tvixie תקציר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
yanivst9 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

יש לי בעיה עם התוכנה, לאחר שהורדתי מידע לכל הסררטים מהאתר sratim.co.il אני לא מצליח לראות את התקציר בסרט שאני רוצה להפעיל אותו בנגן (WD HD LIVE)

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

yanivst9 כתב:יש לי בעיה עם התוכנה, לאחר שהורדתי מידע לכל הסררטים מהאתר sratim.co.il אני לא מצליח לראות את התקציר בסרט שאני רוצה להפעיל אותו בנגן (WD HD LIVE)
...
פעם אחרונה שבדקתי ה WD מראה רק את תמונת הכריכה כדי לראות את התקציר צריך להכנס לספרייה וללחוץ על קובץ התמונה שמכיל את התקציר.

yanivst9 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

אני דיי חדש בתחום הזה אז מה שאתה אומר זה כמו סינית בשבילי (;)) אם אתה יכול תנסה בבקשה להסביר לי שוב ובצורה של להבין , אני הורדתי את המידע המבוקש לסרטים אבל אני לא רואה את תקציר הסרט שאני מפעיל אותו בנגן דרך וידאו--> תיקיות .

אגב אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי כדאי לציין שהסרטים מסודרים אצלי לפי ז'אנרים בתיקייה שבה כל סרט בנפרד, מבדיקה במחשב תיקיית הסרט (לאחר התהליך עם התוכנה) הוא כך

*.avi
background.jpg
folder.jpg
front_cover.tvixie
MovieInfo.tvixie

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

yanivst9 כתב:אני דיי חדש בתחום הזה אז מה שאתה אומר זה כמו סינית בשבילי (;)) אם אתה יכול תנסה בבקשה להסביר לי שוב ובצורה של להבין , אני הורדתי את המידע המבוקש לסרטים אבל אני לא רואה את תקציר הסרט שאני מפעיל אותו בנגן דרך וידאו--> תיקיות .

אגב אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי כדאי לציין שהסרטים מסודרים אצלי לפי ז'אנרים בתיקייה שבה כל סרט בנפרד, מבדיקה במחשב תיקיית הסרט (לאחר התהליך עם התוכנה) הוא כך

*.avi
background.jpg
folder.jpg
front_cover.tvixie
MovieInfo.tvixie
...
הסדר תקין, העניין שהמכשיר שלך אינו מאפשר צפייה בתקצירים אלא אם כן תכנס ככל הנראה לתפריט PHOTO
ומשם תציג את קובץ background.jpg.
למכשיר שברשותך יש כל מיני קושחות צד שלישי שכן מאפשרות הצגת תקצירים ואפילו YOUTUBE
אבל זה דורש התקנה שעלולה במקרים מסויימים לדפוק את המכשיר!

yanivst9 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה , בקשר למדריך אני דווקא כן הבנתי אבל מכיוון שאני עוד מתחיל בנושא זה אני מעדיף להישאר עם עידכונים של החברה בלבד .

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”