אוזניות "דומות" ל shure se310
שלום,
בעבר יצא לי להאזין זמן רב ל shure se310 ולעוד דגם יחסית פשוט של החברה (se110 נראה לי). בעיקרון את ה se310 אהבתי מאוד בזכות הגבוהים המדוייקים, במה רחבה ו vocal שמאוד הזכיר לי את הסט-אפ הנוכחי שלי. העניין הוא שבאופן מובהק, בשתי האוזניות, תחום התדרים הנמוכים היה לוקה (לטעמי), ובקושי מורגש.
מאוד התלבטתי בעבר אם לקנות את האוזניה, מכיוון שמדובר בהתאמה 'כמעט' מושלמת לדרך בה אני רואה שצריך לשמוע.
האם אתם מכירים אוזניה שדומה ל shure אך בתחום הנמוך עושה קצת יותר חסד ?
בעבר יצא לי להאזין זמן רב ל shure se310 ולעוד דגם יחסית פשוט של החברה (se110 נראה לי). בעיקרון את ה se310 אהבתי מאוד בזכות הגבוהים המדוייקים, במה רחבה ו vocal שמאוד הזכיר לי את הסט-אפ הנוכחי שלי. העניין הוא שבאופן מובהק, בשתי האוזניות, תחום התדרים הנמוכים היה לוקה (לטעמי), ובקושי מורגש.
מאוד התלבטתי בעבר אם לקנות את האוזניה, מכיוון שמדובר בהתאמה 'כמעט' מושלמת לדרך בה אני רואה שצריך לשמוע.
האם אתם מכירים אוזניה שדומה ל shure אך בתחום הנמוך עושה קצת יותר חסד ?
האוזניות של SHURE מדוייקות להפליא, גם בטווח התדרים הנמוכים (עד 20HZ).
זה שרוב האוזניות מוסיפות בומיות זה עניין אחר.
ממליץ בחום על הE2C, יש לי אותם ואני נהנה מהן מאוד
קרא את זה, http://www.linkwitzlab.com/reference_earphones.htm
יש מצב שהאוזן שלך לא "סטנדרטית" ולכן אין אטימה מושלמת, ובגלל זה חסר לך באס... (ניתן לפתור את הבעיה עם יציקה אישית לאוזן).
או שאתה רגיל לסאונד בעל באס מוגזם.
זה שרוב האוזניות מוסיפות בומיות זה עניין אחר.
ממליץ בחום על הE2C, יש לי אותם ואני נהנה מהן מאוד
קרא את זה, http://www.linkwitzlab.com/reference_earphones.htm
יש מצב שהאוזן שלך לא "סטנדרטית" ולכן אין אטימה מושלמת, ובגלל זה חסר לך באס... (ניתן לפתור את הבעיה עם יציקה אישית לאוזן).
או שאתה רגיל לסאונד בעל באס מוגזם.
אוזניות כמו של shure משתמשות בדרייברים מסוג balanced armature ורובם די שטוחים בבסים יחסית לאוזניות
עם דרייבר דינאמי אבל הבס נשמע "חלש" כי באוזניות חסרה התחושה שמרגישים עם רמקולים. אתה יכול לנסות את
ה SE530 שלהם שכוללים דרייברים יעודים לבס (בהנחה והתקציב מאפשר).
עם דרייבר דינאמי אבל הבס נשמע "חלש" כי באוזניות חסרה התחושה שמרגישים עם רמקולים. אתה יכול לנסות את
ה SE530 שלהם שכוללים דרייברים יעודים לבס (בהנחה והתקציב מאפשר).
לא שמעתי את הSE310 אבל אהבתי את מה ששמעתי דרך הסנהייזר IE7, אמנם הבאס לא שיא הפירוט והיה קצת בומי מדי לטעמי (חייב לציין ששמעתי אותן בערך רבע שעה אחרי הHD800 בפעם הראשונה כך שהמעבר היה מאתגר למדי מבחינת התאמה סונית
) אבל הם נשמעו מאוד דומה לSE530 שלי, הגוון הטונאלי נשמע אפילו יותר מדוייק לדעתי. אפשר לבקש לשמוע בקילומבו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
שמעתי היום את "ה"אוזניה של Shure - ה SE530 שלהם, ומה אני אגיד לכם... לא התלהבתי. זו אוזניה טובה, עם צליל יפה, אבל לדעתי עם כמה חסרונות בולטים, כשאחד מהם הוא תג המחיר המאוד גבוה שלה.
לעומתה, יש לציין לטובה את SCL2, שבמקור מיועדת לשוק המקצועי (אוזניות במה), שעשתה רושם הרבה יותר טוב, וגרמה לי חשק להאזין ל SCL3
. מחיר האוזניות הללו נמוך משמעותית מ SE530 ולטעמי הרבה יותר מוצלחות.
לעומתה, יש לציין לטובה את SCL2, שבמקור מיועדת לשוק המקצועי (אוזניות במה), שעשתה רושם הרבה יותר טוב, וגרמה לי חשק להאזין ל SCL3