בToshiba HD-A1 משולב מעבד ו1GB של זכרון, תמונות מבפנים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shaked פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 898
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

הנה אלבום תמונות של מישהו שפתח את מכשיר הHD-DVD שלו, ומסתבר שטושיבה שילבה בו 1GB של זכרון PC2700, מעבדל של אינטל (בגרסא ניידת כלשהי), ומערכת קירור די מכובדת למעבד הזה.

אלבום התמונות נמצא כאן ,והקישור נלקח מEngadget.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

אין קישור...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78832
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #3 

לחץ על המילה "כאן" בהודעה הראשונה.

זה אכן ידוע, המכשיר מעלה את כל ה-FIRMWARE שלו לזיכרון ורק אז מתחיל לעבוד (לכן הדלקתו לוקחת בערך דקה).

השימוש בזה די פשוט, זה משמש כ-BUFFER ל-TRAILERS ועוד דברים דומים שאפשר להוריד דרך המכשיר. הרי למכשיר יש חיבור אינטרנט, אז אם למשל יש לך סרט מסויים, הדיסק יכול לפתוח לך אתר במכשיר ואתה יכול לשחק במשחקי JAVA (יש שני חיבורי USB שמטרתם המוצהרת היא חיבור של כל מני GADGETS למיניהם שישמשו למשחקים), לראות TRAILERS וכו'.

emordeko
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

oferlaor,

ידוע לך אם המכשיר יודע לנגן קבצי TS דרך USB או רשת?

אתה מתכוון לקנות?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

emordeko,

אני כרגע לא מתכנן לרכוש דבר, אני ממתין שהמערכת תתיצב. כרגע יש יותר תוכן מעניין ב-TS ובלויין מאשר ב-BD או HD DVD ולכן אני לא רואה טעם במקרה זה להקדים את המאוחר. אני גם עושה השקעות לא קטנות כרגע בציוד (מחליף כמעט את כל המערכת, כך שכלכלית זה ממש לא "עושה שכל" עבורי כרגע).

עדיין לא ראיתי שמישהו ניגן איתו TS ולא סביר שזה יעבוד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #6 

יש כמה סקירות על המכשיר והן לא מחמיאות. הבעיות שהתגלו:
1. השלט לא אמין (במיוחד החץ למטה משום מה לא עובד טוב!)

2. כפי שצפו, יש בעיות רציניות עם יציאות COMPONENT HD. בהתחשב בזה שמדובר בשלושת הסרטים הראשונים, זה מפתיע לרעה.

3. המכשיר ככל הנראה איטי למדי.

4. הסרטים הראשונים משתמשים ב-SINGLE LAYER (כלומר, יש סה"כ 15G תוכן). מדובר ב-VC1 (כלומר יותר יעיל מ-MPEG2) אבל גם ה-AUDIO TRACKS גדולים יותר. סביר להניח שמרבית האנשים יראו בזה איכות דומה, אפילו פחותה לשידורי הלויין שהם מקבלים ב-HD כבר היום. זה עלול להיות הבעיה העיקרית של הפורמט.

5. הרבה אנשים מתלוננים על הצורך לחבר את המכשיר באופן אנלוגי לרסיבר. HDMI 1.3 עדיין לא מוכן ולכן המכשיר לא מוציא אודיו דרך HDMI ובגלל הפורמטים החדשים (DD+ ו-DTSHD) אין אפשרות לחבר לרסיבר דרך קואקס או אופטית.

6. קיבלתי דיווחים על בעיות ב-HOT PLUGGING של חיבור HDMI. המכשיר חושב שמנסים לרמות אותו ופשוט לא מעביר מידע. במקרים מסויימים, צריך לנתק אותו מהחשמל ורק אז מקבלים תמונה ב-HDMI. זה בעייתי במיוחד אם מחליפים ערוץ ואז חוזרים ל-HDMI במסך שלכם, מכיוון שכשתחזירו לא בטוח שעדיין תהיה תמונה...

ככל הנראה מרבית הבעיות ניתנות לפיתרון בעדכון תוכנה (המכשיר מסוגל להוריד עדכונים לעצמו דרך האינטרנט). ככל הנראה מדובר רק בחבלי לידה בלבד. אני רק מקווה שישחררו בקרוב מאוד HD DVD עם DUAL LAYER (כלומר 30G לסרט) שזה יהיה שיפור משמעותי מאוד מעל מה שקיים היום.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”