בישורת האחרונה - בחירה בין דגמי פלזמה 42

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
עידודה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה: אני צופה ממרחק 3.5 מטר ומתעתד להשתמש בה בעיקר לצפייה של סרטים וסדרות ב-HD. אחרי סקר מקיף ברשת ומספר ביקורים בחנויות טלוויזיה למינהן, החלטתי שהטלוויזיה בשבילי היא פלזמה בגודל 42 אינץ' ושיחד איתה אקנה סטרימר חיצוני של אקסטרימר ב-700 ש"ח. התקציב הוא לא יותר מ-4500 ש"ח לשניהם יחד עם עדיפות לכמה שיותר זול מבלי להתפשר יותר מדי על האיכות.

הבנתי שמבחינת חומרה, רב היצרנים הגדולים נותנים את אותם נתונים, וההבדלים נגרמים ממעבדי תמונה חזקים יותר ואלגוריתמים מוצלחים יותר. המליצו לי ללכת על הדגמים האחרונים שלהם מעבדים חזקים ואלגוריתמים מתקדמים ביותר. למיטב ידיעתי אלו הם הדגמים של ה-BRANDים המובילים:

1. פלזמה 42 C450 של סמסונג. מגיעה עם סטרימר מובנה במחיר 3700 ש"ח.
2. טלויזיה פלזמה LG 42PJ350R ‏42 ‏אינטש במחיר של בערך 3200 ש"ח.
3. פנסוניק - אין ברמת המחירים שלי
4. פיוניר - כמו 3.

והשאלות שלי:

1. האם יש עוד דגמים שלא לקחתי בחשבון? ואיך אני יודע שדגם מסויים הוא העדכני ביותר?
2. בעיקרון אני מעדיף סטירמר בנפרד וטלוויזיה בנפרד ולכן אני נוטה לכיוון אופציה 2, הבעיה היא שאת המסך הזה עדיין לא ראיתי ויש לי קצת רתיעה מ-LG בעקבות מוצר קצת לא מוצלח שקניתי בעבר. האם ישנו הבדל כלשהו בין הסמסונג ל-LG? כזה שמצדיק ללכת על הסמסונג עם הסטרימר הפנימי ולא על ה-LG עם האקסטרימר? ואולי אפילו ללכת על הסמסונג + אקסטרימר העיקר לא LG?
3. האם ניתן לסמוך על הסטרימר הפנימי של סמסונג? האם יש עידכוני קושחה? האם הסטימר יודע לפענח H.264?

אשמח לכל תשובה :)

dani222
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה #2 

תשמע אני קניתי להורים שלי פלזמה של סמסונג 42 אינץ' דגם C430 הדגם האירופי PS עם יציאת סקראט ויש בה סטרימר עם יכולת ניגון סרטי MKV אבל לא בכל הרוזלוציות רואים בה מדהים איכות סוף הדרך גם בשידורים רגילים וגם ב HD קניתי אותה ב 3300 עם מתקן לתלייה על הקיר ..... אני מאוד ממליץ לך עליה וגם מומלץ שתקנה סטרימר כי כמו שאמרתי יש סרטי MKV בעלי רוזלוציה שהנגן המובנה במסך לא יכול לנגן .

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

עידודה
מרחק הצפייה שלך גדול ל מסך 42 . לכן המלצתי היא מסך פלזמה 50 אינצ' . סמסונג דגם c-450
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

עידודה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

dani222 כתב:תשמע אני קניתי להורים שלי פלזמה של סמסונג 42 אינץ' דגם C430 הדגם האירופי PS עם יציאת סקראט ויש בה סטרימר עם יכולת ניגון סרטי MKV אבל לא בכל הרוזלוציות רואים בה מדהים איכות סוף הדרך גם בשידורים רגילים וגם ב HD קניתי אותה ב 3300 עם מתקן לתלייה על הקיר ..... אני מאוד ממליץ לך עליה וגם מומלץ שתקנה סטרימר כי כמו שאמרתי יש סרטי MKV בעלי רוזלוציה שהנגן המובנה במסך לא יכול לנגן .
...
3300 זה מחיר מצויין אם מדובר ב-3 שנות אחראיות רשמית. איפה קנית? אני הולך לקנות מחר.

עידודה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

9000es כתב:עידודה
מרחק הצפייה שלך גדול ל מסך 42 . לכן המלצתי היא מסך פלזמה 50 אינצ' . סמסונג דגם c-450
...
לא יודע. בעיניי אין צורך ביותר.

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #6 

יש,יש צורך :lol:
איציק

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #7 

סתם שאלה,
מה לגבי ה X20 של Panasonic
איציק

עידודה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

geblig כתב:סתם שאלה,
מה לגבי ה X20 של Panasonic
...
רשמתי בהודעה הראשונה, יקרה מדי.. אני סטודנט תפרן :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”