שידורי SD במקרן פנסוניק 4000
צריך עזרה - היה לי מקרן שארפ 32 והחלפתי ל פנסוניק 4000 איכות ה HD טובה מאוד אך הספורט (במיוחד כדורגל) בערוצים הרגילים פשוט גרועה , במקרן הקודם ראו הרבה יותר טוב , אני רואה בממיר HD של יס (קודם זה היה עם ממיר יס מקס לא HD). האם יש מה לעשות לשפר את התמונה?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
קנית מרצדס אבל חזרת לימי הביניים...sbtgn1 כתב:אתה צריך להגדיר בממיר שלא יבצע UPSCALE בכלל שיוציא את התמונה איך שהיא כך המקרן יוכל לבצע זאת בצורה יותר טובה ,בנוסף לכך תגדיר למקרן לא לבצע מתיחה בכלל כך אתה תקבל תמונה ב 3:4 אבל שנראית נורמלית...
מה הקשר ?JEXY כתב:קנית מרצדס אבל חזרת לימי הביניים...sbtgn1 כתב:אתה צריך להגדיר בממיר שלא יבצע UPSCALE בכלל שיוציא את התמונה איך שהיא כך המקרן יוכל לבצע זאת בצורה יותר טובה ,בנוסף לכך תגדיר למקרן לא לבצע מתיחה בכלל כך אתה תקבל תמונה ב 3:4 אבל שנראית נורמלית......
הבעייה בשידורי 3:4 שעל טלויזיות זה נראה מעאפן כי זה מקטין את התמונה
על מקרן זה בכל מקרה גדול .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אני חושב אתה היחידי שמשתמש במקרן HD ורואה ספורט בערוצים הרגיליםעידושלי כתב:צריך עזרה - היה לי מקרן שארפ 32 והחלפתי ל פנסוניק 4000 איכות ה HD טובה מאוד אך הספורט (במיוחד כדורגל) בערוצים הרגילים פשוט גרועה , במקרן הקודם ראו הרבה יותר טוב , אני רואה בממיר HD של יס (קודם זה היה עם ממיר יס מקס לא HD). האם יש מה לעשות לשפר את התמונה?...
תזמין ממיר HD ותתחיל לראות ספורט בערוצי ה HD . שום פתרון אחר לא יעזור לך אז חבל על הזמן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: