שלום , אני לפני קניית רסיבר לדוד שלי ורציתי לשמוע את דעתכם
יש ברשותו סט 5 רמקולים PARADIGM PHANTOM בני 10 שנים בערך
אני מחפש רסיבר קולנוע ביתי שיוכל לעבוד איתם בצורה טובה ויציא צליל טוב במוזיקה בעיקר
התקציב הוא 1500-2500
מה אתם אומרים ? יש רסיברים במחירים הללו שיתאימו או שאולי כדאי לקחת משהו מיד שניה ?
חשוב לי שבמוזיקה הצליל יהיה טוב.
אשמח לקבל קצת המלצות
התאמת רסיבר לסט רמקולים קיים
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
רסיברים ק"ב ברמות המחיר הזה לא יוכלו לספק ביצועים טובים מידי במוזיקה, ואתה יכול לקבל את זה כעובדה.
אומרים שאונקיו נותנים תמורה טובה למחיר באזור המוזיקה.
מצד שני כל מגבר סטריאו בטווח המחירים הזה ייתן תמורה מצוינת.
אני אומר אם תמצא משהו מספיק חדיש ביד שניה שיענה על צרכייך לך על זה. אם לא, במקומך, הייתי שוקל להעלות את התקציב.
בכל מקרה שווה לך לבדוק את הדגמים שעונים על התקציב בעצמך בחנויות. רסיבר שישמע מוזיקלי מאחרים על רמקול מסוים יהיה מוזיקלי יותר גם על רמקול אחר.
אומרים שאונקיו נותנים תמורה טובה למחיר באזור המוזיקה.
מצד שני כל מגבר סטריאו בטווח המחירים הזה ייתן תמורה מצוינת.
אני אומר אם תמצא משהו מספיק חדיש ביד שניה שיענה על צרכייך לך על זה. אם לא, במקומך, הייתי שוקל להעלות את התקציב.
בכל מקרה שווה לך לבדוק את הדגמים שעונים על התקציב בעצמך בחנויות. רסיבר שישמע מוזיקלי מאחרים על רמקול מסוים יהיה מוזיקלי יותר גם על רמקול אחר.
אם בכל זאת אני הולך על משהו חדש
איזה דגמים וחברות של רסיברים לקולנוע בתקציב הזה יהיו המתאימים ביותר ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה הוא מחבר למערכת? אם רק CD, מסכים עם קודמי - קנה רסיבר יד שנייה מסיבי - לדעתי תוכל לקבל איכות הגברה טובה יותר.
אפשרות אחרת - קחו את הרמקולים איתכם לחנות מתמחה = חברו ותראו מה נשמע לכם הכי טוב
אפשרות אחרת - קחו את הרמקולים איתכם לחנות מתמחה = חברו ותראו מה נשמע לכם הכי טוב