מתלבט בין בזק בינ"ל ל CCC
הסתיימה לי ההתחייבות לבזק בינ"ל והתקשרתי במטרה להתנתק, כי החלטתי לעבור ל CCC. אני על 1.5 מגה וכרגע אני לא זקוק ליותר מזה, וב CCC מציעים את השירות ב 25 ש"ח ללא התחייבות.
בעקבות בקשתי להתנתק קיבלתי הצעה מפתיעה (ובאמת שהתכוונתי להתנתק ולא להתמקח איתם) של 19.90 ש"ח, עם התחייבות לשנה.
ה-5 ש"ח האלה באמת לא משנים לי הרבה וכרגע נטיית הלב שלי היא לבחור ב CCC למרות שזה יקר יותר, כי אני יודע שאם במהלך השנה ארצה לשדרג את המהירות, מכיוון שאהיה כבר מחוייב אליהם, בזק בינ"ל יזמברו אותי במחיר לא אטרקטיבי במיוחד עם התחייבות לשנה נוספת.
ועכשיו הצצתי באתר של 018 ואני רואה ששם אני אפילו יכול לקבל מחיר עוד יותר זול - 16.6 ש"ח לחודש בהתחייבות לחצי שנה, שזה בכלל יוצא לי מצויין, כי עוד חצי שנה מסתיימת לי ההתחייבות לבזק.
אני מבולבל. עזרו לי להחליט.
בעקבות בקשתי להתנתק קיבלתי הצעה מפתיעה (ובאמת שהתכוונתי להתנתק ולא להתמקח איתם) של 19.90 ש"ח, עם התחייבות לשנה.
ה-5 ש"ח האלה באמת לא משנים לי הרבה וכרגע נטיית הלב שלי היא לבחור ב CCC למרות שזה יקר יותר, כי אני יודע שאם במהלך השנה ארצה לשדרג את המהירות, מכיוון שאהיה כבר מחוייב אליהם, בזק בינ"ל יזמברו אותי במחיר לא אטרקטיבי במיוחד עם התחייבות לשנה נוספת.
ועכשיו הצצתי באתר של 018 ואני רואה ששם אני אפילו יכול לקבל מחיר עוד יותר זול - 16.6 ש"ח לחודש בהתחייבות לחצי שנה, שזה בכלל יוצא לי מצויין, כי עוד חצי שנה מסתיימת לי ההתחייבות לבזק.
אני מבולבל. עזרו לי להחליט.
אתה יכול גם לקחת את אקספון בלי התחייבות במחיר טוב
והכי חשוב בלי התחייבות.
שאתה בלי התחייבות החברה מחויבת אלייך
אבל שאתה בהתחייבות יעשו לך בעיות אם יהיו לך בעיות (מניסיון)
והאמת חצי שנה התחייבות זה לא כזה נורא.
האמת שבזק בינלאומי לא מוכנים לתת מנוי ללא התחייבות לחצי שנה. הם רוצים לשנה
יום טוב
והכי חשוב בלי התחייבות.
שאתה בלי התחייבות החברה מחויבת אלייך
אבל שאתה בהתחייבות יעשו לך בעיות אם יהיו לך בעיות (מניסיון)
והאמת חצי שנה התחייבות זה לא כזה נורא.
האמת שבזק בינלאומי לא מוכנים לתת מנוי ללא התחייבות לחצי שנה. הם רוצים לשנה
יום טוב
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
מישהו גולש ב-CCC ומרוצה?
התחברתי אליהם ב-12 מגה ובגלל ההתעקשות שלהם על חייגן לא ראיתי עוד 12 מגה
(מתאם השיחות של 012 והראוטר שלי לא תומכים ב-12 מגה עם L2TP)
חייגן שהוגדר במחשב לפי הוראות התומך שלהם לא התחבר.
רציתי לבדוק אם בחיבור ישיר אני מקבל 12
רציתי לבדוק אם בחיבור ישיר אני מקבל 12
sharon - נכון, יכולתי לקחת בלי התחייבות, אבל זה היה יוצא לי 25 ש"ח, שזה 8.5 ש"ח יותר ממה שאני משלם כרגע. אף אחד לא משתגע על התחייבויות, אבל חצי שנה זה ממש לא נורא (בטח לעומת השנה וחצי שהרגע השתחררתי ממנה עם בזק בינ"ל).
חוץ מזה שלפי מה שראיתי בינתיים בכמה שעות האלה - אני לא סתם מרוצה, אלא הרבה יוצר מרוצה ממה שהייתי עם בזק בינ"ל.
מה שאני אוהב באקספון ו CCC זה שכל המידע מופיע באתר האינטרנט שלהם. הם נותנים מחירים טובים לכולם ולא רק למי שבקיא בתורת המיקוח הישראלית, שכמה שאני לא סובל אותה, גם אני נאלצתי להשתמש בה לא פעם בעבר. כמה כיף היה פשוט להתקשר אליהם, להגיד "אני רוצה להתחבר" ולשמוע שהמחיר הוא 24.9 ש"ח לחודש ללא התחייבות, אבל אם אני מוכן להתחייב לחצי שנה אני אקבל חודשיים ראשונים בחינם. איפה זה ואיפה מסע התלאות המתיש שנאלצתי לעבור מול בזק בינ"ל בכל פעם (ולמעשה מול כל ספק תקשורת ישראלי גדול).
חוץ מזה שלפי מה שראיתי בינתיים בכמה שעות האלה - אני לא סתם מרוצה, אלא הרבה יוצר מרוצה ממה שהייתי עם בזק בינ"ל.
מה שאני אוהב באקספון ו CCC זה שכל המידע מופיע באתר האינטרנט שלהם. הם נותנים מחירים טובים לכולם ולא רק למי שבקיא בתורת המיקוח הישראלית, שכמה שאני לא סובל אותה, גם אני נאלצתי להשתמש בה לא פעם בעבר. כמה כיף היה פשוט להתקשר אליהם, להגיד "אני רוצה להתחבר" ולשמוע שהמחיר הוא 24.9 ש"ח לחודש ללא התחייבות, אבל אם אני מוכן להתחייב לחצי שנה אני אקבל חודשיים ראשונים בחינם. איפה זה ואיפה מסע התלאות המתיש שנאלצתי לעבור מול בזק בינ"ל בכל פעם (ולמעשה מול כל ספק תקשורת ישראלי גדול).
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
יפה.
תתחדש!
אנחנו נשמח יחד איתך לעקוב אחרי השירות של אקספון. אמנם התחייבת, אבל זו התחייבות לחצי שנה, שזה באמת לא נורא מידי.
אני מאמין שלאט לאט מגמת ההתחייבות שמתישה אותנו תרד. היום, כשיש אלטרנטיבות לחברות הגדולות עם ההתחייבות, חשוב דווקא לעבוד עם החברות ה"קטנות" יותר, כדי לגרום לשינוי בכלל השוק בנוגע להתחייבויות ומיקוחים.
מחירים אחידים לכלל הלקוחות + ללא התחייבות = מחוייבות ללקוח = לקוחות מרוצים.
תתחדש!
אנחנו נשמח יחד איתך לעקוב אחרי השירות של אקספון. אמנם התחייבת, אבל זו התחייבות לחצי שנה, שזה באמת לא נורא מידי.
אני מאמין שלאט לאט מגמת ההתחייבות שמתישה אותנו תרד. היום, כשיש אלטרנטיבות לחברות הגדולות עם ההתחייבות, חשוב דווקא לעבוד עם החברות ה"קטנות" יותר, כדי לגרום לשינוי בכלל השוק בנוגע להתחייבויות ומיקוחים.
מחירים אחידים לכלל הלקוחות + ללא התחייבות = מחוייבות ללקוח = לקוחות מרוצים.
לירן
רק שתדע ששמעתי שלאקספון אין תשתית משלהם והם משתמשים בתשתית של בזק בינלאומי. (לא יודע אם זה נכון ב 100% )
האמת שאני לא אוהב להתחייב היא שאני אוהב להוריד. ואם אתה בהתחייבות וזה לא עובד טוב אז איך אומרים אכלתה אותה.
ביררתי לאחרונה מחירים של 2.5 וקבל
בזק בינלאומי רוצים 75 ש"ח ללא התחייבות.
012 רוצים משהו כמו 65 ש"ח בלי התחייבות.
האמת שבסוף התחברתי לנטויזן במהירות 2.5 במחיר של 25 ש"ח בהתחייבות לחצי שנה (האמת מרוצה)
מקסימום לא נהיה מרוצים נתחבר ל טריפל סי. (ונשלם עוד 30 ש"ח) קצת יקר אבל אין מה לעשות
יום טוב
האמת שאני לא אוהב להתחייב היא שאני אוהב להוריד. ואם אתה בהתחייבות וזה לא עובד טוב אז איך אומרים אכלתה אותה.
ביררתי לאחרונה מחירים של 2.5 וקבל
בזק בינלאומי רוצים 75 ש"ח ללא התחייבות.
012 רוצים משהו כמו 65 ש"ח בלי התחייבות.
האמת שבסוף התחברתי לנטויזן במהירות 2.5 במחיר של 25 ש"ח בהתחייבות לחצי שנה (האמת מרוצה)
מקסימום לא נהיה מרוצים נתחבר ל טריפל סי. (ונשלם עוד 30 ש"ח) קצת יקר אבל אין מה לעשות
יום טוב
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

בבזק בינ"ל נטען ש-rapidshare חסום (מהירות מוגבלת מאד)
אם זה רק rapidshare אז אפשר לחיות עם זה.
עשיתי לאחרונה בדיקה עם 012, וכמעט כל אתרי ההורדות עבדו על פחות מחצי מהמהירות האפשרית, שלא לדבר על טורנטים שרק הפופולאריים ביותר (פרק הסיום של לוסט לדוגמה) הצליחו להגיע ל70-80% מהפוטנציאל. השאר גמגמו ודשדשו.
בגלישה הם עושים את העבודה היטב, אבל בשביל גלישה לא צריך מעבר ל 2.5 מגה (לרשת של עד 2-3 מחשבים במקביל). אם אני לא מקבל מהירויות גבוהות (5 ומעלה) היכן שאני באמת צריך את זה, אז אין בשביל מה להישאר איתם..
עשיתי לאחרונה בדיקה עם 012, וכמעט כל אתרי ההורדות עבדו על פחות מחצי מהמהירות האפשרית, שלא לדבר על טורנטים שרק הפופולאריים ביותר (פרק הסיום של לוסט לדוגמה) הצליחו להגיע ל70-80% מהפוטנציאל. השאר גמגמו ודשדשו.
בגלישה הם עושים את העבודה היטב, אבל בשביל גלישה לא צריך מעבר ל 2.5 מגה (לרשת של עד 2-3 מחשבים במקביל). אם אני לא מקבל מהירויות גבוהות (5 ומעלה) היכן שאני באמת צריך את זה, אז אין בשביל מה להישאר איתם..
אני כ"כ לא מבין את ההתעקשות שלהם להשתמש בחייגן,
כ"כ הרבה התלוננו על זה והם בשלהם...
כ"כ הרבה התלוננו על זה והם בשלהם...
yes-man כתב:מישהו גולש ב-CCC ומרוצה?
רציתי לבדוק אם בחיבור ישיר אני מקבל 12...
כפי שחזרתי וכתבתי פה מספר פעמים.
אני מחובר לחבילת 12MB ב-CCC ללא התחייבות ומרוצה מאוד.
הכל עובד לי טוב גם בחיבור דרך הראוטר וגם כשעשיתי בדיקות עם חייגן.
אבל גם יכול להיות שאחרי הזוועות של בב"ל הכל נראה ורוד יותר.
אקספון גם יכולה להיות אלטרנטיבה טובה עם התחייבות קצרה או שללא התחייבות בכלל.
לדעתי בכלל אנשים צריכים לפנות יותר לחברות הקטנות ולהראות לוותיקות שזה שיציעו להם כמה שקלים פחות לא מספיק להם, והן צריכות גם לתת שירות טוב.
אני מחובר לחבילת 12MB ב-CCC ללא התחייבות ומרוצה מאוד.
הכל עובד לי טוב גם בחיבור דרך הראוטר וגם כשעשיתי בדיקות עם חייגן.
אבל גם יכול להיות שאחרי הזוועות של בב"ל הכל נראה ורוד יותר.
אקספון גם יכולה להיות אלטרנטיבה טובה עם התחייבות קצרה או שללא התחייבות בכלל.
לדעתי בכלל אנשים צריכים לפנות יותר לחברות הקטנות ולהראות לוותיקות שזה שיציעו להם כמה שקלים פחות לא מספיק להם, והן צריכות גם לתת שירות טוב.
נערך לאחרונה על ידי nokobik ב 06/09/2010 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
קובי
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

nokobik,
איזה ראוטר יש לך?
איזה ראוטר יש לך?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אני הולך לנסות TOMATO על RT-N16 של ASUS ונראה איך זה יעבוד...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

התקנתי את ה-TomatoUSB
בינתיים עובד מצוין.
סוף סוף אני רואה 12 מגה/מגה מטריפל סי דרך הראוטר.
אפילו ב-wireless.
באופן מוזר אני רואה גם 12 מגה/מגה בבזק בינ"ל למרות שאני מחובר אצלם על 5 מגה.
חשבתי שפספוסים כאלה יש לספקיות רק בחיבור ללא חייגן.
נבחן כמה ימים את הספקיות ונחליט עם מי אשאר.
בינתיים עובד מצוין.
סוף סוף אני רואה 12 מגה/מגה מטריפל סי דרך הראוטר.
אפילו ב-wireless.
באופן מוזר אני רואה גם 12 מגה/מגה בבזק בינ"ל למרות שאני מחובר אצלם על 5 מגה.
חשבתי שפספוסים כאלה יש לספקיות רק בחיבור ללא חייגן.
נבחן כמה ימים את הספקיות ונחליט עם מי אשאר.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
הספקיות הקטנות הם מעולות.
הם פשוט עובדות בצורה הוגנת כלפי הלקוחות המחירים אחידים וללא התחייבות.
לפני חודשיים התחברתי לבזק (תשתית) לחבילה של 15 מגה.
והחלטתי ללכת על CCC כספק - אחרי שהיה הטכנאי של בזק התקשרתי ל CCC והתחברתי לחבילה של 15 מגה
ואחרי בדיקות מהירות - קיבלתי מהירות של 1.5 מגה - והתברר לי שבזק לא יכלו להתקין 15 מגה אצלי
כמובן שבזק אפילו לא עדכנו אותי בזה - פשוט הם הם טענו שהזמנתי חבילה של 1.5 מגה.
אז ביקשתי מעבר לחבילה של 10 מגה שהיא המקסימלית באיזור.
חשבתי לעצמי מה היה קורה אם הייתי צריך לעבור בבזק בינלאומי לחבילה 10 מגה אחרי שכבר התחייבתי ל 15 מגה.
אני מניח שהייתי משלם על 15 מגה למשך שנה שלמה.
אבל לשמחתי התחברתי ל CCC ובשיחת טלפון קצרה (בלי קשרי לקוחות ושעות של המתנה) קיבלתי מהירות נמוכה יותר בפחות כסף.
הם פשוט עובדות בצורה הוגנת כלפי הלקוחות המחירים אחידים וללא התחייבות.
לפני חודשיים התחברתי לבזק (תשתית) לחבילה של 15 מגה.
והחלטתי ללכת על CCC כספק - אחרי שהיה הטכנאי של בזק התקשרתי ל CCC והתחברתי לחבילה של 15 מגה
ואחרי בדיקות מהירות - קיבלתי מהירות של 1.5 מגה - והתברר לי שבזק לא יכלו להתקין 15 מגה אצלי
כמובן שבזק אפילו לא עדכנו אותי בזה - פשוט הם הם טענו שהזמנתי חבילה של 1.5 מגה.
אז ביקשתי מעבר לחבילה של 10 מגה שהיא המקסימלית באיזור.
חשבתי לעצמי מה היה קורה אם הייתי צריך לעבור בבזק בינלאומי לחבילה 10 מגה אחרי שכבר התחייבתי ל 15 מגה.
אני מניח שהייתי משלם על 15 מגה למשך שנה שלמה.
אבל לשמחתי התחברתי ל CCC ובשיחת טלפון קצרה (בלי קשרי לקוחות ושעות של המתנה) קיבלתי מהירות נמוכה יותר בפחות כסף.