צריך חוות דעת לגבי פלאזמה Panasonic 42'' A20
שלום לכולם.
מחפש מסך עבור הוריי:
מרחק צפייה - 3 מ'.
מחוברים לממיר רגיל של הוט.
לא צופים בתכני HD.
סלון מואר (חלון צד), אך לא מהווה בעיה כי ישנו וילון/ תריס.
ללא צרכים נוספים מיוחדים.
בהתחשב בנתונים הנ"ל - ההחלטה נפלה על פלאזמה בגודל ''42.
הסתובבתי היום במספר חנויות, ובאחת מהן ראיתי את הדגם A20 של פנסוניק, שעשה רושם מצויין בהתמודדות עם תכני SD - מממיר רגיל של YES.
(אני מקווה רק שהתמונה ב-SD לא נראתה לי כזו טובה, בגלל המסכים שהיו לידו והציגו תמונה פחות טובה ב-SD).
היות והנקודה של איכות התמונה בשידור רגיל, היא כרגע הפרמטר החשוב ביותר מבחינתי, הייתי מעונין לשמוע חוות- דעת נוספות מאנשים שמכירים את המסך מקרוב, או שמעו עליו ביקורות/ ראו אצל חברים.
כמו כן הייתי מעונין לקבל מידע לגבי עלות ממי שרכש.
תודה לעוזרים.
מחפש מסך עבור הוריי:
מרחק צפייה - 3 מ'.
לא צופים בתכני HD.
הסתובבתי היום במספר חנויות, ובאחת מהן ראיתי את הדגם A20 של פנסוניק, שעשה רושם מצויין בהתמודדות עם תכני SD - מממיר רגיל של YES.
(אני מקווה רק שהתמונה ב-SD לא נראתה לי כזו טובה, בגלל המסכים שהיו לידו והציגו תמונה פחות טובה ב-SD).
היות והנקודה של איכות התמונה בשידור רגיל, היא כרגע הפרמטר החשוב ביותר מבחינתי, הייתי מעונין לשמוע חוות- דעת נוספות מאנשים שמכירים את המסך מקרוב, או שמעו עליו ביקורות/ ראו אצל חברים.
תודה לעוזרים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בהחלט אחד המומלצים בתכני SD.
חבר שלי קנה בדיוק בגלל זה (גם בHD הוא טוב למדיי)
חבר שלי קנה בדיוק בגלל זה (גם בHD הוא טוב למדיי)
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מסך לא קונים רק לשידורי SD מה יהיה בשידורי HD בעתיד?Lee כתב:שלום לכולם.
מחפש מסך עבור הוריי:
מרחק צפייה - 3 מ'.
לא צופים בתכני HD.
תודה לעוזרים....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
גם אני רכשתי להורי A20 ב 42". הם מאוד מרוצים. המלצתי להם עליו בעיקר טיבו לשידורי SD, אבל דווקא בזכות המסך הם החליפו לממיר HD
מסך מצוין. למרות שהוא נחשב ליותר עמיד נגד השתקפויות מה X20, עדין אם יש חלון מול המסך, אז ההשתקפויות מפריעות קצת.
גם ב HD רואים מדהים. אין לו שפע כניסות ופיצ'רים מיוחדים, אבל זה לא מעניין את כולם. במיוחד מבוגרים.
בקיצור, מומלץ מאוד ומתאים למרחק הצפיה שלכם. נמכר בסביבות ה 4.5K.
בהצלחה
מסך מצוין. למרות שהוא נחשב ליותר עמיד נגד השתקפויות מה X20, עדין אם יש חלון מול המסך, אז ההשתקפויות מפריעות קצת.
גם ב HD רואים מדהים. אין לו שפע כניסות ופיצ'רים מיוחדים, אבל זה לא מעניין את כולם. במיוחד מבוגרים.
בקיצור, מומלץ מאוד ומתאים למרחק הצפיה שלכם. נמכר בסביבות ה 4.5K.
בהצלחה
9000es
מדובר באנשים מבוגרים שתכני HD לא ממש מעניינים אותם. למעשה, עד לפני מספר חודשים הם היו מחוברים להוט אנאלוגי, ורק בלחץ מתון שלי
שידרגו להוט דיגיטלי (רגיל). כך שמבחינתם מסך זה עונה על כל הציפיות ויותר...
שי-כ
בדיוק דיברתי הבוקר עם הוט על החלפה לממיר HD (בעיקר בשביל חיבור ה- HDMI). מסתבר שהם מאפשרים לשדרג ללא עלות / התחייבות / או הזמנת ערוצי HD, אלא רק בתשלום 100 ש"ח עבור התקנה ע"י טכנאי.
ואפילו הודיעו לי לשימחתי, שאת ערוצי הנשיונל ג'יאוגרפיק HD וסרטים HD, אני מקבל חינם כחלק מהחבילה...
בכל מקרה לגבי השתקפויות אני לא מודאג כל- כך, בגלל שמדובר בחלון צדדי, אומנם גדול, אך לרוב מכוסה וילון כך שאין קרינה ישירה.
הצעות המחיר שקיבלתי עומדות כרגע על 4000 ש"ח בחנות אחת, ומעט פחות בחנות שנייה (שתיהן חנויות מתמחות) - כולל הכל.
אני מבין שבמחיר כזה אין מה להתלבט יותר מידי...?
מדובר באנשים מבוגרים שתכני HD לא ממש מעניינים אותם. למעשה, עד לפני מספר חודשים הם היו מחוברים להוט אנאלוגי, ורק בלחץ מתון שלי
שי-כ
ואפילו הודיעו לי לשימחתי, שאת ערוצי הנשיונל ג'יאוגרפיק HD וסרטים HD, אני מקבל חינם כחלק מהחבילה...
בכל מקרה לגבי השתקפויות אני לא מודאג כל- כך, בגלל שמדובר בחלון צדדי, אומנם גדול, אך לרוב מכוסה וילון כך שאין קרינה ישירה.
הצעות המחיר שקיבלתי עומדות כרגע על 4000 ש"ח בחנות אחת, ומעט פחות בחנות שנייה (שתיהן חנויות מתמחות) - כולל הכל.
אני מבין שבמחיר כזה אין מה להתלבט יותר מידי...?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מחיר A20
אפשר למצוא את המסך במחיר של 4K פחות או יותר
הנה דוגמה
http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=27950
אתר זה שייך לרשת ביג אלקטריק בכל הארץ ככה שאם באים לחנות יש מצב לקבל מחיר נמוך יותר
הנה דוגמה
http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=27950
אתר זה שייך לרשת ביג אלקטריק בכל הארץ ככה שאם באים לחנות יש מצב לקבל מחיר נמוך יותר
מסך מעולה, אני רכשתי בסטריאו עיני במחיר טוב לפני כחודשיים.
החסרון היחיד הוא השתקפות, כמו שנאמר, לא קריטי אם יש תריסים.
אני מחבר לממיר הוט HD והתמונה בHD וגם בשידורים רגילים מצוינת.
אני ממליץ לשנות הגדרות בממיר למצב 3:4 כך הוא משתנה אוט' בשידור HD למסך רחב, והתמונה בשידור רגיל לא מעוותת.
החסרון היחיד הוא השתקפות, כמו שנאמר, לא קריטי אם יש תריסים.
אני מחבר לממיר הוט HD והתמונה בHD וגם בשידורים רגילים מצוינת.
אני ממליץ לשנות הגדרות בממיר למצב 3:4 כך הוא משתנה אוט' בשידור HD למסך רחב, והתמונה בשידור רגיל לא מעוותת.