מחפש אחר שלט חכם, אשר יענה לכל צרכי
שלום חברים,
התחדשתי לאחרונה במערכת ק"ב לחדר, ועכשיו אני מרגיש אני מוצף בשלטים.
והחלטתי שזהו הזמן הנכון להשקיע בשלט אחד, שיעשה את הכל.
הציוד שאני דורש לשלוט עליו הוא:
onkyo 608
yes maxhd
philips 42" 8404
מחשב.
ואולי גם מזגן? אבל זה נראה לי מוגזם מידי
---
השליטה שאני מחפש היא כזאת:
על ה8404, אני צריך הדלקה\כיבוי\ווליום\אמבילייט\מעבר בין סורסים (אם ניתן קיצור דרך לכל סורס, מה טוב...)
על ה608, אני צריך הדלקה\כיבוי\ווליום\מעבר בין אינפוטים (בדומה לTV) ואם ניתן גם מעבר בין מצבי שמיעה
על הmaxhd, שליטה מלאה מלאה, ממש כמו השלא המקורי של יס.
ובנוגע למחשב, אני מחפש שליטה יחסית פשוטה כמו פליי\סטופ\ קדימה אחורה. אם ניתן שהשלט ישמש כמעין עכבר, מעולה! (גם הגדרה של מקשים ספציפים, כדוג' רווח\אנטר תיהיה מעולה)
התקציב? נמוך ככל האפשר מן הסתם, אבל אני כן מחפש משהו איכותי שישמש אותי שנים ויעשה הכל בצורה הטובה ביותר.
ואם אפשר שלט עם מקשים מוארים, זה יתרון עצום במחינתי (מרבית השימוש בשלט הוא בחושך מוחלט)
תודה,
ייטב.
התחדשתי לאחרונה במערכת ק"ב לחדר, ועכשיו אני מרגיש אני מוצף בשלטים.
והחלטתי שזהו הזמן הנכון להשקיע בשלט אחד, שיעשה את הכל.
הציוד שאני דורש לשלוט עליו הוא:
onkyo 608
yes maxhd
philips 42" 8404
מחשב.
ואולי גם מזגן? אבל זה נראה לי מוגזם מידי
---
השליטה שאני מחפש היא כזאת:
על ה8404, אני צריך הדלקה\כיבוי\ווליום\אמבילייט\מעבר בין סורסים (אם ניתן קיצור דרך לכל סורס, מה טוב...)
על ה608, אני צריך הדלקה\כיבוי\ווליום\מעבר בין אינפוטים (בדומה לTV) ואם ניתן גם מעבר בין מצבי שמיעה
על הmaxhd, שליטה מלאה מלאה, ממש כמו השלא המקורי של יס.
ובנוגע למחשב, אני מחפש שליטה יחסית פשוטה כמו פליי\סטופ\ קדימה אחורה. אם ניתן שהשלט ישמש כמעין עכבר, מעולה! (גם הגדרה של מקשים ספציפים, כדוג' רווח\אנטר תיהיה מעולה)
התקציב? נמוך ככל האפשר מן הסתם, אבל אני כן מחפש משהו איכותי שישמש אותי שנים ויעשה הכל בצורה הטובה ביותר.
ואם אפשר שלט עם מקשים מוארים, זה יתרון עצום במחינתי (מרבית השימוש בשלט הוא בחושך מוחלט)
תודה,
ייטב.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אחד הדגמים הבסיסים של לוג'יטק הרמוני יעשה את העבודה - גם בחושך
http://www.logitech.com/en-us/remotes/universal-remotes
נ.ב - לגבי המזגן אני לא חושב .....
http://www.logitech.com/en-us/remotes/universal-remotes
נ.ב - לגבי המזגן אני לא חושב .....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
החלטתי ללכת על הharmony one, במיוחד אחרי קריאת הביקורת באתר.
הבעיה שאני לא מצליח למצוא אותו בחנויות פיזיות. ביקרתי עכשיו בביגבוקס, אופיס דיפו, באג, ולא היה בשום מקום (היה באופיס דיפו את ה555 או משהו כזה.)
אתם מכירים חנות שכן אמורה להחזיק אותו במחיר שפוי של עד 1000שקל (אזור המרכז), או דרך אחרת לקנות את השלט?
הבעיה שאני לא מצליח למצוא אותו בחנויות פיזיות. ביקרתי עכשיו בביגבוקס, אופיס דיפו, באג, ולא היה בשום מקום (היה באופיס דיפו את ה555 או משהו כזה.)
אתם מכירים חנות שכן אמורה להחזיק אותו במחיר שפוי של עד 1000שקל (אזור המרכז), או דרך אחרת לקנות את השלט?
קניתי היום ממעתק, במחיר די טוב.
אני כל היום עובד על הגדרות השלט, ובנתיים אני מאוד מרוצה.
אבל אני צריך עזרה בדברים הבאים:
*איפה ניתן למצוא איקונים באיכות גבוה לyes? באתר שלהם האיכות מאוד נמוכה, וזה נראה זוועה במכשיר.
*יש לי מסגן של אלקטרה, איך אני יכול לגרום לזה לעבוד?
*אני רוצה להגדיר את השלט שיפעל יחד עם הXBMC - יש ברשותי מקלט IR של sunwave 140 אם זה עוזר.
תודה.
אני כל היום עובד על הגדרות השלט, ובנתיים אני מאוד מרוצה.
אבל אני צריך עזרה בדברים הבאים:
*איפה ניתן למצוא איקונים באיכות גבוה לyes? באתר שלהם האיכות מאוד נמוכה, וזה נראה זוועה במכשיר.
*יש לי מסגן של אלקטרה, איך אני יכול לגרום לזה לעבוד?
*אני רוצה להגדיר את השלט שיפעל יחד עם הXBMC - יש ברשותי מקלט IR של sunwave 140 אם זה עוזר.
תודה.
לגבי המזגן - זה אפשרי אבל מוגבל.
השיטה של התקשורת בין המזגן לשלט היא שבכל לחיצה על השלט המזגן מקבל סט הגדרות מלא של כל האופציות - טמפ', חימום/קירור, עוצמת מפוח וכו'.
השלט יודע ללמוד את כל הסט הזה כמקשה אחת. לכן תצטרך להגדיר כפתור שונה לכל מצב.
למשל :
- קירור, 22 מעלות, מפוח אוטומטי.
- קירור, 25 מעלות, מפוח מינימום.
- חימום, 25 מעלות, מפוח בינוני.
- כיבוי.
שים לב שגם בהדלקה הוא מקבל את כל ההגדרות ולא זוכר את המצב שהוא היה כשכיבית אותו (רק כשאתה מדליק מהמזגן עצמו ולא מהשלט הוא זוכר).
תצטרך ללמד אותו במצב RAW אם זה לא יעבוד לך במצב הרגיל של הלימוד.
אצלי זה עובד וגם אצל חבר שלי עם מזגן של אלקטרה.
השיטה של התקשורת בין המזגן לשלט היא שבכל לחיצה על השלט המזגן מקבל סט הגדרות מלא של כל האופציות - טמפ', חימום/קירור, עוצמת מפוח וכו'.
השלט יודע ללמוד את כל הסט הזה כמקשה אחת. לכן תצטרך להגדיר כפתור שונה לכל מצב.
למשל :
- קירור, 22 מעלות, מפוח אוטומטי.
- קירור, 25 מעלות, מפוח מינימום.
- חימום, 25 מעלות, מפוח בינוני.
- כיבוי.
שים לב שגם בהדלקה הוא מקבל את כל ההגדרות ולא זוכר את המצב שהוא היה כשכיבית אותו (רק כשאתה מדליק מהמזגן עצמו ולא מהשלט הוא זוכר).
תצטרך ללמד אותו במצב RAW אם זה לא יעבוד לך במצב הרגיל של הלימוד.
אצלי זה עובד וגם אצל חבר שלי עם מזגן של אלקטרה.
אילו הגדרות הזנת?
אצלי הpower on עומד על 1500, הinter key על 0, והinter device על 0. ועדיין יש דיליי מסויים.
מה עוד ששמתי לב שכל לחיצה על כפתור בשלט, הממיר כאילו מקבל שתי אותות (היבהוב כפול של הנורה בממיר)
יש מצב שזה קשור?
אצלי הpower on עומד על 1500, הinter key על 0, והinter device על 0. ועדיין יש דיליי מסויים.
מה עוד ששמתי לב שכל לחיצה על כפתור בשלט, הממיר כאילו מקבל שתי אותות (היבהוב כפול של הנורה בממיר)
יש מצב שזה קשור?