צריך עזרה בקניה של מסך חדש....
שלום לכולם.
בימים אלה החלטנו בבית להחליף את המערכת קולנוע בייתי שלנו בבית.מסך,רמקולים,רסיבר.
כרגע,אני צריך עזרה בכול מה שקשור למסך.
אני לא יודע מה מתאים לנו בבית...פלזמה? LCD ? LED? איזה גודל של מסך אני צריך ?
בכדי לעזור במשהו אני רק אומר :
* המרחק בין הקירות אצלנו בסלון הוא מעל 5מ' ,זאת אומרת שהמסך צריך להיות לפחות 50 אינצ'.
* המסך לא מיועד למשחקי TV (זה נשאר בחדרים של הילדים).
* אני מתכוון להוסיף סטרימר, למערכת החדשה .
* התקציב שלי למסך בלבד הוא 11K-13Kש"ח.למערכת כולה באיזור ה-25K.אם צריך להוסיף עוד כמה לירות ...גם זה יעבור.
הייתי היום בסטאר סנטר בפ"ת.חנות מאוד רצינית ומקצועית וקיבלתי המלצה על פלזמה,אבל הייתי מעונין בחוות דעת נוספות של מבינים,והפורום הזה עושה רושם כזה.
כול עזרה תתקבל בברכה.
דוד.
בימים אלה החלטנו בבית להחליף את המערכת קולנוע בייתי שלנו בבית.מסך,רמקולים,רסיבר.
כרגע,אני צריך עזרה בכול מה שקשור למסך.
אני לא יודע מה מתאים לנו בבית...פלזמה? LCD ? LED? איזה גודל של מסך אני צריך ?
בכדי לעזור במשהו אני רק אומר :
* המרחק בין הקירות אצלנו בסלון הוא מעל 5מ' ,זאת אומרת שהמסך צריך להיות לפחות 50 אינצ'.
* המסך לא מיועד למשחקי TV (זה נשאר בחדרים של הילדים).
* אני מתכוון להוסיף סטרימר, למערכת החדשה .
* התקציב שלי למסך בלבד הוא 11K-13Kש"ח.למערכת כולה באיזור ה-25K.אם צריך להוסיף עוד כמה לירות ...גם זה יעבור.
הייתי היום בסטאר סנטר בפ"ת.חנות מאוד רצינית ומקצועית וקיבלתי המלצה על פלזמה,אבל הייתי מעונין בחוות דעת נוספות של מבינים,והפורום הזה עושה רושם כזה.
כול עזרה תתקבל בברכה.
דוד.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
שלום דוד וברוך הבא
חסרים כמה פרטים כמו מקורות הצפייה (תכני SD, HD, בלוריי וכו') , שעות הצפייה העיקריות (בוקר, צהרים, ערב) וכן האם הסלון מאד מואר (חלונות או מקורות אור ישירים על האיזור בו ימוקם המסך).
מרחק צפייה של חמישה מטרים דורש לטעמי מסך גדול מ 50" (יותר לכיוון ה 60")
תוכל למצוא מסכים טובים הן בטכנולוגיית פלזמה והן בטכנולוגיית LCD/LED אבל אני חושש שמסכי LCD/LED בגדלים האלו יציעו יחס גרוע יותר של "אינצ' לשקל" ....
המסך שכרגע עולה לי בראש (אני מהמר שזה גם מה שהוצע לך
) הוא ה PANASONIC 58V10.
שמציע יחס יוצא מן הכלל בין גודל איכות ומחיר - עקב הוזלה די דרמטית במחיר השוק שלו לאחרונה.
תן עוד פרטים ונשתדל לעזור.
בהצלחה ושבת שלום
חסרים כמה פרטים כמו מקורות הצפייה (תכני SD, HD, בלוריי וכו') , שעות הצפייה העיקריות (בוקר, צהרים, ערב) וכן האם הסלון מאד מואר (חלונות או מקורות אור ישירים על האיזור בו ימוקם המסך).
מרחק צפייה של חמישה מטרים דורש לטעמי מסך גדול מ 50" (יותר לכיוון ה 60")
תוכל למצוא מסכים טובים הן בטכנולוגיית פלזמה והן בטכנולוגיית LCD/LED אבל אני חושש שמסכי LCD/LED בגדלים האלו יציעו יחס גרוע יותר של "אינצ' לשקל" ....
המסך שכרגע עולה לי בראש (אני מהמר שזה גם מה שהוצע לך
שמציע יחס יוצא מן הכלל בין גודל איכות ומחיר - עקב הוזלה די דרמטית במחיר השוק שלו לאחרונה.
תן עוד פרטים ונשתדל לעזור.
בהצלחה ושבת שלום
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תודה על התגובה המהירה.
* הסלון בבית מואר מאוד באור יום אבל מירב הצפיה היא משעות הערב והלאה (למי יש זמן לראות טלויזיה ביום?
).
* רוב התכנים הם ערוצי טלויזיה רגילים (YES).אנחנו נתחבר כמובן לערוצי הספורט והסרטים של ה-HD ונראה מה אפשר לראות ב-HD.אחרת מה החוכמה .
* סליחה על הבורות אבל מה זה SD...???
* אנחנו צופים די הרבה בסרטים באיכות HD ומעלה. זו הסיבה שהציעו לי להוסיף את המזרימדיה.
קלעת עם ההימור שלך על המסך שהציעו לי ...50V20 של פנאסוניק.
* הסלון בבית מואר מאוד באור יום אבל מירב הצפיה היא משעות הערב והלאה (למי יש זמן לראות טלויזיה ביום?
* רוב התכנים הם ערוצי טלויזיה רגילים (YES).אנחנו נתחבר כמובן לערוצי הספורט והסרטים של ה-HD ונראה מה אפשר לראות ב-HD.אחרת מה החוכמה .
* אנחנו צופים די הרבה בסרטים באיכות HD ומעלה. זו הסיבה שהציעו לי להוסיף את המזרימדיה.
קלעת עם ההימור שלך על המסך שהציעו לי ...50V20 של פנאסוניק.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
דוד זה בסדר
כמו שאמרת היינו בכיוון ...
ה 50V20 מסך יוצא מן הכלל (אגב זהו המסך האישי שלי) אבל כמו שציינתי 50" יהיה מעט קטן למרחק הצפייה אצלך.
ה 58V10 יתאים יותר ולכשעצמו הינו מסך מהשורה הראשונה.
הייתי ממליץ לך לראות אותו באופן אישי ולהתרשם.
אגב הכוונה ב SD היא שידורי טלויזיה או תוכן אחר שאינם באבחנה גבוהה (למשל ערוצי הטלויזיה הרגילים דרך ממיר HOT או YES - לא HD).
כמו שאמרתי נסה את ה 58V10 - אני מאמין שהוא מוצג בחנות שציינת.
בכל מקרה שלחתי לך הודעה פרטית על חנות באיזור המרכז שם תוכל לראות את שני המסכים זה לצד זה.
שבת שלום.
ה 50V20 מסך יוצא מן הכלל (אגב זהו המסך האישי שלי) אבל כמו שציינתי 50" יהיה מעט קטן למרחק הצפייה אצלך.
ה 58V10 יתאים יותר ולכשעצמו הינו מסך מהשורה הראשונה.
הייתי ממליץ לך לראות אותו באופן אישי ולהתרשם.
אגב הכוונה ב SD היא שידורי טלויזיה או תוכן אחר שאינם באבחנה גבוהה (למשל ערוצי הטלויזיה הרגילים דרך ממיר HOT או YES - לא HD).
כמו שאמרתי נסה את ה 58V10 - אני מאמין שהוא מוצג בחנות שציינת.
בכל מקרה שלחתי לך הודעה פרטית על חנות באיזור המרכז שם תוכל לראות את שני המסכים זה לצד זה.
שבת שלום.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
1. מצטרף להמלצה על ה-58V10, מסך בגודל "50 לדעתי לא בא בחשבון בגודל הסלון שלך.david2112 כתב:תודה על התגובה המהירה.
* הסלון בבית מואר מאוד באור יום אבל מירב הצפיה היא משעות הערב והלאה (למי יש זמן לראות טלויזיה ביום?).
קלעת עם ההימור שלך על המסך שהציעו לי ...50V20 של פנאסוניק....
2. SD = Standard Definition HD = High Definition
3. ישנם מסכים אחרים בגדלים של "55 ומעלה (לאחרונה הוצג פה מסך פלאזמה מדהים של סמסונג בגודל "63) אבל אני חושש שתתקשה למצוא משהו תחרותי ביחס (העלות + איכות) למחיר בהשוואה לפלאזמה "58 של פנסוניק.
4. בהצלחה
צהוב עולה