אני בונה משהוא שדומה ל HTPC כלומר מקרין סירטי וידאו, רק ללא הקלטה או צפיה בטלוויזיה. בקיצור רק סרטים ששמורים לי כבר על המחשב. אני משתמש ב MEDIO .
עכשיו השאלה שלי היא כזו. המחשב שהולך להיות ה HTPC הוא יחסית חלש - 800 MHZ עם 256 מגה זיכרון, כלומר על הגבול הדק. בכל אופן בהנחה שרוב הסרטים/תוכניות אני יוריד מהמחשב הראשי כיצד אתם מעבירים אותם למחשב HTPC, אם בכלל ? מומלץ לתת למדיו לקרוא סרטים מSHAR של הוינדוס שנמצאים על מחשב אחר ברשת ? (רשת קווית של מאה מגה) ? או שלהעביר כל סרט שאני רוצה להארדיסק המקומי של ה HTPC?
חשבתי על מנגנון שיעביר כל איזה עשר דקות את כל הקבצים מהסיפרית הורדדות במחשב הראשי ל HTPC בעזרת הסקג'ואל של הוינדוס, או לחילופין ליצור מודל במדיו שיריץ קובץ BAT שיעשה את זה...
בכל אופן אני מניח שמישהוא כבר ניתקל בדילמה הזו ... למישהוא יש רעיונות או כיוונים ?
כמו שאלות לגבי HTPC קטן שאני בונה
"בכל אופן אני מניח שמישהוא כבר ניתקל בדילמה הזו ... למישהוא יש רעיונות או כיוונים ?"
זו ממש לא דילמה - עדיף להשאיר את הקבצים במחשב ולנגן אותם דרך הרשת (תחסוך כאבי ראש של העברות וכו')
אני עבדתי בשיטה הזו הרבה זמן ואפילו יותר מזה....
בכול התקופה שלא היה לי HTPC מושלם בסלון (לא היה מחשב מושלם מבחינת חומרה ואיחסון קבצים) עבדתי בניגון סרטים
דרך שיתוף הכוננים ברשת (עובד מצויין)
לאחר שהשלמתי את בניית הHTPC שכולל את כול האפשרויות של הקלטה וצפיה בערוצים + ניגון סרטים\MP3\תמונות וגלישה
העברתי את כול הסרטים לHTPC בסלון רק בכדי לפנות מקום במחשב הראשי, אבל אני עדיין עובד בשיתוף קבצים
בין שני המחשבים בצורה לא סטנדרטית, את הHTPC יעדתי למולטמדיה ואינטרנט בלבד ולכן אני לא מתקין עליו משחקים ותוכנות מיותרות אבל מידי פעם בא לי לשחק בסלון עם ה29 אינץ' או לפעמים עם מקרן, אז מה עשיתי?
יצרתי קיצור דרך מהמחשב בחדר (שבו מותקנים המשחקים) אל שולחן העבודה של הHTPC וככה אני מפעיל את המשחקים בסלון,
מדובר על משחקים כבדים יחסית כגון: NFS החדש + MYST 5 שדרך אגב מומלץ לכולם (בעיקר למי שיש לו סבלנות).
זו ממש לא דילמה - עדיף להשאיר את הקבצים במחשב ולנגן אותם דרך הרשת (תחסוך כאבי ראש של העברות וכו')
אני עבדתי בשיטה הזו הרבה זמן ואפילו יותר מזה....
בכול התקופה שלא היה לי HTPC מושלם בסלון (לא היה מחשב מושלם מבחינת חומרה ואיחסון קבצים) עבדתי בניגון סרטים
דרך שיתוף הכוננים ברשת (עובד מצויין)
לאחר שהשלמתי את בניית הHTPC שכולל את כול האפשרויות של הקלטה וצפיה בערוצים + ניגון סרטים\MP3\תמונות וגלישה
העברתי את כול הסרטים לHTPC בסלון רק בכדי לפנות מקום במחשב הראשי, אבל אני עדיין עובד בשיתוף קבצים
בין שני המחשבים בצורה לא סטנדרטית, את הHTPC יעדתי למולטמדיה ואינטרנט בלבד ולכן אני לא מתקין עליו משחקים ותוכנות מיותרות אבל מידי פעם בא לי לשחק בסלון עם ה29 אינץ' או לפעמים עם מקרן, אז מה עשיתי?
יצרתי קיצור דרך מהמחשב בחדר (שבו מותקנים המשחקים) אל שולחן העבודה של הHTPC וככה אני מפעיל את המשחקים בסלון,
מדובר על משחקים כבדים יחסית כגון: NFS החדש + MYST 5 שדרך אגב מומלץ לכולם (בעיקר למי שיש לו סבלנות).