קניתי מסך פלזמה סמסונג C430 גודל 42 אינץ' ויש איזה בירור קטן
קניתי לפני כמה הימים את המסך והוא מצויין ואיכות מעולה עכשו המסך מצליח לנגן קבצי AVI וגם MKV דרך דיסק און קיי
לא יודע באתר של סמליין רשום שהדגם הזה לא מנגן אלא דגם C 450 בקיצר שזה לא משנה העיקר שאצלי מנגן
עכשו הבעיה היא שהתרגום מופיע בג'בריש ואין לי אפשרות לשנות לעברית וגם בתפריטים יש לי את כל השפות חוץ מעברית יכול שאני צריך עדכון קושחה ואם כן מאיפה אני משיג ?
לא יודע באתר של סמליין רשום שהדגם הזה לא מנגן אלא דגם C 450 בקיצר שזה לא משנה העיקר שאצלי מנגן
עכשו הבעיה היא שהתרגום מופיע בג'בריש ואין לי אפשרות לשנות לעברית וגם בתפריטים יש לי את כל השפות חוץ מעברית יכול שאני צריך עדכון קושחה ואם כן מאיפה אני משיג ?
matan147 כתב:תפנה ליבויאן שקניתי ממנו ותדווח על הבעיה
שיביאו לך טכנאי שיסדר לך את זה למה יש לך אחריות.
אני מקווה שקניתה מהיבאן הרשמי....
קניתי מרשת עולם הקולנוע והיה רשום בתעודת האחרית סמליין שזה היבואן הרשמי ....... בכל מקרה אפשר לעשות את זה לבד אם מורידים עדכון קושחה להוספת עברית אבל מאיפה ניתן להוריד את זה
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
MEDIA PLAY VIDEOS??
I HAVE A SAMSUNG PN42C430 PLASMA TV, AND THE MEDIA PLAY MENU DOES NOT GIVES ME THE OPTION TO PLAY VIDEOS, ONLY PHOTOS AND MUSIC, THAT MEANS MY TV DOES NOT PLAYS USB VIDEOS??? IF YES IS THERE ANY WAY I CAN UPGRADE THE FIRMWARE OR SOMETHING TO PLAY VIDEOS ???
Unfortunately, the C430 does not play video files fr om a USB drive or through DLNA. That said, a firmware update in not available since the unit does not offer the necessary hardware.
I HAVE A SAMSUNG PN42C430 PLASMA TV, AND THE MEDIA PLAY MENU DOES NOT GIVES ME THE OPTION TO PLAY VIDEOS, ONLY PHOTOS AND MUSIC, THAT MEANS MY TV DOES NOT PLAYS USB VIDEOS??? IF YES IS THERE ANY WAY I CAN UPGRADE THE FIRMWARE OR SOMETHING TO PLAY VIDEOS ???
Unfortunately, the C430 does not play video files fr om a USB drive or through DLNA. That said, a firmware update in not available since the unit does not offer the necessary hardware.
קודם כל בארץ מוכרים דגם PS ולא את הדגם האמריקאי PN. הדגם האמריקאי באמת מגיע ללא יכולת להקרין וידאו מחיבור ה-USB, מצד שני הוא עולה פחות מ-500 דולר בארה"ב.. כיף להם. הדגם בארץ מגיע עם יכולת לפרוס קבצי MKV, באסה לשמוע שאת עניין הכתוביות לא סידרו, זה פשוט הורס את הכל וחבל.
לגבי עידכוני קושחה, אין לי מושג, אולי צריך ללחוץ על היבואן..
לגבי עידכוני קושחה, אין לי מושג, אולי צריך ללחוץ על היבואן..
עידודה כתב:קודם כל בארץ מוכרים דגם PS ולא את הדגם האמריקאי PN. הדגם האמריקאי באמת מגיע ללא יכולת להקרין וידאו מחיבור ה-USB, מצד שני הוא עולה פחות מ-500 דולר בארה"ב.. כיף להם. הדגם בארץ מגיע עם יכולת לפרוס קבצי MKV, באסה לשמוע שאת עניין הכתוביות לא סידרו, זה פשוט הורס את הכל וחבל.
לגבי עידכוני קושחה, אין לי מושג, אולי צריך ללחוץ על היבואן.....
כן ולדגם PS יש יציאת SCART זה מה שיש לי אבל לא כל סרטי MKV הוא קורא למשל בדקתי סרט MKV שהרזולוציה שלו 1920X1080 ולא הצליחה לקרוא אותו ובדקתי סרט MKV אחר שהרזולוציה שלו היא 1280x688 והצליח לקרוא ...
כששמתי סרט AVI עם קובץ תרגום בנפרד התרגום הופיע בג'בריש .. משום שאין עברית ... ולגבי MKV אני לא יודעSHLOMIS1Z כתב:באפשרותך כן לנגן קבצי MKV עם תרגום..... אך הם חייבים להיות מובנים בתוך הסרט.dani222 כתב: הבעיה היא שהתרגום מופיע בג'בריש ואין לי אפשרות לשנות לעברית ?......
לא כל סרטי MKV הוא קורא למשל בדקתי סרט MKV שהרזולוציה שלו 1920X1080 ולא הצליחה לקרוא אותו ובדקתי סרט MKV אחר שהרזולוציה שלו היא 1280x688 והצליח לקרוא ...