המלצה על קניית מוצרים בתאילנד

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
rambo277 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
תרשו לי לציין שאני חדש בתחום ובאתר אשמח לקבל מדריכים עם הסברים על כל התוכנות והחומרה עדיין לא נתקלתי בלינק כזה

בכל אופן אני טס בעוד 3 חודשים לתאילנד וברצוני לקנות שם כרטיס מסך אכותי וגם כרטיס טלויזיה אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס ספציפי ואם אפשר על עוד כרטיסים ומוצרים נלווים שצריך בשביל לבנות את ה- MCE בצורה מושלמת

תודה יניב

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 310
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

לא בטוח שתשיג בתאילנד מחיר זול בהרבה מהארץ. המחירים שם, למה שאתה מחפש, די קרובים לאלו שבארץ.
בחישוב המחיר קח בחשבון שאתה קונה שם את המוצר ללא אחריות. בארץ תקבל אחריות לשנה. נהוג לחשב את שווי האחריות ל 10 עד 20 אחוז ממחיר המוצר.

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 310
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

לא בטוח שתשיג בתאילנד מחיר זול בהרבה מהארץ. המחירים שם, למה שאתה מחפש, די קרובים לאלו שבארץ.
בחישוב המחיר קח בחשבון שאתה קונה שם את המוצר ללא אחריות. בארץ תקבל אחריות לשנה. נהוג לחשב את שווי האחריות ל 10 עד 20 אחוז ממחיר המוצר.

shay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 811

שליחה #4 

יש אתרים של חנויות בבנגקוק עם מחירים מעודכנים, האתרים נפוצים בפורומים של המזרח הרחוק למינייהם.
מנסיון, תמצא לבטח יותר זול!!! אבל גורם האחריות הוא משמעותי ביותר...
נערך לאחרונה על ידי shay ב 17/04/2006 23:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

rambo277 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

תודה לכל המגיבים

שליחה #5 

המון תודה על התגובות המהירות
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך וכרטיס טלויזיה וכמובן אם יש עודמשהו שאני צריך מבחינת החומרה
מעבר לזה האם יש לינקים או מקומות שאפשר להוריד תכנים מעניינים לMCE אולינקים לאתרי סרטים וכו'
תודה יניב

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”