led samsung or led sharp
בוא נתחיל מהתחלה - תגדיר צרכים מדויקים,
מה מרחק צפייה, מה ההרגלי צפייה - SD או HD, האם יש מחשב/סטרימר/PS3, האם חשוב לך פיצ'רים כגון DTT, DLNA, WIFI כו'?
לשאול מה עדיף ללא שום משחק מקדים זה לא גורם לי לאורגזמה ואני לא ממש מבין מה עומד מאחורי השאלה - כללית מדי וחסרת פירוט.
בלי קשר, רצוי להכנס לכמה חנויות מתמחות, לראות הרבה דגמים, לשבת על כל אחד מהם עם שלט ביד, להעביר תחנות, להתמקד בשחורים, תמונות מהירות בעיקר בספורט, לשאול את המוכרים שאלות מביכות ככגון:
-האם המסך כויל?
-כן.
- בעזרת איזה מכשיר?
-ממממ...
-האם המסכים נמצאים במצב SHOP או HOME ?
-ממממ...
-למה יש ריצודים בפלזמות?
-מממ...
וכו'
הבנת לא 
מה מרחק צפייה, מה ההרגלי צפייה - SD או HD, האם יש מחשב/סטרימר/PS3, האם חשוב לך פיצ'רים כגון DTT, DLNA, WIFI כו'?
לשאול מה עדיף ללא שום משחק מקדים זה לא גורם לי לאורגזמה ואני לא ממש מבין מה עומד מאחורי השאלה - כללית מדי וחסרת פירוט.
בלי קשר, רצוי להכנס לכמה חנויות מתמחות, לראות הרבה דגמים, לשבת על כל אחד מהם עם שלט ביד, להעביר תחנות, להתמקד בשחורים, תמונות מהירות בעיקר בספורט, לשאול את המוכרים שאלות מביכות ככגון:
-האם המסך כויל?
-כן.
- בעזרת איזה מכשיר?
-ממממ...
-האם המסכים נמצאים במצב SHOP או HOME ?
-ממממ...
-למה יש ריצודים בפלזמות?
-מממ...
וכו'
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
או קיי. אז מתחיל שמרחק בסביבות 3.5 מטר. רואה בגדול סרטים ויש לי extrimer. אז לא אולך ל 3d, מספיק לי פרטי טכני כמו שיש לדגמים samsung 46c6200 או sharp 46le810e. sony, phillips יותר יקרים והרבה. lg מוכר לא המליץ בהשוות עם samsung , sharp.
מכירים : sharp- עולה 10 אלף ו- samsung עולה 9 אלף ש"ח.
אז מה המלצה לפי סקרים כללי? תודה
מכירים : sharp- עולה 10 אלף ו- samsung עולה 9 אלף ש"ח.
אז מה המלצה לפי סקרים כללי? תודה