HDX-1000 בעיית חימום
שלום,
ברשותי HDX-1000 ואני די מרוצה ממנו. רק מה הוא מתחמם בצורה נוראה!!! (מותקן בתוכו דיסק של WD הסידרה הירוקה) שאלתי היא באיזה אמצעים ניתן למנוע חימום יתר של המכשיר
אחד הדברים שחשבתי עליהם הוא להדביק רגליות לתחתית המכשיר כך יהיה איוורור לחלק התחתון היכן שבעצם הדיסק יושב.
האם יש עוד אפשרויות?
תודה.
שמוליק.
ברשותי HDX-1000 ואני די מרוצה ממנו. רק מה הוא מתחמם בצורה נוראה!!! (מותקן בתוכו דיסק של WD הסידרה הירוקה) שאלתי היא באיזה אמצעים ניתן למנוע חימום יתר של המכשיר
אחד הדברים שחשבתי עליהם הוא להדביק רגליות לתחתית המכשיר כך יהיה איוורור לחלק התחתון היכן שבעצם הדיסק יושב.
האם יש עוד אפשרויות?
תודה.
שמוליק.
אני גם מכבה אותו שהוא לא בשימוש אבל בזמן צפייה הוא מתחמם כל כך שאני מפחד שימיס לי את הדיסקeyosha כתב:אני מכבה אותו בקיץ שהוא לא בשימוש
בחורף אין בעיה שהוא במצב Stand by
אפילו חשבתי לקדוח חורים קטנים במכסה לאוורור
אבל בסוף לא עשיתי.....
יש למישהו רעיון לקירור המכשיר?
תודה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתה יכול לבדוק עוד דבר - אם אתה לא משתמש באפליקציות כמו טורנט וכד', תכבה אותן. טורנט ב-HDX גורם לכך שדיסק עובד קבוע. התוכנות כמו FTP ו-SAMBA share לא גורמות לדיסק לעבוד קבוע, אלא רק כאשר אתה נגש אליו
רעיון מעולה. תודה רבה.dima_vy כתב:אתה יכול לבדוק עוד דבר - אם אתה לא משתמש באפליקציות כמו טורנט וכד', תכבה אותן. טורנט ב-HDX גורם לכך שדיסק עובד קבוע. התוכנות כמו FTP ו-SAMBA share לא גורמות לדיסק לעבוד קבוע, אלא רק כאשר אתה נגש אליו...
אבצע את זה ואעדכן.
היי,shmuela1 כתב:רעיון מעולה. תודה רבה.dima_vy כתב:אתה יכול לבדוק עוד דבר - אם אתה לא משתמש באפליקציות כמו טורנט וכד', תכבה אותן. טורנט ב-HDX גורם לכך שדיסק עובד קבוע. התוכנות כמו FTP ו-SAMBA share לא גורמות לדיסק לעבוד קבוע, אלא רק כאשר אתה נגש אליו...
אבצע את זה ואעדכן....
כיביתי את הטורנט ועכשיו באמת הדיסק לא עובד כל הזמן ולכן גם מתחמם פחות.
אבל בזמן ניגון סרט עדיין מתחמם מאוד.
תודה על העזרה ושנה טובה לכולם.