ניתן לחבר את הקול מהממיר לכרטיס הקול ולא לכרטיס הטלוויזיה??

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
iamtal פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי,

יש לי כרטיס טלוויזיה Hauppauge PVR 150. הממיר מחובר לכרטיס הטלוויזיה ב-2 כבלים. כבל RCA אחד לוידאו, וכבל שני המחבר בין שתי יציאות ה-RCA של הקול, לכניסת ה-PL (או Mini Jack) בכרטיס הטלוויזיה.

החיבור הזה כנראה לא הכי איכותי בעולם, לפעמים יש לי רעש רקע בהקלטות (רעש זמזמום ששומעים בעיקר בעוצמה גבוהה).

לכן השאלה שלי היא האם אפשר לחבר במקום, את יציאות הקול בממיר ישירות לכרטיס הקול? האם MCE ידע להקליט את הקול מכרטיס הקול?

תודה,
טל.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

גם אם MCE ידע להקליט את הקול תהיה בעיית סנכרון בין הקול לתמונה היות וזמני העיבוד של כל אחד מהם יהיה שונה ויעשה ע"י רכיב אחר.

אורן.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

גם אני סבלתי מזימזום...
אני לא בטוח שהכניסה של הכרטיס TV היא הבעיה.
אם אתה מנוי ל YES, תנמיך את הסאונד בממיר עצמו ל 4\3 מהעצומה.
אצלי זה עזר, אם מדובר על אותו זימזום.

iamtal פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

ניצול יציאה אופטית של הממיר

שליחה #4 

בהמשך לשאלה, ראיתי שבממירים החדשים ש-Hot מחלקת יש יציאה אופטית.
אז לפי מה שאתה אומר, אין למעשה אפשרות לנצל אותה כי חייבים לחבר את הממיר לכרטיס הטלוויזיה?

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374

שליחה #5 

כנראה שזה בדיוק מה שהוא אומר. אצלי הממיר של הלווין מחובר ישירות לטלויזיה וגם ל-hTPC שממנו יוצא הקול לרסיבר. כשבטלויזיה אני בוחר בכניסה הישירה מהממיר ובינתיים במקביל גם המחשב דלוק עם הרסיבר, שומעים את הקול מפגר בשניה אחת אחרי הטלויזיה. אם תחבר את הוידיאו לpvr ואת היציאה האופטית לרסיבר עם כניסה דיגיטלית (או לכרטיס הקול שלך, כמו שרצית), הקול יקדים את התמונה בשניה (או שתיים). בקיצור, או שתשלים עם זה שהכל דרך ה-pvr וללא היציאה הדיגיטלית של הממיר או שתחפש כרטיס pvr עם כניסה דיגיטלית למרות שאני לא מכיר כזה דבר.
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”