:הל: סמסונג משיקה טאבלט מבוסס אנדרויד - הגלאקסי

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

[pressrelease]
הסרת הלוט ממסך הטאבלט גלאקסי שכה מצפים לו יוביל את מערך המוצרים מן העולם החדש אשר יעזרו לצרכנים לחיות חיים חכמים יותר
ברלין, 2 בספטמבר, 2010 – סמסונג משיקה היום את החזון החדש שלה ל"יצירת חיים חכמים" לצרכנים במהלך כנס התקשורת IFA 2010, ותוך כדי משיקה את הטאבלט לו כולם ציפו, גלאקסי, ובכך נכנסת לקטגוריה חדשה בשוק הטאבלטים. פורטפוליו המוצרים של סמסונג כולל גם מערך גדול של מוצרי מסך, טכנולוגיה ופתרונות תמונה דיגיטאליים אשר הוכרזו היום, ויוצגו עד ה- 8 בספטמבר, בביתן 20 ב'מס' של ברלין.

מעבר להשקת הטאבלט גלאקסי, סמסונג משיקה מגוון של פתרונות תלת-מימד ומציגה גם תחרות פיתוח אירופאית במטרה ליצור יישומים לטלוויזיה החכמה של סמסונג. סמסונג גם הוסיפה לפורטפוליו הצומח שלה פתרונות טכנולוגיים וקטגוריות תמונה דיגיטאלית. בכל מוצר, ההכרזות מגובות בעמודי התווך של עוצמת סמסונג: היכולת ליצור קטגוריות מוצרים חדשים וליצור חיים חכמים יותר עבור הצרכנים.

"עבור סמסונג, ליצור חיים חכמים הינו משתנה אחד שתמיד קשור, אינו יודע גבולות ומציע גישה אינסופית", אומר בו-קון יון, נשיא מצגים חזותיים של סמסונג, אשר מילותיו פתחו את האירוע היום. "הדבר רווי בחוויות חברתיות אשר מרגשות ומבדרות ואשר מתרחשות תוך חיוּת, מגוון דמויות וצבעים. לבסוף, אלו חיים וסיפורים אשר הצרכנים יוצרים לעצמם".

גלאקסיה שלמה של אפשרויות

סמסונג נכנסה באופן רשמי לשוק הטאבלט הפורח והציגה את ה- Galaxy החדש. מופעל על-ידי מערכת אנדרואיד 2.2., טאבלט גלאקסי הינו מוצר המדיה החכם הראשון של החברה. בגודל 7.0 אינטש, הטאבלט מעניק חוויה מלאת חיים, וכך נותן יכולות מגוונות יותר מכל מחשב ביתי או טלפון נייד, וביכולתו לענות לצרכי המשתמש הפעיל, ונותן פתרון נייד לסגנון החיים המקוון.

סמסונג הבחינה כי צרכנים רוצים מוצר מדיה חדש אשר נותן יותר ממוצרי הטאבלט הבסיסיים הקיימים, וכך ענתה על שלושה צרכים: מסך רחב אופטימאלי, ממשק אופטימאלי וניידות. טאבלט גלאקסי מביא יחדיו את כל היוזמות המובילות ומספק לצרכן יותר אפשרויות בזמן שהוא בתנועה. עם טאבלט גלאקסי של סמסונג ניתן לחוות גלישה בסגנון מחשב ביתי, ליהנות מכל תכני המולטי-מדיה ולהיות מקוון באופן רציף.

הגאלאקסי נוצר כדי להשתלב בכל פינה בחיים. הוא ארוז בשירותים משלימים אשר מאירים לצרכן את חיי היום-יום. כניסה לשוק האנדרואיד מאפשרת להוריד יישומים ולהתאימם למשתמש ולמכשיר ללא גבול.

[/pressrelease]
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”