בטוח לגבי הדגם 930) אין G-Link, אבל יש כניסה אשר "מעירה" את המקליט כאשר הממיר נדלק (אם היא מחוברת לממיר כמובן). בממירים הישנים של חברות הכבלים אחרי התכנות כבו את הממיר, ובשעה המתוכנתת הממיר נדלק. בממירים של YES זה אחרת: הוא חייב להיות דלוק כל הזמן אם אתה רוצה שהערוץ יועבר בשעה המתוכנתת - לכן אין אות אשר יעיר את המקליט.
3. לגבי מכשירים אחרים - לא יודעה, אני מכיר לעומק רק את Pioneer . בבחירת המקליט מציע לך לשים דגש על איכות התמונה ועל איכות המקליט, לכן אל תתפתה לקנות מכשיר עם גימיקים שונים מפירמה אשר לא "חזקה" בתחום. הייתי ממליץ לך לבחור בין Pioneer , Panasonic, Toshiba.