שאלות על HTPC ועל WMC בפרט
שלום,
אני לפני קנייה של מחשב עבור HTPC.. קראתי את הסטיקים, ורציתי לשאול מספר שאלות:
בקשר לוינדוס מדיה סנטר:
1. האם המדיה סנטר של אקסבוקס 360 זהה לזה של וינדוס (7 במקרה שלי). כי יש לי אקסבוקס אבל הניסיון שלי עם המדיה סנטר שלו לא טוב (לא הצלחתי לנגן MKV)
אם קיים הבדל, אנא התייחסו להבדלים בשאלות הבאות:
2. האם יש בעייתיות לנגן קבצים מסויימים עם WMC?
3. האם ניתן לצפות בשידורים דיגיטאליים (עידן+) דרך WMC, והאם ניתן להשתמש במדריכי צפייה?
4. האם הוא תומך בהאצת חומרה, במידה והחומרה תומכת?
שאלות כלליות:
א. האם ה HTPC שלכם דולק כל הזמן? אם לא, זה לא קצת מציק להמתין לעלייה ולכיבוי בכל פעם? ולהכנס לתכנת הצפייה בצורה ידנית?
ב. יש איפשהו השאווה בין תכנות המדיה סנטר? אני מתלבט בין WMC ל BOXEE ל XBMC?
תודה רבה
אני לפני קנייה של מחשב עבור HTPC.. קראתי את הסטיקים, ורציתי לשאול מספר שאלות:
בקשר לוינדוס מדיה סנטר:
1. האם המדיה סנטר של אקסבוקס 360 זהה לזה של וינדוס (7 במקרה שלי). כי יש לי אקסבוקס אבל הניסיון שלי עם המדיה סנטר שלו לא טוב (לא הצלחתי לנגן MKV)
אם קיים הבדל, אנא התייחסו להבדלים בשאלות הבאות:
2. האם יש בעייתיות לנגן קבצים מסויימים עם WMC?
3. האם ניתן לצפות בשידורים דיגיטאליים (עידן+) דרך WMC, והאם ניתן להשתמש במדריכי צפייה?
4. האם הוא תומך בהאצת חומרה, במידה והחומרה תומכת?
שאלות כלליות:
א. האם ה HTPC שלכם דולק כל הזמן? אם לא, זה לא קצת מציק להמתין לעלייה ולכיבוי בכל פעם? ולהכנס לתכנת הצפייה בצורה ידנית?
ב. יש איפשהו השאווה בין תכנות המדיה סנטר? אני מתלבט בין WMC ל BOXEE ל XBMC?
תודה רבה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
אין לי ניסיון עם האקסבוקס, אבל אני בספק אם זה אותו מדיה סנטר.
1. WMC יודע לנגן MKV ברגע שמתקינים מפצל שיודע לפתוח קבצי MKV, כגון HAALI MEDIA SPLITTER
2. לא אמורה להיות בעיה לנגן שום דבר שנגנים אחרים יכולים לנגן.
3. כן, בקלות, יש תמיכה מובנית.
4. לא באופן מובנה. בעזרת מקודדים של שארק, ספציפית FFDSHOW DXVA אפשר לקבל האצת חומרה אפילו עם כתוביות.
א. אצלי אישית כן.
אבל באופן כללי אפשר לשים את המחשב במצב שינה, או שייכנס אל המצב שינה אחרי X זמן שלא נגעו במחשב. אם יש לך הקלטות, המחשב יתעורר לפני ההקלטה, יקליט ואז יחזור למצב שינה.
אפשר כמובן לקבוע שהWMC יעלה ביחד עם חלונות, ככה שלא תצטרך כל פעם להכנס אליה ידנית.
1. WMC יודע לנגן MKV ברגע שמתקינים מפצל שיודע לפתוח קבצי MKV, כגון HAALI MEDIA SPLITTER
2. לא אמורה להיות בעיה לנגן שום דבר שנגנים אחרים יכולים לנגן.
3. כן, בקלות, יש תמיכה מובנית.
4. לא באופן מובנה. בעזרת מקודדים של שארק, ספציפית FFDSHOW DXVA אפשר לקבל האצת חומרה אפילו עם כתוביות.
א. אצלי אישית כן.
אבל באופן כללי אפשר לשים את המחשב במצב שינה, או שייכנס אל המצב שינה אחרי X זמן שלא נגעו במחשב. אם יש לך הקלטות, המחשב יתעורר לפני ההקלטה, יקליט ואז יחזור למצב שינה.
אפשר כמובן לקבוע שהWMC יעלה ביחד עם חלונות, ככה שלא תצטרך כל פעם להכנס אליה ידנית.
התשובות שלי דומות לאלו של TheCoolest, אבל חשבתי שיעזור לך לשמוע את זה ממקור נוסף 
1. לא מכיר את זה של Xbox.
2. מרגע שהתקנת חבילת מפענחים טובה - אני ממליץ בחום על זו של האדון shark007 - אין בעיה לנגן שום סוג קובץ מקובל, כולל MKV, כולל כתוביות. shark007 מתקין את כל המפענחים הפופולאריים (כולל Haali ו- FFDShow), בצורה נוחה לקינפוג ולשדרוג וללא סתירות פנימיות.
3. בהחלט, כולל EPG והקלטות. עובד יפה.
4. אם התקנת את חבילת המפענחים, האצת חומרה עובדת יפה (לפחות ב-Radeon, מהניסיון שלי).
א. אצלי לא. המחשב עובר למצב שינה (S3), ולכן גם נדלק מייד (טוב, כמעט מייד) כשמדליקים אותו. מיפיתי את כפתורי ה-Power, גם בשלט וגם במארז, לפקודת שינה, ואז זה מתנהג כמו שאר המכשירים. כמובן, אם הוא מאבד חשמל תוך כדי שינה, אז בפעם הבאה יקח לו קצת יותר זמן לעלות. כאשר הוא צריך להקליט, הוא נדלק, מקליט וחוזר לישון - תכונה של WMC. בכל מקרה, reboot קורה אצלי לעיתים רחוקות.
(אגב, אחת הבעיות שעדיין לא פתרתי היא שלא תמיד הוא חוזר לישון - לעיתים הוא נשאר דולק ללא סיבה נראית לעין).
1. לא מכיר את זה של Xbox.
2. מרגע שהתקנת חבילת מפענחים טובה - אני ממליץ בחום על זו של האדון shark007 - אין בעיה לנגן שום סוג קובץ מקובל, כולל MKV, כולל כתוביות. shark007 מתקין את כל המפענחים הפופולאריים (כולל Haali ו- FFDShow), בצורה נוחה לקינפוג ולשדרוג וללא סתירות פנימיות.
3. בהחלט, כולל EPG והקלטות. עובד יפה.
4. אם התקנת את חבילת המפענחים, האצת חומרה עובדת יפה (לפחות ב-Radeon, מהניסיון שלי).
א. אצלי לא. המחשב עובר למצב שינה (S3), ולכן גם נדלק מייד (טוב, כמעט מייד) כשמדליקים אותו. מיפיתי את כפתורי ה-Power, גם בשלט וגם במארז, לפקודת שינה, ואז זה מתנהג כמו שאר המכשירים. כמובן, אם הוא מאבד חשמל תוך כדי שינה, אז בפעם הבאה יקח לו קצת יותר זמן לעלות. כאשר הוא צריך להקליט, הוא נדלק, מקליט וחוזר לישון - תכונה של WMC. בכל מקרה, reboot קורה אצלי לעיתים רחוקות.
(אגב, אחת הבעיות שעדיין לא פתרתי היא שלא תמיד הוא חוזר לישון - לעיתים הוא נשאר דולק ללא סיבה נראית לעין).
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אם יש שלט שהמנגנון שלו עוקף לוח ומחובר ישר לחשמל ניתן להדליק את המחשב משלט.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=soundgraph
כזה יש לי (אצלי זה בא עם המארז) הצד מקלט מתחבר בUSB לצורך שליטה וכל מה שצריך,
בנוסף הוא מתחבר לפני הלוח לחשמל וככה ניתן להדליק את המחשב מהשלט.
כזה יש לי (אצלי זה בא עם המארז) הצד מקלט מתחבר בUSB לצורך שליטה וכל מה שצריך,
בנוסף הוא מתחבר לפני הלוח לחשמל וככה ניתן להדליק את המחשב מהשלט.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
במחשב שללוח האם שלו יש תמיכה טובה במצב Sleep מסוג S3 והתעוררות מהמצב הזה מחיבור USB, זה ניתן לעשייה גם עם שלט MCE סטנדרטי.
הכוונה כמובן להפעלת המחשב ממצב Sleep ולא ממצב של כיבוי מלא.
בצע חיפוש בפורום לפי מילת המפתח S3, יש הרבה שרשורים בנושא.
הכוונה כמובן להפעלת המחשב ממצב Sleep ולא ממצב של כיבוי מלא.
בצע חיפוש בפורום לפי מילת המפתח S3, יש הרבה שרשורים בנושא.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"