אינטרנט על רשת החשמל
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
בביתי הקט ישנו מחשב על כרטיס רשת אלחוטי (Win 7 64 bit ) ועוד מחשב שעליו כל המידע יורד.
אין לי צורך לבצע סרימינט של קבצים אלא אני יכול להעביר אותם אל המחשב בסלון ולנגן אותם מתי שבא לי. אבל מסיבה כל שהיא העברת הנתונים דרך הרשת האלחוטית (תקן G כרגע) הינה איטית בצורה מזעזעת. אני מניח שזה משהו בהגדרות של המחשב הסלוני כיוון שאין לי בעייה להעביר קבצים אל המחשב הנייד שגם הוא מחובר אלחוטית.
עברה לי מחשבה להעביר את קבצי ה media על רשת החשמל וקראתי המלצות לפה ולפה.
אין לי אפשרות למתוח כבל רשת כרגע בין הראוטר אל המחשב בסלון ללא חציבת קירות והרמת בלטות אז הייתי שמח לשמוע דעה.
קראתי על זה שאסור מפצל (כמובן שיש לי שקע אחד וארבעה מכשירים מחוברים דרכו בשקע בסלון..) וישנה בעייה של פאזות - יש לי פאזה אחת בבית.
האם ישנה המלצה או שזה ממש לא חד משמעי כל העברת הנתונים על רשת החשמל?
אייל
אין לי צורך לבצע סרימינט של קבצים אלא אני יכול להעביר אותם אל המחשב בסלון ולנגן אותם מתי שבא לי. אבל מסיבה כל שהיא העברת הנתונים דרך הרשת האלחוטית (תקן G כרגע) הינה איטית בצורה מזעזעת. אני מניח שזה משהו בהגדרות של המחשב הסלוני כיוון שאין לי בעייה להעביר קבצים אל המחשב הנייד שגם הוא מחובר אלחוטית.
עברה לי מחשבה להעביר את קבצי ה media על רשת החשמל וקראתי המלצות לפה ולפה.
אין לי אפשרות למתוח כבל רשת כרגע בין הראוטר אל המחשב בסלון ללא חציבת קירות והרמת בלטות אז הייתי שמח לשמוע דעה.
קראתי על זה שאסור מפצל (כמובן שיש לי שקע אחד וארבעה מכשירים מחוברים דרכו בשקע בסלון..) וישנה בעייה של פאזות - יש לי פאזה אחת בבית.
האם ישנה המלצה או שזה ממש לא חד משמעי כל העברת הנתונים על רשת החשמל?
אייל
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
אם אין לך תצורת רשת בייתית "משוגעת" (מרובת נתבים, סוויצ'ים וכד') זה עובד בסדר גמור !
רק שים לב שמסתובבים בשוק כל מיני מוצרים נחותים ...
בדוק בבזק סטור שמציעים פיתרון כזה במחיר סביר (250 ש"ח אם אני לא טועה).
ניסיתי את זה אצלי בבית במשך כמה שבועות (ד"א גם דרך מפצל חשמלי זה עובד) ולא נרשמה אפילו תקלה אחת.
עוד אפשרות - אם אתה מנוי YES וישנה כוונה לעבור ל MAX TOTAL בעתיד - זה לרכב על הפיתרון שהם נותנים וכלול במחיר ההתקנה.
זו הייתה הבחירה שלי בסופו של דבר !
רק שים לב שמסתובבים בשוק כל מיני מוצרים נחותים ...
בדוק בבזק סטור שמציעים פיתרון כזה במחיר סביר (250 ש"ח אם אני לא טועה).
ניסיתי את זה אצלי בבית במשך כמה שבועות (ד"א גם דרך מפצל חשמלי זה עובד) ולא נרשמה אפילו תקלה אחת.
עוד אפשרות - אם אתה מנוי YES וישנה כוונה לעבור ל MAX TOTAL בעתיד - זה לרכב על הפיתרון שהם נותנים וכלול במחיר ההתקנה.
זו הייתה הבחירה שלי בסופו של דבר !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
הפתרון הזה מעולה. יש לי אותו כבר כמה חודשים ואין בעיות כלל.
עניין הפאזה שלך הוא לא בעיה כלל - אפילו יתרון במקרה הזה כי לא כל המכשירים יודעים לעבוד בין פאזות שונות.
אני עובד עם המוצר שבזקסטור מוכרים והוא של חברת AZTECH. עולה שם 150 ש"ח ליחידה בערך (אתה צריך זוג) והוא עובד על פאזות שונות ללא בעיה.
עניין המפצל זה שטויות במיץ! אין שום הבדל בין מפצל על השקע וכמה שקעים על אותו פקק חשמל - עובד ללא בעיות.
המוצר של בזקסטור יודע להעביר עד 200Mbps
ממליץ בחום!
עניין הפאזה שלך הוא לא בעיה כלל - אפילו יתרון במקרה הזה כי לא כל המכשירים יודעים לעבוד בין פאזות שונות.
אני עובד עם המוצר שבזקסטור מוכרים והוא של חברת AZTECH. עולה שם 150 ש"ח ליחידה בערך (אתה צריך זוג) והוא עובד על פאזות שונות ללא בעיה.
עניין המפצל זה שטויות במיץ! אין שום הבדל בין מפצל על השקע וכמה שקעים על אותו פקק חשמל - עובד ללא בעיות.
המוצר של בזקסטור יודע להעביר עד 200Mbps
ממליץ בחום!
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אפשר להרחיב בנושא? אני תקוע עם השחלת כבלים, הגעתי מהממד(ק"ב) עד הפינת אוכל ולא מצליח להשחיל עד המחשב בסלון,
יש אפשרות לעשות עך חשמל?
אפשר "מאמצע" הדרך?
יש אפשרות לעשות עך חשמל?
אפשר "מאמצע" הדרך?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ברשת LAN אין דבר כזה "כניסה ויציאה" כל פורט הוא גם לשליחה וגם לקבלת מידע.
ברשת על גבי תשתית חשמל עובדים בטופולוגיית BUS, כלומר כולם מחוברים על אותו תווך. זה לא עורק נל"ן (נקודה לנקודה) (מצטער אם סיבכתי מישהו)
כל מה שצריך זה מתאם אחד לכל מחשב, ושיהיו שני מתאמים מינימום.
וכן, אפשר מאמצע הדרך.
ברשת על גבי תשתית חשמל עובדים בטופולוגיית BUS, כלומר כולם מחוברים על אותו תווך. זה לא עורק נל"ן (נקודה לנקודה) (מצטער אם סיבכתי מישהו)
כל מה שצריך זה מתאם אחד לכל מחשב, ושיהיו שני מתאמים מינימום.
וכן, אפשר מאמצע הדרך.
- niko
- חבר מביא חבר

harari תודה,
אני צריך לחבר בין המחשב בסלון לסטרימר+PS3 בממ"ד , מה אני צריך?
אני צריך לחבר בין המחשב בסלון לסטרימר+PS3 בממ"ד , מה אני צריך?
- niko
- חבר מביא חבר

harari, תודה.
קניתי היום דרך בזקסטור וחיברתי, קיבלתי נורות ירוקות שהכל תקין, אבל אני לא מצליח לראות את התיקיות בסטרימר 6500, גם
כשאני עושה פינג בסטרימר אני מקבל ERROR, החלטתי לבדוק אם יש בכלל רשת אז חיברתי לסוני PS3 ואכן יש רשת ועובד חלק
יש למישהו רעיון למה עם הסטרימר יש בעיות?
קניתי היום דרך בזקסטור וחיברתי, קיבלתי נורות ירוקות שהכל תקין, אבל אני לא מצליח לראות את התיקיות בסטרימר 6500, גם
כשאני עושה פינג בסטרימר אני מקבל ERROR, החלטתי לבדוק אם יש בכלל רשת אז חיברתי לסוני PS3 ואכן יש רשת ועובד חלק
יש למישהו רעיון למה עם הסטרימר יש בעיות?
אני אתפוס טרמפ על השרשור כאן ברשותכם ואשאל מה עדיף, רשת בין 2 מחשבים (כשאחד מהם בממ"ד) על חשמל או אלחוטי, כיום הרשת היא אלחוטית ועובדת טוב רוב הזמן, אבל לאחרונה הפכתי לאבא ואני קצת מודאג מהקרינה.. מה דעתכם?
תודה
תודה
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
תמיד עדיף רשת חוטית על אלחוטית
הקרינה בתוך ממ"ד הינה תמיד גבוהה יותר עקב היותך בכלוב מתכת - (כלוב פרדי) .
אם יש לך חשש אזי אם תוכל לעמוד בנזק של 350 ש"ח (מחיר שני המתאמים נכון לאתמול בבזק סטור בחיפה) או למשוך כבל רשת בין הראוטר לבין המחשב זה תמיד עדיף.
ואני חושב שרבים יסכימו איתי
הקרינה בתוך ממ"ד הינה תמיד גבוהה יותר עקב היותך בכלוב מתכת - (כלוב פרדי) .
אם יש לך חשש אזי אם תוכל לעמוד בנזק של 350 ש"ח (מחיר שני המתאמים נכון לאתמול בבזק סטור בחיפה) או למשוך כבל רשת בין הראוטר לבין המחשב זה תמיד עדיף.
ואני חושב שרבים יסכימו איתי
מה המהירות בפועל של העברת קבצים ?
שלום,
אני עובד כיום עם רשת אלחוטית בתקן N בין המחשב בסלון לבין המחשב בחדר אחר. כיום קצב העברת הקבצים שלי הוא 4Mb/s .
מגה בייט לא מגה ביט.
האם העברה דרך חשמל נותנת קצב טוב יותר ? השאלה קצב בפועל של העברת קובץ גדול - 4G בערך?
תודה.
אני עובד כיום עם רשת אלחוטית בתקן N בין המחשב בסלון לבין המחשב בחדר אחר. כיום קצב העברת הקבצים שלי הוא 4Mb/s .
מגה בייט לא מגה ביט.
האם העברה דרך חשמל נותנת קצב טוב יותר ? השאלה קצב בפועל של העברת קובץ גדול - 4G בערך?
תודה.
נסיון עם רשת על חשמל
האם למישהו יש נסיון עם רשת על חשמל ?
לאיזה קצב אפשר להגיע ברשת הפנימית? (העברת קבצים בין מחשבים בתוך הבית) ?
תודה מראש.
לאיזה קצב אפשר להגיע ברשת הפנימית? (העברת קבצים בין מחשבים בתוך הבית) ?
תודה מראש.