ניתן לחבר את הקול מהממיר לכרטיס הקול ולא לכרטיס הטלוויזיה??
הי,
יש לי כרטיס טלוויזיה Hauppauge PVR 150. הממיר מחובר לכרטיס הטלוויזיה ב-2 כבלים. כבל RCA אחד לוידאו, וכבל שני המחבר בין שתי יציאות ה-RCA של הקול, לכניסת ה-PL (או Mini Jack) בכרטיס הטלוויזיה.
החיבור הזה כנראה לא הכי איכותי בעולם, לפעמים יש לי רעש רקע בהקלטות (רעש זמזמום ששומעים בעיקר בעוצמה גבוהה).
לכן השאלה שלי היא האם אפשר לחבר במקום, את יציאות הקול בממיר ישירות לכרטיס הקול? האם MCE ידע להקליט את הקול מכרטיס הקול?
תודה,
טל.
יש לי כרטיס טלוויזיה Hauppauge PVR 150. הממיר מחובר לכרטיס הטלוויזיה ב-2 כבלים. כבל RCA אחד לוידאו, וכבל שני המחבר בין שתי יציאות ה-RCA של הקול, לכניסת ה-PL (או Mini Jack) בכרטיס הטלוויזיה.
החיבור הזה כנראה לא הכי איכותי בעולם, לפעמים יש לי רעש רקע בהקלטות (רעש זמזמום ששומעים בעיקר בעוצמה גבוהה).
לכן השאלה שלי היא האם אפשר לחבר במקום, את יציאות הקול בממיר ישירות לכרטיס הקול? האם MCE ידע להקליט את הקול מכרטיס הקול?
תודה,
טל.
ניצול יציאה אופטית של הממיר
בהמשך לשאלה, ראיתי שבממירים החדשים ש-Hot מחלקת יש יציאה אופטית.
אז לפי מה שאתה אומר, אין למעשה אפשרות לנצל אותה כי חייבים לחבר את הממיר לכרטיס הטלוויזיה?
אז לפי מה שאתה אומר, אין למעשה אפשרות לנצל אותה כי חייבים לחבר את הממיר לכרטיס הטלוויזיה?
כנראה שזה בדיוק מה שהוא אומר. אצלי הממיר של הלווין מחובר ישירות לטלויזיה וגם ל-hTPC שממנו יוצא הקול לרסיבר. כשבטלויזיה אני בוחר בכניסה הישירה מהממיר ובינתיים במקביל גם המחשב דלוק עם הרסיבר, שומעים את הקול מפגר בשניה אחת אחרי הטלויזיה. אם תחבר את הוידיאו לpvr ואת היציאה האופטית לרסיבר עם כניסה דיגיטלית (או לכרטיס הקול שלך, כמו שרצית), הקול יקדים את התמונה בשניה (או שתיים). בקיצור, או שתשלים עם זה שהכל דרך ה-pvr וללא היציאה הדיגיטלית של הממיר או שתחפש כרטיס pvr עם כניסה דיגיטלית למרות שאני לא מכיר כזה דבר.
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE