בעיה עם סאב וופר harman/kardon hkts7
שלום חברים,
קניתי את מערכת 5.1 harman/kardon hkts7 בערך לפני 3 שנים.. יחד עם avr132.
לא השתמשתי בה תקופה די ארוכה, וכעת שרציתי להחזיר אותה לשימוש הסאב עושה לי בעיות
כשהוא נמצא ב standby (נורה צהובה) הוא עושה רעשים כאלה כמו מסוק.. מחזוריים בקצב גבוהה ובתדר די נמוך.
כשהוא עובד (מנורה כחולה) אז נראה שהוא עובד בסדר אבל לעיתים באופן אקראי הוא דופק איזה התפרצות קצרה אבל יחסית חזקה.
ניסיתי לנתק אותו לגמרי מהמגבר וננתי לו לעמוד באמצע החדר מחובר אך ורק לחשמל, זה לא עזר.
ניסיתי בשקעים אחרים בבית, זה גם כן לא עזר.
יש הצעות/רעיונות? מומחים שיכולים לעזור בעניין?
תודה
קניתי את מערכת 5.1 harman/kardon hkts7 בערך לפני 3 שנים.. יחד עם avr132.
לא השתמשתי בה תקופה די ארוכה, וכעת שרציתי להחזיר אותה לשימוש הסאב עושה לי בעיות
כשהוא נמצא ב standby (נורה צהובה) הוא עושה רעשים כאלה כמו מסוק.. מחזוריים בקצב גבוהה ובתדר די נמוך.
כשהוא עובד (מנורה כחולה) אז נראה שהוא עובד בסדר אבל לעיתים באופן אקראי הוא דופק איזה התפרצות קצרה אבל יחסית חזקה.
ניסיתי לנתק אותו לגמרי מהמגבר וננתי לו לעמוד באמצע החדר מחובר אך ורק לחשמל, זה לא עזר.
ניסיתי בשקעים אחרים בבית, זה גם כן לא עזר.
יש הצעות/רעיונות? מומחים שיכולים לעזור בעניין?
תודה
היי JEXY,JEXY כתב:ממיר היה... זה לא זה.
במחבר החשמל של הסאב עצמו יש שלושה פינים?
בכבל שיש לך בתקע יש לך שניים?...
אין מחבר שמאפשר לחבר כבל חשמל. הכבל חשמל יוצא מתוך הרמקול ואין לו הארקה יש לו רק 2 פינים, אני לא יכול לנתק אותו מהרמקול.
תודה
אז הסאב הפסיק לעשות חרחורים. אבל התחילו דפיקות חזקות (יחסית) ופתאומיות, גם כן כשהוא ב standby.
חוץ מזה כשהוא עובד, לפעמים הוא עובד ממש חלש, לפעמים יש קפיצות חזקות ופתאום שומעים חזק מאוד.
מה דעתכם?.. בעיה בסאב או בעיה ברסיבר?
חוץ מזה כשהוא עובד, לפעמים הוא עובד ממש חלש, לפעמים יש קפיצות חזקות ופתאום שומעים חזק מאוד.
מה דעתכם?.. בעיה בסאב או בעיה ברסיבר?
לפני החלפות ובלאגן הצעה אחרונה תנסה לראות עם יש דברים קרובים כמו ממיר (הוט/יס),ראוטר דברים שפולטים אותות ושידורים נסה להרחיק כמה שניתן תראה עם עוזר אצלי זה פתר.
ועוד דבר עם יש מחבר y נתק ונסה לחבר רק לכניסה אחת אדום לבן לא באמת משנה תעדכן.
ועוד דבר עם יש מחבר y נתק ונסה לחבר רק לכניסה אחת אדום לבן לא באמת משנה תעדכן.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
שמתם לב שזה שירשור מלפני 7 שנים?...
אני מאד מקווה שהבעיה נפתרה מאז...
אני מאד מקווה שהבעיה נפתרה מאז...
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
דקה,Snirrrr כתב:לפני החלפות ובלאגן הצעה אחרונה תנסה לראות עם יש דברים קרובים כמו ממיר (הוט/יס),ראוטר דברים שפולטים אותות ושידורים נסה להרחיק כמה שניתן תראה עם עוזר אצלי זה פתר.
ועוד דבר עם יש מחבר y נתק ונסה לחבר רק לכניסה אחת אדום לבן לא באמת משנה תעדכן....
הוא ממתין ש"דוק" יתקן את ה FLUX CAPACITOR, ומיד יכוון את השעון ויסע עם הדלוריאן לבדוק את מתאם ה Y.