חדש בתחום - Popcorn A-200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
cooki3m פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן לכולם, התרשמתי לטובה מהפורום והחלטתי להירשם ולהעזר בכם המשתמשים בנוגע למוצר Popcorn A-200.
בחודש האחרון ממש התרשמתי לטובה ממכשירי פופקורן הום (A-200 וה-C-200), יצא לי לראות את הביצועים ולתפעל בעצמי את המכשיר אצל חברים שלי.

אני די נעול על המכשיר אז אגש לעניין, אחד הדברים החשובים לי הוא הפעלת שיתוף הקבצים ברשת הביתית דרך המכשיר.
עשיתי סקר שוק וראיתי שהמכשיר עולה 790 ש"ח לכל הפחות (KSP), ובבאג נמכר ב 800 + אופציה לאנטנת N בתוספת 100 שקל (רק שלצערי אין להם את המכשיר בכלל במלאי אז אני תקוע). מכאן מספר שאלות עולות לי:

- האנטנה הזאת היא מה שיאפשר לי "לקרוא" את המחשב דרך המכשיר? (ז"א היא הכרחית עבורי?)
- האם ניתן למצוא את המכשיר במקום אחר במחיר דומה + האנטנה הזאת?
- שמתי לב שהתיקיות/קבצים במכשיר בעברית הפוכה.. ממש מבאס יש איזה פיתרון יצרתי לזה בנתיים?
- מה כל הסיפור ב JB של המכשיר אני ממש לא מבין?
- קראתי את האשכול הבא (על YAMJ) - הפלאגין לניווט בין הסרטים ע"י עטיפות - ממש התלהבתי! האם הסיפור הזה עובד תקין עם A200?

אשמח לשמוע כל תגובה!!
תודה,
:-)

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #2 

עדיף לא להשתמש באנטנטה אלא בחיבור קווי. אם אין ברירה אז אנטנה. אתה יכול לקנות בk.s.p את המכשיר ולהזמין בebay למשל אנטנה.

העברית הפוכה כרגע בשמות והתרגום תקין. זה אמור להסתדר בעדכון תוכנה שיגיע בעתיד.

הJB עובד בצורה טובה בA200

אחריי שיהיה לך את המכשיר תשאל איך להפעיל ונשמח לעזור :wink:

cooki3m פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על התגובה
ענית לי קצר ולעניין :)

1) חיבור קווי זאת אומרת לחבר מהראוטר למכשיר (תקן אותי אם אינני מבין כיצד החיבור מתבצע)?
זה די בעייתי עבורי מאחר והחדר בו הראוטר נמצא הוא די רחוק. מה החיסרון בעצם באנטנה? מהירות קריאת הנתונים?
בנוגע לאנטנה, אני בכלל שמעתי שהסירו את האנטנה מהמכשיר כי לא היה לה אישור בגלל זה לא הייתי סגור אם להזמין מ EBAY ייחשב חוקי והאנטנה אכן תגיע אליי.בכל אופן אם באג מוכרים את האנטנה כנראה שהיום יש אישור אבל זה לא היה אמור לגרום לכך שהמכשיר ימכר כבר עם האנטנה הזאת?

2) למה אני צריך JB במכשיר? זה תהליך הכרחי שאצטרך להריץ ברגע שארכוש את המכשיר?

3) האם ה YAMJ באמת עובד עם A-200?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

1. אכן הכוונה היא לחבר מהראוטר לA200 וזה חשוב בגלל קצב הנתונים שהוא לא מספיק מהיר כשהוא עובד בצורה אלחוטית סרטים HD כבדים סביר להניח יגמגמו מה שלא סביר שייקרה בחיבור קווי. אתה כמובן יכול לשים גם דיסק קשיח בתוך המכשיר או אחד מחוץ למכשיר יש הרבה אופציות

JB=yamj=moviejukebox זה לא חובה. זה אם אתה רוצה :P

וכן זה עובד טוב עם הA200

cooki3m פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה knazi
אם כך אולי שווה לי לחשוב איך בכל זאת אני יכול לחבר חוט למכשיר.
חשבתי פשוט להעביר את הראוטר לאיפה שהמכשיר, טוב נראה בקשר לזה :) אולי ברשת האלחוטית ללא חיבור למכשיר זה יזרום גם טוב.

ה-moviejukebox נראה ממש מדליק..
יש לי תחושה שזה סרט להתקין את זה, האם ניסית?
לא ברור אם ההתקנה מתבצעת על הכונן הקשיח בו יש סרטים או על המכשיר עצמו?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #6 

cooki3m,

אתה יכול להזרים ולשתף אלחוטית, קח בחשבון שתכנים ב-HD, במיוחד ב-FHD, יגמגמו.

לגבי ה-JB, יש מספר אופציות, אתה יכול להתקין אחד פנימי על הדיסק הקשיח בפופקורן (OVERSIGHT), שהוא עצמאי לגמרי ולא דורש חיבור למחשב, ואתה יכול להתקין על המחשב את YAMJ.

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 70#1112370

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 104#746104

דרך אגב, knazi אלוף בענייני YAMJ.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

תודה Irus
:wink:

לא כזה סרט להתקין את הyamj ובאתר יש מספר אופציות להורדות של חביילות מוכנות בשביל להקל לך על החיים.

בכל מקרה סביר להניח שעם ההגדרה הראשונית יהיו לך כמה שאלות אבל אחר כך זה פשוט ללחוץ על כפתור כל פעם שאתה רוצה לעדכן את המידע על הסרטים יש לך וזהו.

אם אתה מתכנן לנגן תכני HD אני מציע לך להתאמץ להשיג חיבור קווי. אני התחלתי גם עם אלחוטי וניסיתי הכל בשביל שזה יעבוד חלק. בסוף התאמצתי והעברתי כבלים בבית וסידרתי חיבור קווי שווה את ההשקעה בהחלט

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”