tvixie תקציר
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
פעם אחרונה שבדקתי ה WD מראה רק את תמונת הכריכה כדי לראות את התקציר צריך להכנס לספרייה וללחוץ על קובץ התמונה שמכיל את התקציר.yanivst9 כתב:יש לי בעיה עם התוכנה, לאחר שהורדתי מידע לכל הסררטים מהאתר sratim.co.il אני לא מצליח לראות את התקציר בסרט שאני רוצה להפעיל אותו בנגן (WD HD LIVE)...
אני דיי חדש בתחום הזה אז מה שאתה אומר זה כמו סינית בשבילי (;)) אם אתה יכול תנסה בבקשה להסביר לי שוב ובצורה של להבין , אני הורדתי את המידע המבוקש לסרטים אבל אני לא רואה את תקציר הסרט שאני מפעיל אותו בנגן דרך וידאו--> תיקיות .
אגב אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי כדאי לציין שהסרטים מסודרים אצלי לפי ז'אנרים בתיקייה שבה כל סרט בנפרד, מבדיקה במחשב תיקיית הסרט (לאחר התהליך עם התוכנה) הוא כך
*.avi
background.jpg
folder.jpg
front_cover.tvixie
MovieInfo.tvixie
אגב אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי כדאי לציין שהסרטים מסודרים אצלי לפי ז'אנרים בתיקייה שבה כל סרט בנפרד, מבדיקה במחשב תיקיית הסרט (לאחר התהליך עם התוכנה) הוא כך
*.avi
background.jpg
folder.jpg
front_cover.tvixie
MovieInfo.tvixie
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
הסדר תקין, העניין שהמכשיר שלך אינו מאפשר צפייה בתקצירים אלא אם כן תכנס ככל הנראה לתפריט PHOTOyanivst9 כתב:אני דיי חדש בתחום הזה אז מה שאתה אומר זה כמו סינית בשבילי (;)) אם אתה יכול תנסה בבקשה להסביר לי שוב ובצורה של להבין , אני הורדתי את המידע המבוקש לסרטים אבל אני לא רואה את תקציר הסרט שאני מפעיל אותו בנגן דרך וידאו--> תיקיות .
*.avi
background.jpg
folder.jpg
front_cover.tvixie
MovieInfo.tvixie...
ומשם תציג את קובץ background.jpg.
למכשיר שברשותך יש כל מיני קושחות צד שלישי שכן מאפשרות הצגת תקצירים ואפילו YOUTUBE
אבל זה דורש התקנה שעלולה במקרים מסויימים לדפוק את המכשיר!