הזמנתי LA46C530 וקיבלתי LE46C530 - מה הסיבה?
היי, הזמנתי LCD 46 של סאסמונג וקיבלתי דגם עם אות אחת קטנה ושונה...
ניסיתי לחפש מידע בגוגל ונראה שעל הנייר הנתונים דומים והאות לא מציינת שזה מוצר מחודש או משהו כזה.
כלומר המוצר לגיטימי ונמכר בפני עצמו בחו"ל- אמנם לא בארץ.
מישהו יכול להאיר את הנושא?
ניסיתי לחפש מידע בגוגל ונראה שעל הנייר הנתונים דומים והאות לא מציינת שזה מוצר מחודש או משהו כזה.
כלומר המוצר לגיטימי ונמכר בפני עצמו בחו"ל- אמנם לא בארץ.
מישהו יכול להאיר את הנושא?
זוהי אכן אותה טלויזיה, עם גרסאות שונות לשווקים שונים, שנבדלות ביניהן בחיבורים.
באירופה מקובל חיבור scart, ולכן בדגם E אכן ישנו חיבור כזה...
יש אגב גם דגם N לשוק האמריקאי (North america)...
יבואן מקביל מביא מכשירים מאיפה שהוא מצליח להשיג אותם, אז פעם יש במלאי דגם אסיאתי, ופעם אירופאי...
באירופה מקובל חיבור scart, ולכן בדגם E אכן ישנו חיבור כזה...
יש אגב גם דגם N לשוק האמריקאי (North america)...
יבואן מקביל מביא מכשירים מאיפה שהוא מצליח להשיג אותם, אז פעם יש במלאי דגם אסיאתי, ופעם אירופאי...
ככה עסקים עובדים היום, מן ההגיון הפשוט שמוצר שזול יותר להם מניב יותר רווח.
אתם מבינים איזה מצב מצחיק נוצר כאן?
החנות, למרות שמייבאת דגם עדיף על הנייר, מציינת שיש לה את הדגם האסייאתי וזאת בעצם בשביל שהיא תופיע ראש בראש עם שאר היבואנים באתרי השוואות המחירים...
אתם מבינים איזה מצב מצחיק נוצר כאן?
החנות, למרות שמייבאת דגם עדיף על הנייר, מציינת שיש לה את הדגם האסייאתי וזאת בעצם בשביל שהיא תופיע ראש בראש עם שאר היבואנים באתרי השוואות המחירים...
דווקא בזמן האחרון לא מעט אנשים מהפורום רכשו סמסונג מיבואנים מקבילים.haimbl כתב:מצחיק את היבואן הרשמי. אפילו שהוא מביא דגמים לא מתאימים אנחנו הולכים וקונים ממנו ביותר כסף.asaf23 כתב:פשוט מצחיק שאת המסכים המתאימים לישראל מביא היבואן המקביל והיבואן הרשמי מביא מסכים מתאילנד.......
היי,
יש לי 2 בעיות עם הטלוויזיה- אם למישהו יש שמץ של מושג אני ממש אודה לו:
1) בהפעלת כתוביות העברית מופיעה הפוכה (אחרי שבחרתי בקידוד Hebrew).
2) נראה שעבור קבצי MKV 1080 יש בעיה: Video codec not supported, בעוד שקבצי MKV 720 עובדים.
הצילו?
יש לי 2 בעיות עם הטלוויזיה- אם למישהו יש שמץ של מושג אני ממש אודה לו:
1) בהפעלת כתוביות העברית מופיעה הפוכה (אחרי שבחרתי בקידוד Hebrew).
2) נראה שעבור קבצי MKV 1080 יש בעיה: Video codec not supported, בעוד שקבצי MKV 720 עובדים.
הצילו?
את הבעיה הראשונה פתרתי בעזרת הפיכת הכתוביות במחשב לפני ההעתקה, ע"י Subabi.
ומסתבר שבעיית ה-"Video codec not supported" מופיעה לי בכלל על רוב קבצי MKV ו-AVI.
הצלחתי להפעיל רק בודדים עד עכשיו וזאת למרות עדכון קושחה...
מישהו חווה בעיה דומה עם טלוויזיה אחרת?
האם אני צריך לקודד מחדש את הסרט?
ומסתבר שבעיית ה-"Video codec not supported" מופיעה לי בכלל על רוב קבצי MKV ו-AVI.
הצלחתי להפעיל רק בודדים עד עכשיו וזאת למרות עדכון קושחה...
מישהו חווה בעיה דומה עם טלוויזיה אחרת?
האם אני צריך לקודד מחדש את הסרט?
אני יכול להגיד לך שכבר ראיתי כמה מסכי LCD ויש לי גם Toshiba "42 ואני חושב שהתמונה של ערוצי הטלוויזיה הרגילים בסאמסונג היא הטובה ביותר שראיתי. קח בחשבון שכדי לקבל תמונה טובה עדיף לחבר לממיר עם HDMI או לפחות עם כבל SCART אם זה לא ממיר HD.
עכשיו גם טיפלתי בבעיות עם קבצי ה-MKV ואני יכול להגיד שישבנו הערב מרותקים כ-3 שעות בבחינת סרטים ובכיול המסך.
גם כאן ה-C530 מספקת את הסחורה, אמנם שום דבר שחדש עבורי- אני בסה"כ רגיל לצפות ב-High Definition. אבל בהחלט קיבלתי את התמונה החדה והברורה שציפיתי לה.
=============================
למי שנתקל בבעיות כמו שלי, הנה הפיתרון:
תורידו את IDC Multi Changer מהקישור הבא:
http://www.mediafire.com/?mc2dbsdgzvg
בעזרת התוכנה תשנו את הגדרת הערוצים ל-4.1. זה בעצם נועד כדי "לעבוד" על נגן המדיה של הטלוויזיה, כך שהוא יוכל להריץ את קבצי ה-MKV ללא בעיה.
לגבי קבצי AVI שמקבלים שגיאה- פשוט צריך להמיר אותם בעזרת כל תוכנה המרה, ל-DivX והם ירוצו מעולה.
עכשיו גם טיפלתי בבעיות עם קבצי ה-MKV ואני יכול להגיד שישבנו הערב מרותקים כ-3 שעות בבחינת סרטים ובכיול המסך.
גם כאן ה-C530 מספקת את הסחורה, אמנם שום דבר שחדש עבורי- אני בסה"כ רגיל לצפות ב-High Definition. אבל בהחלט קיבלתי את התמונה החדה והברורה שציפיתי לה.
=============================
למי שנתקל בבעיות כמו שלי, הנה הפיתרון:
תורידו את IDC Multi Changer מהקישור הבא:
http://www.mediafire.com/?mc2dbsdgzvg
בעזרת התוכנה תשנו את הגדרת הערוצים ל-4.1. זה בעצם נועד כדי "לעבוד" על נגן המדיה של הטלוויזיה, כך שהוא יוכל להריץ את קבצי ה-MKV ללא בעיה.
לגבי קבצי AVI שמקבלים שגיאה- פשוט צריך להמיר אותם בעזרת כל תוכנה המרה, ל-DivX והם ירוצו מעולה.
תודה רבה על ההסבר!
הדגם שלי הוא LE
באתר האנגלי יש 2 קבצים - האם עדכנת את שניהם? (TDT5DEUC-1021.0 ו MSX5DEUC-2005.4)
http://www.samsung.com/uk/support/detai ... class_cd=P
הדגם שלי הוא LE
באתר האנגלי יש 2 קבצים - האם עדכנת את שניהם? (TDT5DEUC-1021.0 ו MSX5DEUC-2005.4)
http://www.samsung.com/uk/support/detai ... class_cd=P