לא רואה פרקים של סדרות בLibrary mode בתוכנה XBMC
ההודעה נערכה:
נסיתי דרך התוכנה Media Companion ליצור מידע על הסדרות, אבל לא הצלחתי להשתמש בה.
אני לא יודע איך לעדכן כל פרק בנפרד , אני מצליח רק לערוך עונות , אבל עדיין לא רואים את זה במצב library mode.
מישהו יכול לעזור לי?
נ.ב. דרך התוכנה הצלחתי לערוך סרטים , וזה עבד לי מעולה.
אם יש תוכנה אחרת לערוך סדרות זה יהיה מצויין.
תודה
נסיתי דרך התוכנה Media Companion ליצור מידע על הסדרות, אבל לא הצלחתי להשתמש בה.
אני לא יודע איך לעדכן כל פרק בנפרד , אני מצליח רק לערוך עונות , אבל עדיין לא רואים את זה במצב library mode.
מישהו יכול לעזור לי?
נ.ב. דרך התוכנה הצלחתי לערוך סרטים , וזה עבד לי מעולה.
אם יש תוכנה אחרת לערוך סדרות זה יהיה מצויין.
תודה
נערך לאחרונה על ידי liorbm87 ב 06/09/2010 15:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מצב סיפריה קורא רק את הקבצים שעברו סריקה וירד מידע לגביהם.
אני אישית משתמש ב EMBER להורדת מידע ויצירת NFO על סרטים ובMedia Companion להורדת מידע על סדרות.
זה השילוב הכי טוב בעיני, אבל אתה יכול להשתמש איך שאתה רוצה אפילו רק בעזרת ה XBMC בלבד.
אני אישית משתמש ב EMBER להורדת מידע ויצירת NFO על סרטים ובMedia Companion להורדת מידע על סדרות.
זה השילוב הכי טוב בעיני, אבל אתה יכול להשתמש איך שאתה רוצה אפילו רק בעזרת ה XBMC בלבד.
לרוב בעיות של סדרות נובעות מאי הבנה של הXBMC את שמות הקבצים.
איך שם הקובץ באחת הסדרות שהוא לא קורא לDB נראה ?
אצלי אני שם ב FOLDER של הסדרה בתוכו FOLDER של העונה (01) למשל, ושם הקובץ נראה כך:
אני גם ממליץ על EMBER - הגרסה החדשה מעולה, ואין צורך לחבר אותה לDB של הXBMC. היא יוצרת קובץ NFO ש"מאלץ את הXBMC להתיחס אליו.
איך שם הקובץ באחת הסדרות שהוא לא קורא לDB נראה ?
אצלי אני שם ב FOLDER של הסדרה בתוכו FOLDER של העונה (01) למשל, ושם הקובץ נראה כך:
קוד: בחירת הכל
hung - S02E10 - episode name.mkvlior, אצלי גם הסדרות לא מופיעות כמו שצריך - אם בכלל. מצד שני הסרטים (350 מהם) מוצגים כמו שצריך. האם שימוש בתוכנה רק לצורך הוספת סדרות, לא תעשה לי איזשהו בלגן בסרטים שכבר מקוטלגים כמו שצריך?
I choose not to run