צריך עזרה בכיול ובהגדרות מסך פלאסמה סמסונג C550 חדש..
קניתי את המסך אתמול, אני מאוד מרוצה אבל אני יודע שאני יוכל להגיע לתוצאות טובות יותר עם כיול כמו שצריך.
אז רציתי לשאול את חברי הפורום כאן שבזכותם בסוף הגעתי לדגם טלוויזיה הספציפי הזה ואלה שיש להם את המסך, מה הגדרות הכיול הממולמות? המסך מחובר לסוני 3 ובעוד מס' ימים יגיע יס מקס טוטאל.
בנוסף ראיתי כל מיני טכנולוגיות שיש במסך וכל מיני פיצ'רים שחלקם על און חלקם על אוף חלקם על מדיום חלקם על HIGH וכו'.. אני באמת לא מבין כ"כ בדברים האלה ואשמח אם תסבירו לי בגדול על הדברים החשובים ואיך לכוון גם אותם.
תודה רבה לכל העוזרים!
אז רציתי לשאול את חברי הפורום כאן שבזכותם בסוף הגעתי לדגם טלוויזיה הספציפי הזה ואלה שיש להם את המסך, מה הגדרות הכיול הממולמות? המסך מחובר לסוני 3 ובעוד מס' ימים יגיע יס מקס טוטאל.
בנוסף ראיתי כל מיני טכנולוגיות שיש במסך וכל מיני פיצ'רים שחלקם על און חלקם על אוף חלקם על מדיום חלקם על HIGH וכו'.. אני באמת לא מבין כ"כ בדברים האלה ואשמח אם תסבירו לי בגדול על הדברים החשובים ואיך לכוון גם אותם.
תודה רבה לכל העוזרים!
סמסונג C550 - עזרה למתחילים בבקשה
אם ניתן נשמח לקבל הסבר קצת יותר מפורט על הכיול ועל ההערכים האופטימליים להשגת התמונה האיכותית ביותר.
אני לפחות לא מקצועי אלא מתחיל ולפיכך אשמח לפירוט או הפנייה למאמר קצת יותר ברור .
שבת שלום
יניב
אני לפחות לא מקצועי אלא מתחיל ולפיכך אשמח לפירוט או הפנייה למאמר קצת יותר ברור .
שבת שלום
יניב
שלום לכולם, גם אני בעקבות המלצותיכם הרבות באתר ובאתרים אחרים, רכשתי לפני מספר ימים את הפלסמה של סמסונג מדגם:c550 "50 . היום היא הגיעה בשעה טובה לביתי, ומחר יגיע סוכן מסימליין על מנת להתקין ולפתוח אותה.
אשמח אם תוכלו לתת לי פרטים על כיול המסך, וטיפים בכלל בנושא. חיכיתי 4 שנים לקנות מסך טוב ואני מקווה שאכן בחרתי באחד כזה.
אני חדש בתחום "הקולנוע הביתי" ומקווה להנות ממנה שנים רבות (למרות שכבר הגיעו דגמי התלת מימד וזה בהחלט-גורם לי להתחרט ולשאול את עצמי למה לא חיכיתי עוד קצת...).
תודה לכולכם, באהבה:שגיא .
אשמח אם תוכלו לתת לי פרטים על כיול המסך, וטיפים בכלל בנושא. חיכיתי 4 שנים לקנות מסך טוב ואני מקווה שאכן בחרתי באחד כזה.
אני חדש בתחום "הקולנוע הביתי" ומקווה להנות ממנה שנים רבות (למרות שכבר הגיעו דגמי התלת מימד וזה בהחלט-גורם לי להתחרט ולשאול את עצמי למה לא חיכיתי עוד קצת...).
תודה לכולכם, באהבה:שגיא .
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
White Balance Settings
Red-Offset 22 Red-Gain 33
Green-Offset 25 Green-Gain 25
Blue-Offset 12 Blue-Gain 33
Picture Settings
Picture Mode Movie Black Tone: Off