שינויים באתר סרטים
שיטפלו בשרתים, האתר נופל כל כמה שעות.
אני אישית מבלה באתר הזה רבות, שיהיה להם בהצלחה
אני אישית מבלה באתר הזה רבות, שיהיה להם בהצלחה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
תלך לאתר TRENDS ותבין למה הוא נופל.
כל שרת עם כ"כ הרבה TRAFFIC חייב ליפול, בשביל להרים אותו הם צריכים שרת אמתני למדי. בעייתי ללא מודל עסקי ברור (פרסומות זה סיפור סבוך באתר שכזה).
כל שרת עם כ"כ הרבה TRAFFIC חייב ליפול, בשביל להרים אותו הם צריכים שרת אמתני למדי. בעייתי ללא מודל עסקי ברור (פרסומות זה סיפור סבוך באתר שכזה).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
אירוח במדינות אחרות זול יותר, וכן - הרווח מפרסום במדינות אחרות גבוה יותר (במיוחד באתרים שמפרסמים חוששים לפרסם בהם).
בתאכלס, אם אתר כזה לא מצליח למצוא מודל עסקי, הוא תקוע עם פרסום גוגל. אני מתקשה להאמין שפרסום גוגל מכסה הוצאות תפעול לשרת בגודל בינוני.
בתאכלס, אם אתר כזה לא מצליח למצוא מודל עסקי, הוא תקוע עם פרסום גוגל. אני מתקשה להאמין שפרסום גוגל מכסה הוצאות תפעול לשרת בגודל בינוני.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
סרטים אתר מעולה.
יש איזה פופאפ אחד מציק כשנכנסים ולוחצים אל משהו.
אבל חוץ מזה הוא הרבה יותר נוח כל אתר כתוביות שהכרתי - מקווה שבעיצוב החדש לא ישבשו את היעילות.
טורק לדוגמא - לוקח איזה 5 דקות להבין איפה מורידים את הכתוביות - כל כך עמוס ומבולגן.
יש איזה פופאפ אחד מציק כשנכנסים ולוחצים אל משהו.
אבל חוץ מזה הוא הרבה יותר נוח כל אתר כתוביות שהכרתי - מקווה שבעיצוב החדש לא ישבשו את היעילות.
טורק לדוגמא - לוקח איזה 5 דקות להבין איפה מורידים את הכתוביות - כל כך עמוס ומבולגן.
אני יותר מאשמח אם אתר sratim ירים מודל VIP -oferlaor כתב:אירוח במדינות אחרות זול יותר, וכן - הרווח מפרסום במדינות אחרות גבוה יותר (במיוחד באתרים שמפרסמים חוששים לפרסם בהם).
בתאכלס, אם אתר כזה לא מצליח למצוא מודל עסקי, הוא תקוע עם פרסום גוגל. אני מתקשה להאמין שפרסום גוגל מכסה הוצאות תפעול לשרת בגודל בינוני....
RSS לכתוביות, push לכתוביות, או בקיצור API לאיזור התקצירים והכתוביות.
אמנם תשלום חודשי נראה לי קצת מוגזם, אך 10-15$ חד פעמי (בדומה לאתרי אינדקס לusenet) יהיה במקום.
גם אני בעד תשלום חד פעמי לאתר.
(אם זה מה שיעזור)
(אם זה מה שיעזור)
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
יש לו RSS לא ? 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
RSS מאוד מוגבל ונכה שלא מוביל לשום מקום.
ובקשר לפירסומת המעצבנת שמופיעה עם הלחיצה, אני לא מנסה לגנוב מהאתר, אבל אם זה באמת מפריע לכם,
אני משתמש בתוסף לספארי בשם JavaScript Blacklist שחוסם בדיוק את הדברים האלה...
ובקשר לפירסומת המעצבנת שמופיעה עם הלחיצה, אני לא מנסה לגנוב מהאתר, אבל אם זה באמת מפריע לכם,
אני משתמש בתוסף לספארי בשם JavaScript Blacklist שחוסם בדיוק את הדברים האלה...
יאיר במילרע. לא מילעיל