מחפש את המכשיר האולטימטיבי - לצרכים שלי...
מרחק הצפייה שלי הוא 2.7 מ'. 80% מזמן הצפייה מוקדש לשידורי SD ורק 20% ל - HD ובלו ריי. החלטתי לרכוש מסך "42, יכול להיות LCD או פלזמה, עם או בלי תאורת LED, עם או בלי תלת מימד, העיקר שאיכות הצפייה בשידורי SD תהיה ללא רבב. לא משנה אם מדובר בשידורי חדשות, סרטים, ריאליטי, ספורט, שידורים חיים ומה לא? כל עוד אלה שידורי SD, עליהם להיראות לעילא ולעילא. יש דבר כזה? ללא מריחות או "שובלים", ללא ריצודים, צבעים טבעיים, ללא קונטרסטים מטורפים, בלי זיגוגים, "משורים" ועוד צרות. את כל אלה כבר ראיתי אצל חברים שלי שבטוחים שקנו את הטלוויזיה הכי טובה?! אין לי בעיית תקציב ואני מחפש מכשיר שיגרום לי הנאה. אם יש לכם הצעה ראויה אשמח לשמוע. לדוגמא: שני מכשירים שנראים לי שעומדים בסטנדרטים הם:
Samsung UE40C8000 - מסך "40
Panasonic TX-P42V10 או דגם ה - V20
Samsung UE40C8000 - מסך "40
Panasonic TX-P42V10 או דגם ה - V20
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
sharky1 הלכת פה על שתי אופציות מהשורה הראשונה - שאפו
אך שים לב שיש כמובן שוני רב בין שתיהן ... LED 3D מול פלזמה 2D וכמובן הגודל (אין לזלזל גם ב 2 אינצ')
(למחיר בכוונה לא התייחסתי היות וציינת שזו לא בעייה ...)
לטעמי בעיקר בשל המיקוד שלך ב SD הפלזמה תתאים יותר אבל חשוב לציין שלא ראיתי אישית את הדגם הזה של סמסונג!
מה שמביא אותי לשאלה הבאה - האם אתה ראית את שני הדגמים ??
מיותר לציין שאין חשוב ממראה עינים והתרשמות אישית ! למזלך אילוצי תקציב אינם הבעייה מה ששם אותך בנקודת ייתרון אמיתית ואולי אפשריות אחרות.
במקרה שאתה אוהב דווקא את ה look & feel של טלויזיות ה LED הייתי מציע שתעיף מבט גם בסדרות הגבוהות של פיליפס. אני אישית הכי אהבתי את מה שהן מציגות עם תוכן SD ממוצע (ערוץ 2, 10 וכד') - לא יותר מפלזמה כמובן אבל בין ה LCD וה LED הן ממש בלטו !
אך כאמור צא לסיבוב קצר, תתרשם ותחזור עם תובנות חדשות
בהצלחה
אגב- אין 42V10 ... יש 42V20 ...
אך שים לב שיש כמובן שוני רב בין שתיהן ... LED 3D מול פלזמה 2D וכמובן הגודל (אין לזלזל גם ב 2 אינצ')
(למחיר בכוונה לא התייחסתי היות וציינת שזו לא בעייה ...)
לטעמי בעיקר בשל המיקוד שלך ב SD הפלזמה תתאים יותר אבל חשוב לציין שלא ראיתי אישית את הדגם הזה של סמסונג!
מה שמביא אותי לשאלה הבאה - האם אתה ראית את שני הדגמים ??
מיותר לציין שאין חשוב ממראה עינים והתרשמות אישית ! למזלך אילוצי תקציב אינם הבעייה מה ששם אותך בנקודת ייתרון אמיתית ואולי אפשריות אחרות.
במקרה שאתה אוהב דווקא את ה look & feel של טלויזיות ה LED הייתי מציע שתעיף מבט גם בסדרות הגבוהות של פיליפס. אני אישית הכי אהבתי את מה שהן מציגות עם תוכן SD ממוצע (ערוץ 2, 10 וכד') - לא יותר מפלזמה כמובן אבל בין ה LCD וה LED הן ממש בלטו !
אך כאמור צא לסיבוב קצר, תתרשם ותחזור עם תובנות חדשות
בהצלחה
אגב- אין 42V10 ... יש 42V20 ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תודה על התשובה המהירה. אני יודע שבעת צפיה בשידורי HD או בלו ריי, האיכות במכשירים האלה תהייה מעולה. כפי שהדגשתי, אני מחפש מכשיר באיכות מעולה בשידורי SD! המידע שיש לי מגיע מהאינטרנט. עדיין לא ראיתי את המכשירים בעיניים ואין לי כוונה לראות עשרות מכשירים. אתמקד בשניים או שלושה ואחליט. בינתיים הצטרף לרשימה דגם נוסף של פנסוניק TXP42G20B שזוכה לביקורות מצויינות באתרי ביקורת בעולם בתחום איכות הצפייה ב - SD. זהו דגם קצת יותר זול מאלה שהזכרתי קודם. משהו בסביבות ה - 8000 שקלים בארץ.
אשמח לקבל עוד תגובות והצעות על טלוויזיות שמספקות איכות SD מעולה.
אשמח לקבל עוד תגובות והצעות על טלוויזיות שמספקות איכות SD מעולה.
בהמשך לשאלות שלי יש לי בירור קטן. מה ההבדל בין שני אלה:
Panasonic TX-P42V20B
Panasonic TX-P42V20M
ההבדל הוא בסיומת עם האות "B" לעומת "M". בבבדיקת תכונות המכשיר לא הצלחתי למצוא הבדלים בין שני הדגמים. דגם ה "M" משווק בישראל על ידי היבואן יורוקם בעוד שדגם ה "B" משווק בבריטניה.
מישהו יודע אם יש הבדל אמיתי/משמעותי בין שני הדגמים?
Panasonic TX-P42V20B
Panasonic TX-P42V20M
ההבדל הוא בסיומת עם האות "B" לעומת "M". בבבדיקת תכונות המכשיר לא הצלחתי למצוא הבדלים בין שני הדגמים. דגם ה "M" משווק בישראל על ידי היבואן יורוקם בעוד שדגם ה "B" משווק בבריטניה.
מישהו יודע אם יש הבדל אמיתי/משמעותי בין שני הדגמים?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
ה TXP42G20B לא משווקת דרך יורוקום (למיטב ידיעתי) ובמקרה שהיא זמינה בארץ מדובר בייבוא מקביל - לשיקולך ! אך בכל מקרה מדובר במסך מהשורה הראשונה.
ה 42V20B כמו קודם לא משווק רישמית בארץ אלא בייבוא מקביל. זוהי הגירסה הארופאית של ה V20 (ד"א ה B = בריטניה).
ההבדלים על קצה המזלג בינה לבין הדגם שמשווק בארץ (שהסיומת שלו אגב היא P ולא M) :
מקלט לקליטת שידורים לוייניים
חיבורי SCART
יכולת הקלטה דרך חיבור USB
מצב כיול THX
מעבר לזה המסכים זהים ! שוב אין ספק שאף אחד לא היה מתנגד לקבל את התוספות האלו על הדרך
אבל מה שבאמת חשוב זה המסך נטו וכאן כמו שציינתי גירסת ה B וה P זהות.
מה שחשוב יותר הוא שתלך לראות את המסך במו עיניך. יכול מאד להיות שדווקא לא תאהב ... כאמור זה מאד אישי !
ה 42V20B כמו קודם לא משווק רישמית בארץ אלא בייבוא מקביל. זוהי הגירסה הארופאית של ה V20 (ד"א ה B = בריטניה).
ההבדלים על קצה המזלג בינה לבין הדגם שמשווק בארץ (שהסיומת שלו אגב היא P ולא M) :
מקלט לקליטת שידורים לוייניים
חיבורי SCART
יכולת הקלטה דרך חיבור USB
מצב כיול THX
מעבר לזה המסכים זהים ! שוב אין ספק שאף אחד לא היה מתנגד לקבל את התוספות האלו על הדרך
מה שחשוב יותר הוא שתלך לראות את המסך במו עיניך. יכול מאד להיות שדווקא לא תאהב ... כאמור זה מאד אישי !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
צודק, בלתי אפשרי טכנית לצפות בסרטי בלו ריי ככה...sharky1 כתב:תודה. ה - X20 לא בא בחשבון כי זהו דגם ישן יחסית שאינו Full HD אלא רק HD Ready ואיך אצפה בסרטי בלו ריי?...
לא צריך לקחת הכל לקיצוניות, שידורי SD ניראים טוב יותר במסך HD READY ומכאן ההמלצה, בלו ריי לעומת זאת ניראה מצויין בשניהם.
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
אני ממליץ לך על s10 של פנאסוניק קניתי מפיוצר לחדר של הילד ששם רואים רק בייבי כל היום
מחובר בסקארט לסקארט והתמונה בsd מרשימה מאוד תלך לראות שווה לך ותגיד שפרנקי שלך אותך אני קונה שם הרבה
לדעתי ב sd אחד המסכים עם התמונה הטובה ביותר אבל אין כמו מראה עיניים תקפוץ ותראה יש להם בתצוגה ים של פלזמות שכמובן אין להם מתחרים בשידורי sd ומחירים יותר מהוגנים
מקווה שעזרתי