עכשיו לי מגיע מזל טוב הPS50C550 יבוא רשמי + תמונות
בקרוב אני גם אוסיף תמונות
אז ככה
בינתיים חיברתי אליה את הXBOX360 בחיבור component כי יש לי דגם XBOX ללא HDMI וכיוונתי אותו ל1080P
חיברתי את הסטרימר EG-R2A של EGREAT כמובן בחיבור HDMI
חיברתי את הממיר של YES לא HD כרגע בחיבור composite (התיכנון להזמין YES HD)
וחיברתי את המחשב בחיבור HDMI
בינתיים הרצתי סירטוני בדיקה וקדימונים לסרטים ב108P גם מהסטרימר וגם דרך הUSB במסך ורואים נהדר
לא ניסיתי עדיין לנגן MKV בUSB
ניסיתי לנגן סרטונים ב24P ויש לי קפיצות (אני עדיין תוהה האם להכניס את קוד הטכנאי ולהגדיר אותה כ C560 בכדי לאפשר את ה24P)
מחר אני אבצע בדיקות מקיפות יותר גם בסרטים וגם במישחקים עם הXBOX360
אז לכל מי שאר שאי אפשר לקנות את ה PS50C550 של מיניליין ב6500 ש"ח הנה אני קניתי ואתה והיא עכשיו מחוברת לי לקיר בחדר השינה
איזה עוד בדיקות כדאי לי לעשות?
ולעזעזל כמה חוטים שיוצאים לי מהטלויזיה (אני הולך להתקין מדף ותעלה יפה ואני אסדר את הכל מיתחת לטלויזיה)
אז ככה
בינתיים חיברתי אליה את הXBOX360 בחיבור component כי יש לי דגם XBOX ללא HDMI וכיוונתי אותו ל1080P
חיברתי את הסטרימר EG-R2A של EGREAT כמובן בחיבור HDMI
חיברתי את הממיר של YES לא HD כרגע בחיבור composite (התיכנון להזמין YES HD)
וחיברתי את המחשב בחיבור HDMI
בינתיים הרצתי סירטוני בדיקה וקדימונים לסרטים ב108P גם מהסטרימר וגם דרך הUSB במסך ורואים נהדר
לא ניסיתי עדיין לנגן MKV בUSB
ניסיתי לנגן סרטונים ב24P ויש לי קפיצות (אני עדיין תוהה האם להכניס את קוד הטכנאי ולהגדיר אותה כ C560 בכדי לאפשר את ה24P)
מחר אני אבצע בדיקות מקיפות יותר גם בסרטים וגם במישחקים עם הXBOX360
אז לכל מי שאר שאי אפשר לקנות את ה PS50C550 של מיניליין ב6500 ש"ח הנה אני קניתי ואתה והיא עכשיו מחוברת לי לקיר בחדר השינה
איזה עוד בדיקות כדאי לי לעשות?
ולעזעזל כמה חוטים שיוצאים לי מהטלויזיה (אני הולך להתקין מדף ותעלה יפה ואני אסדר את הכל מיתחת לטלויזיה)
נערך לאחרונה על ידי twD ב 11/09/2010 23:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אה ויש לי בעיה אחת שאני עדיין מחפס לה פיתרון
כאשר אני מגדיר את הטלויזיה בשלט של לוגיטק הרמוני 890 שיש לי הוא נותן לי בשלט כפטורים נוספים שלא קיימים בשלט הרגיל כמו מעבר בין כניסות בלחיצת כפתור אחת.
והבעיה היא שאני נעלצתי לחבר את הממיר של YES לכניסה AV2 ומישום מה רק לכניסה הזאת אין כפתור מיוחד בשלט לכן אני חייב להגדיר את השלט להעביר כניסות בסריקה וזה מאוד מעצבן
טוב זאת לא תהיה בעיה ברגע שיהיה לי הממיר YES HD מחובר לטלויזיה
כאשר אני מגדיר את הטלויזיה בשלט של לוגיטק הרמוני 890 שיש לי הוא נותן לי בשלט כפטורים נוספים שלא קיימים בשלט הרגיל כמו מעבר בין כניסות בלחיצת כפתור אחת.
והבעיה היא שאני נעלצתי לחבר את הממיר של YES לכניסה AV2 ומישום מה רק לכניסה הזאת אין כפתור מיוחד בשלט לכן אני חייב להגדיר את השלט להעביר כניסות בסריקה וזה מאוד מעצבן
טוב זאת לא תהיה בעיה ברגע שיהיה לי הממיר YES HD מחובר לטלויזיה
תתחדש ותהנה.
אני עדיין נאבק קצת עם הצבעים , אני לא מרוצה מהכיול הסטנדרטי של המסך.
האם ביצעת שינויים כבר ? אני מכיר את הכיול שמפורסם באינטרנט אבל גם הוא היה מעט דהוי לטעמי ...
לגבי ה- 24P . יכול להיות שני לא מקצוען מספיק
אבל אני רואה סרטים מה HDX ולא מבחין ב- JUDDER המדובר. או שאני לא אמור ? .
תבלה
אני עדיין נאבק קצת עם הצבעים , אני לא מרוצה מהכיול הסטנדרטי של המסך.
האם ביצעת שינויים כבר ? אני מכיר את הכיול שמפורסם באינטרנט אבל גם הוא היה מעט דהוי לטעמי ...
לגבי ה- 24P . יכול להיות שני לא מקצוען מספיק
אבל אני רואה סרטים מה HDX ולא מבחין ב- JUDDER המדובר. או שאני לא אמור ? .
תבלה
מבחינת ההשתקפות היא ממש בסדרblknom1 כתב:תתחדש... תהנה... ותגיד איך היא..
אני חושב ברצינות לקנות אותה אחרי החגים...
חשוב לי לדעת במיוחד את עניין ההשתקפות... האם לא קיים לחלוטין או במידה מופחתת.. (יש לי חלון לצד הקיר).
שנה טובה!...
אין לי בעיה עם החלון בכלל למרות שהוא לא ממש מול הטלויזיה הוא בקיר שלצד הטלויזיה אבל הוא גם דיי רחוק ככה שבCRT שהיתה לי לפני כן היתה בעיה של הישתקפות מהחלון ובפלזמה הזאת המצב יותר טוב מהCRT מה שכן יש לי בחדר ניברשת גדולה שהיא גם נמוכה וכאשר האור בה דולק חזק אז כן יש לי הישתקפות על המסך וגם זה מפריע רק כאשר המסך חשוך.
אני רוצה להזכיר שאצלי הפלזמה מותקנת על הקיר וגבוה כי זה חדר שינה
בקשר לכל השאר אני מאוד מרוצה מהטלויזיה ורואים בה נהדר למרות שצריך עוד לכוון אותה
בקשר לSD יש שידורים בYES אפילו באותו הערוץ שהם ניראים קטסטרופלי ומייד אחריה משודרת סידרה אחרת ורואים נהדר ככה שניראה לי שזה בעיקר תלוי האיכות המקור של אותה התכנית שרואים ככה שרוב התכנים בSD אני רואה מצויין בעיקר בהתחשב בזה שהגדלתי את השידורים האילה מ29 אינץ 4X3 CRT ל50 אינץ 16X9 פלזמה.
אחד הדברים הכי מדהימים בטלויזיה זה הסאונד שלה
יש לא אפשרות כיוונון לקול לכמה אפשרויות וגם יש לא שמירה על רמת רעש קבוע ככה שכאשר יש פירסומות ומעברים בין תוכניות הווליום לא עולה ונישאר אותו הדבר וכנ"ל גם כאשר פתאום יש רעש פטעומי של יריות או כל דבר אחר שיכול להעיר את שאר האנשים בבית.
ניתן להעביר למצב סרט ואז זה מבטל את הפונקציה הזאת וניתן להינות מהרעשים בסרט כמו פיצוצים חזקיםת יריות והכי חשוב רעשי מנועים
אני מאוד ממליץ על הטלויזיה הזאת למי שלא רוצה להוציא עוד כסף על ה C7000 שכימעט וכבר הוצאתי עוד כסף לקנות אותה כמובן שגם בפלזמה 50 אינץ אבל זה היה להוציא כימעט פי 2 במחיר עליה