פירוק צלעות ה-Xtreamer
קיבלתי עכשיו את ה-xtreamer sidewinder ואני מנסה לפרק את אחת הצלעות שלו.
על הצלע יש שני ברגים קטנים אבל גם לאחר שהוצאתי אותם, הצלע לא משתחררת.
פתחתי את האקסטרימר לגמרי (פירוק הדופן עם הצלע קירור) ועדיין לא הצלחתי להסיר את הצלע מהדופן של המכשיר.
האם ניתן בכלל לפרק את הצלע? זה מודבק? האם לאחר הסרת הצלע נשאר פתח גדול בדופן?
אני עושה זאת כדי לבחון את האפשרות לשים את האקסטרימר מאחורי הפלזמה. נראה שפירוק צלע אחת תספיק.
תודה.
פתחתי את האקסטרימר לגמרי (פירוק הדופן עם הצלע קירור) ועדיין לא הצלחתי להסיר את הצלע מהדופן של המכשיר.
אני עושה זאת כדי לבחון את האפשרות לשים את האקסטרימר מאחורי הפלזמה. נראה שפירוק צלע אחת תספיק.
תודה.
אני לא חושב שזה רעיון טוב... גם אם אפשר בפועל לפרק את הצלעות, אתה בטוח שאתה רוצה לשים אותו מאחורי פלזמה ללא איוורור?yoavv כתב:קיבלתי עכשיו את ה-xtreamer sidewinder ואני מנסה לפרק את אחת הצלעות שלו.
תודה....
וסתם שאלה השלט של האקסטירמר לא הכי משהו חשבת על זה שלא תוכל לשלוט באופן טוב על האקסטירמר אם בכלל...?
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
את הצלע הזו אפשר לפרק בלי שיהיו בעיות. אין בה תועלת טרמית. בנוסף לברגים הצלע מודבקת חזק בכל ההקף. אתה צריך להכנס בזהירות באיזו נקודה ולהפריד סביב סביב בלי לפגוע באלקטרוניקה בפנים.yoavv כתב:בדקתי מאחורה ולא חם שם. אני גם מסיר צלע אחת, זו שרחוקה מהכרטיס. ויצויין גם שאין HDD פנימי.999mor כתב: אני לא חושב שזה רעיון טוב... גם אם אפשר בפועל לפרק את הצלעות, אתה בטוח שאתה רוצה לשים אותו מאחורי פלזמה ללא איוורור?......
הבנתי זה מודבק. תודה.yrnkrn כתב:בנוסף לברגים הצלע מודבקת חזק בכל ההקף. אתה צריך להכנס בזהירות באיזו נקודה ולהפריד סביב סביב בלי לפגוע באלקטרוניקה בפנים....
גם אני חשבתי שאין לצלע הספציפית הזו חשיבות טרמית, לפחות כל עוד אין HDD פנימי.
סטרימר מאחורי מסך + מראה של רופא שיניים מאחורי הסטרימר = שלט עובד.guycomp כתב:וסתם שאלה השלט של האקסטירמר לא הכי משהו חשבת על זה שלא תוכל לשלוט באופן טוב על האקסטירמר אם בכלל...?...
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
האקסטרימר גם ככה לא מתלהב להגיב לשלט שלו אם אתה לא מכוון ישר אליו.yoavv כתב:נדמה לי שלא חייב מראה (בטח שלא של רופא שיניים דווקאshayf כתב: סטרימר מאחורי מסך + מראה של רופא שיניים מאחורי הסטרימר = שלט עובד....) העיקר שהקרן הIR תפגע בגורם שיחזיר או יסיט את הקרן לכיוון הרצוי. תקנו אותי אם אני טועה.
...
אבל בוא נזרום עם ההגיון שלך רגע: מה מחזיר קרני אור הכי טוב מבלי לפזר אותן אם לא מראה?
כדי להחזיר אור בזווית של 90 מעלות (אם הסטרימר צמוד לאחורי המסך הוא פונה למטה) צריך למקם מתחתיו מראה בזווית של כ-45 מעלות.
כמו כן יש לקבע את המראה לסטרימר.
מראה של רופא שיניים (זאת הקטנה עם המקל, שאותו מקבעים לסטרימר) עונה על הדרישות בצורה הטובה ביותר.
מנסיון.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde