התחדשתי ברסיבר ויש לי כמה שאלות:
1. איך עושים שאני לא תמיד אצטרך לשמוע את הסאונד דרך ברסיבר אלא הוא יעביר את השמע לטלויזיה והרסיבר יהיה סגור
2. איך אפשר להגביר את עוצמת הקול שמגיעה ממכשיר המקס טוטאל, אם עוצמת הסאונד פחות מ50 לא שומעים כמעט כלום
כשאני סוגר את הרסיבר אני שומע ורואה דרך הטלויזיה ולאחר מכן סוגר את הטלויזיה אבל כשאני מדליק את הטלויזה (בלי רסיבר, רסיבר סגור ואופציה דולקת HDMI THRU ) אני רואה 2 שניות טלויזיה+קול ואז כותב לי בדוק חיבורים, ואני חייב להדליק את הרסיבר ורק אז אם אני רוצה אני יכול לסגור אותו ולראות דרך הטלויזיה, אצלי ההגדרה שציינת למעלה היא כמו שאמרת, יש עוד משהו שאני צריך לעשות?
תודה
שאלה נוספת שיש לי
יש לי המון בעיות עם השלט, עכשיו שללתי בעיה שמדובר בשלט כי גם השלט של יס לא מצליח להדליק את ברסיבר ולשנות את הפיקציות, בהתחלה הכל עבד תקין וכנראה ששיחקתי במשהו
יש רעיונות?
טוב הצלחתי לפתור את הבעיה
שאלה - מישהו הצליח לכייל את השלט של יס לשלוט על ברסיבר?
אני מצליח רק לכבות את ברסיבר ולא להדליק אותו או לעבור בין הערוצים,
רעיונות?
לסיכום אם הבנתי נכון כדי שהרמקולים של הטלוזיה ישמיעו סאונד כשהמגבר כבוי הטלויזיה צריכה יכולת שידור אודיו של 5.1???.אם כן אולי זה הזמן להחליף את הטושיבה 42
דני,
אני משתמש בקוד של השלט שנתנו לי הטכנאים של YES , כמו כן דברתי עם המוקד והם ניסו לעזור אך לשווא. כל ניסיון ללמוד מול השלט של ה-ONKYO או שימוש בקוד מוכן מראש לא עזר.
רפי
zeev_a כתב:כשאני סוגר את הרסיבר אני שומע ורואה דרך הטלויזיה ולאחר מכן סוגר את הטלויזיה אבל כשאני מדליק את הטלויזה (בלי רסיבר, רסיבר סגור ואופציה דולקת HDMI THRU ) אני רואה 2 שניות טלויזיה+קול ואז כותב לי בדוק חיבורים, ואני חייב להדליק את הרסיבר ורק אז אם אני רוצה אני יכול לסגור אותו ולראות דרך הטלויזיה, אצלי ההגדרה שציינת למעלה היא כמו שאמרת, יש עוד משהו שאני צריך לעשות?
תודה
...
נפתרה הבעיה פשוט להגדיר בטלויזיה שלי סמסונג B750+
Anynet+ (HDMI-CEC): Off
ותודה לכל מי שניסה לעזור