תכנון חיבור של 14 מסכי LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
MDK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אני צריך לתכנן חיבור של 14 מסכי LCD במשרדים החדשים שלנו, עלו לי מספר תהיות לגבי החיבורים:

1. איזה חיבור יהיה המומלץ אם לוקחים בחשבון שהמקור יהיה מחשב (VGA או DVI)? מה הן מגבלות המרחק של כל אחד מהחיבורים?
2. כל מסך יקבל כבל אחד שיגיע לחדר מחשב האם יש מוצר או אפילו קונפיגורציה של מחשב שיתן לי מקסימום גמישות בנושא העברת התוכן כלומר בזמן נתון אותו תוכן לכל המסכים ובזמן אחר פיצול התוכן ע"פ מיקום המסך.

תודה מראש
רוני

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78869
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #2 

האם מדובר במחשב אחד שיעביר את המידע זהה לכל ה-14?

אם כן, אתה צריך פשוט DISTRIBUTION AMP (דבר עם חיים אלעלוף מקרמר ירושליים ותגיד ששלחנו אותך).

לך אך ורק על VGA, העלות של פיצול כזה ל-DVI יהיה לא סביר בעליל (עלות מטורפת).

אם מדובר על פיצול של המון מסכים אז אתה מדבר על מערכת מתוחכמת הרבה יותר. יש כל מני פתרונות לזה, אבל רובם עולים הרבה מאוד כסף (כרטיסים ותוכנה יקרה מאוד). בכל מקרה, יש מערכות ניהול מידע לפי מיקום.

שלח הודעה למרטין (הוא בטח יענה לך כשיחזור מהחופשה שלו באילת) אני חושב שהוא עבד בעבר עם חברות שעושות דברים כאלה.

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

יש חברה נוספת שאנחנו (בחברה שבה אני עובד) עובדים מולם כשאנחנו זקוקים לציוד למסכים, מקרנים וכו'
תראה מה יש להם כאן
http://www.dcsil.com/newd/products_heb. ... bytype=yes

בכול מקרה עד כמה שידוע לי בכדי לספק תוכן אחר עבור כול מסך (כול עוד לא מדובר על 2 תכנים שונים אלא יותר)
זה יהיה בעייתי לביצוע עם מחשב אחד כי אתה צריך לנגן את כול התכנים על מחשב אחד אם אין לך עוד מחשבים.
ובנוסף לזה אתה לא יכול להעביר מס' תכנים על כבל VGA אחד ולפצל אותם ל14 כיונים שונים.

בכול מקרה המנהלים פה מכירים את החבר'ה שעובדים בסינמה סיטי ושם יש בערך 40 פלזמות + מסכי LCD17 שכולם משדרים את אותו התוכן (כמובן ממחשב אחד) - הם בטח יוכלו גם להמליץ לך מניסיון על ציוד מתאים.

אתה בטח מדבר על הבניין החדש של חברת הביטוח (לא אנקוט בשמה כרגע) שאוייש בימים האחרונים בפ"ת..... - נכון?
בכול מקרה שמעתי שהבניין מזווד בציוד מתקדם יחסית לבניינים בארץ - מסכי LCD במעליות + מסכי מגע בכניסה למעלית לצורך בחירת הקומה לפני שנכנסים למעלית ובו'.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78869
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #4 

סינמה סיטי משתמש בכרטיסים פורסים מיוחדים (MPEG) שעולים לא מעט.

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

בכול אופן - אני לא יודע כמה מקום יש לך באיזור המסכים ואני לא יודע כמה אתה מוגבל מבחינת מחשבים אבל:

אתה יכול לקחת אפילו מחשבים שיש בחברה ולחבר אחד לכול מסך ואת כולם לKVM רשת או KVM רגיל (יש כאלה של 8 מחשבים)
את כול המחשבים תחבר ברשת לשרת שבו יאוחסנו הקבצים לניגון ואז אתה נכנס לכול מחשב ומפעיל את המדיה שאתה רוצה.

MDK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

לא מדובר בחברת הביטוח מדובר על חברת אדוונטק שעוברת למשרדי BSR ברמת גן.

מהן מגבלות האורך של כבל VGA?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”