האם B&W נחשבת חברה טובה בתחום הרמקולים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
perlinpo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מה דעתכם?
קניתי 2 רמקולים כאלה והמוכר לפני כ -3 שנים אמר שזאת חברה ממש טובה.
רציתי לדעת אם זה נכון

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #2 

השתגעת? רוצה להתחיל פה מלחמת עולם?

מנהלי האתר, לנעול מהר את השירשור!
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

perlinpo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

חח למה תסביר... עבדו עלי?

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #4 

לא עבדו עלייך, חברה טובה. יש כאן כמה שישמחו להעיד על זה ;)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

בא אנסה להסביר לך מדוע:

לא, לא עבדו עליך - לדעתי חברת B&W היא אחת מחברות הרמקולים הטובות ביותר והיא המועדפת עליי. יש לי רמקולים שרכשתי בהרבה מאוד כסף ואחרי בדיקה מאוד יסודית של אלטרנטיבות ולטעמי לא מצאתי אף רמקול שאפילו נשמע קרוב לאילו שבחרתי עבורי. אבל מה? ישנם שני גורמים שגורמים להרבה אנשים מאוד לא לאהוב את החברה הזאת ולצאת נגדה בכל הזדמנות:

1) החברה מאוד מסחרית, מוכרת המון ומיוצגת בארץ ע"י חברה גדולה שלא מוכרת ישירות לצרכנים מה שגורם לרמקולים להתיקר בדרכם ללקוח הסופי - הרוב של חבריי קהילת האודיופילים אוהב לרכוש את המוצרים שלהם מחברות בוטיק קטנות ולא מחברות גדולות. הם מאוד אוהבים את העובדה שאת הרמקולים שלהם יצר בעל החברה בידיו ותפר את הרמקולים עם אותה המחט בה הוא נוהג לדוג למחיתו באגם שעל יד ביתו בעיירה ציורית בנורווגיה. חברות אילו מיובאות בדר"כ על ידי יבואנים קטנים העובדים מביתם ומוכרים ישירות לצרכן הסופי ועל ידי כך מסוגלים למכור את הרמקולים באותו המחיר בה הם נמכרים בחו"ל.

2) רמקולים של B&W הם רמקולים מאוד מפונקים ועל מנת לפתוח אותם יש להשקיע בהגברה ובכבילה איכותית ומתאימה. ללא אילו הרמקולים נוטים להיסתם וכשמקשיבים להם בחנות הדגמה עם איזה מגבר סוג ג' ודרך מרכזייה של כבלים, הם נשמעים בהתאם, מה שגורם להרבה אנשים לא להבין כמה שהם טובים ולהתרעם.

עכשיו חכה, חכה לתגובות..................... אבל לפחות תבין מהיכן הם הגיעו..................

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 516 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #6 

danlior כתב:... הם מאוד אוהבים את העובדה שאת הרמקולים שלהם יצר בעל החברה בידיו ותפר את הרמקולים עם אותה המחט בה הוא נוהג לדוג למחיתו באגם שעל יד ביתו בעיירה ציורית בנורווגיה. חברות אילו מיובאות בדר"כ על ידי יבואנים קטנים העובדים מביתם ומוכרים ישירות לצרכן הסופי ועל ידי כך מסוגלים למכור את הרמקולים באותו המחיר בה הם נמכרים בחו"ל.
......
...
(Y) אויש זה טוב - אהבתי (Y)

יפתח לאלתר פורום "חברים מפייטים לשבת"
:lol:
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

העברתי את השרשור לפורום מעט מתאים יותר, "אודיו דו ערוצי".
לגבי הרמקולים - כמו לכל חברה, יש דגמים טובים יותר ופחות וכפי שנכתב - מאוד חשוב לאיזו הגברה הם משודכים.

אתה מרוצה?
אם כן - זה מה שחשוב, מה זה משנה מה אחרים אומרים?

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #8 

רמקולים לא שווים פרוטה
אמן מייסר

Soli
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1086
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #9 

ילדיעפים כתב:רמקולים לא שווים פרוטה
...
"אני מת עליך"
כבעלים גאה של B&W ""מסכים לכל מילה"" :lol:
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

:lol: אתה גם בא למצעד בירושלים?
אמן מייסר

Soli
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1086
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #11 

ילדיעפים כתב::lol: אתה גם בא למצעד בירושלים?
...
וואלה מצטרף (Y)
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #12 

חברה טובה, אם כי יש טובות ממנה ויש טובות בהרבה ממנה. כמובן הכל תלוי גם בדגם הרמקול שקנית.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

Lior_M כתב:חברה טובה, אם כי יש טובות ממנה ויש טובות בהרבה ממנה. כמובן הכל תלוי גם בדגם הרמקול שקנית.
...
אתה רואה perlinpo לזה בדיוק התכוונתי. לו היית שואל על 1,000 חברות אחרות לא היית גורר את התגובה הזאת.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #14 

danlior כתב:
Lior_M כתב:חברה טובה, אם כי יש טובות ממנה ויש טובות בהרבה ממנה. כמובן הכל תלוי גם בדגם הרמקול שקנית.
...
אתה רואה perlinpo לזה בדיוק התכוונתי. לו היית שואל על 1,000 חברות אחרות לא היית גורר את התגובה הזאת.
...
danlior
דווקא יש לי B&W .. ואני מאוד מרוצה ( מערכת לקולנוע לא למוזיקה ) ועדיין, אני משוכנע שיש דברים טובים יותר.
במסגרת התקציב עליו החלטתי, זה הכי טוב שהיה.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #15 

danlior
דווקא יש לי B&W .. ואני מאוד מרוצה ( מערכת לקולנוע לא למוזיקה ) ועדיין, אני משוכנע שיש דברים טובים יותר.
במסגרת התקציב עליו החלטתי, זה הכי טוב שהיה.

ליאור
...
תמונה
אני מניח שהרמקולים האלה לא היו בתקציב שלך , ליאור(מחיר מבצע בסטריאו שופ - 395 אלף שקל). לחברה רמקולים ברמות מחירים שונות , אבל רמקולים זולים ממש - אין. זו חברה ותיקה מאוד שמוצריה שומרים בדרך כלל על ערכם גם בשוק המשומשים.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #16 

חברה טובה, אבל לדעתי מוצריהם יקרים מדי (לפחות בארץ). כך שה-Value for money שלהם פחות טוב מהאיכות הבסיסית.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים

שליחה #17 

danlior כתב:בא אנסה להסביר לך מדוע:

לא, לא עבדו עליך - לדעתי חברת B&W היא אחת מחברות הרמקולים הטובות ביותר והיא המועדפת עליי. יש לי רמקולים שרכשתי בהרבה מאוד כסף ואחרי בדיקה מאוד יסודית של אלטרנטיבות ולטעמי לא מצאתי אף רמקול שאפילו נשמע קרוב לאילו שבחרתי עבורי. אבל מה? ישנם שני גורמים שגורמים להרבה אנשים מאוד לא לאהוב את החברה הזאת ולצאת נגדה בכל הזדמנות:

1) החברה מאוד מסחרית, מוכרת המון ומיוצגת בארץ ע"י חברה גדולה שלא מוכרת ישירות לצרכנים מה שגורם לרמקולים להתיקר בדרכם ללקוח הסופי - הרוב של חבריי קהילת האודיופילים אוהב לרכוש את המוצרים שלהם מחברות בוטיק קטנות ולא מחברות גדולות. הם מאוד אוהבים את העובדה שאת הרמקולים שלהם יצר בעל החברה בידיו ותפר את הרמקולים עם אותה המחט בה הוא נוהג לדוג למחיתו באגם שעל יד ביתו בעיירה ציורית בנורווגיה. חברות אילו מיובאות בדר"כ על ידי יבואנים קטנים העובדים מביתם ומוכרים ישירות לצרכן הסופי ועל ידי כך מסוגלים למכור את הרמקולים באותו המחיר בה הם נמכרים בחו"ל.

2) רמקולים של B&W הם רמקולים מאוד מפונקים ועל מנת לפתוח אותם יש להשקיע בהגברה ובכבילה איכותית ומתאימה. ללא אילו הרמקולים נוטים להיסתם וכשמקשיבים להם בחנות הדגמה עם איזה מגבר סוג ג' ודרך מרכזייה של כבלים, הם נשמעים בהתאם, מה שגורם להרבה אנשים לא להבין כמה שהם טובים ולהתרעם.

עכשיו חכה, חכה לתגובות..................... אבל לפחות תבין מהיכן הם הגיעו..................
...
בכוונה חיכיתי לתגובה שלך לפני שאגיב :lol: (סתם צוחק איתך )
לפותח השירשור , יש בעיה אחרת עם החברה הזו , וזה שחלק לא קטן מרמקולים שלה , נראים כמדגישים את הקצוות .
דנילאור וקהל המעריצים של B&W טוען שזה בגלל מקור מלא נכון והדגמה לא נכונה
יתכן וזה נכון , אבל גם חברות אחרות לא תמיד זוכות להדגמה מושלמת , ולמה להן אין את המוניטין הזה ?
כלומר הרי לא יתכן שרק B&W נהנית מהצגה גרועה בחנויות , ושאר החברות מהצגה מצויינת , נכון ?

דבר נוסף הוא שבד"כ הרמקולים שלה נהנים מסינרגיה עם מגברים של חברה מסויימת , שאיכשהו לא נהנית מהאהדה שלי גם כן . מה שיוצא מכך שזה עניין של טעם . יש כאלו שישבעו על החברה ויש כאלו שלא יסבלו אותה

מה שכן ניתן לומר לשבחה , שעצם העובדה שיש כאלו שנשבעים ויש כאלו שמתעבים , אומרת שהחברה נותנת משהו מיוחד מאוד , כי אם היא הייתה פושרת גם הלהט היה די פושר :lol:

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

truejoker

גם אני חיכיתי בכליון עניים לתגובה שלך ולא אכזבת.
אבל גם חברות אחרות לא תמיד זוכות להדגמה מושלמת , ולמה להן אין את המוניטין הזה ?
כלומר הרי לא יתכן שרק B&W נהנית מהצגה גרועה בחנויות , ושאר החברות מהצגה מצויינת , נכון ?
...
זה העניין, חברות אחרות שעושות רמקולים יותר קלים לדחיפה ופחות תובעניים מ-B&W ישמעו יותר טוב באותו אולם ההדגמה בתנאים לא אופטימאלים. אני הראשון שיודה ש-B&W בעייתים בדרישות שלהם ולכן המחיר שלהם לא ממש משקף את המחיר הסופי.
מה שכן ניתן לומר לשבחה , שעצם העובדה שיש כאלו שנשבעים ויש כאלו שמתעבים , אומרת שהחברה נותנת משהו מיוחד מאוד , כי אם היא הייתה פושרת גם הלהט היה די פושר
...

כל הכבוד לך על ההבחנה הזאת (Y)

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

זו חברה הבריטית היחידה שיש לה סאונד גרמני

יעיל,מדויק ולא נעים לאוזן
אמן מייסר

perlinpo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

8O 8O 8O 8O 8O
OK לא התכוונתי למלחמת עולמות בפורום , אני חדש מהיום כאן (b) (b)
ראשית תודה על התגובות של כולם ת מישהו שאל אם אני מרוצה .....מממ לא כל כך נדמה לי שהרמקולים עצלים במקצת, שמעתי מערכות זולות משלי עם סאונד טוב ו"חי" יותרת אגב יכול להיות שזה בגלל ההרכב הכולל של המערכת או בגלל כיונון לקוי .
אז אלה פרטי המערכת שלי שנקנתה לפני מספר שנים :
מגבר : DM-602-S3 דנון - יש לי הרגשה שאני לא מנצל אותו כמו שצריך
SUB: polk audio- PSW 10
Center: B&W:LCR 60 -s3 היחיד שמציל את המצב
2 רמקולים גדולים צדדיים DM-602-S3
2 רמקולים אחוריים קטנים של וורפדייל (אין לי את שם הדגם כרגע)

האם מה שרכשתי שווה/איכותי בנוסף אני נתקל בתופעה מעצבנת שכשאני נמצא על מצב דולבי הסנטר עובד חזק יחסית ואילו הרמקולים הגדולים לא מתפקדים כמו שצריך וכמעט ולא נשמעים (בזמן סרט) שלא נדבר על זה שהסאב או שממוטט את הבית או שלא נשמע כמעט בכלל
רק הסנטר תמיד נשמע מעולה בכל מצב ובכל דרך.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”