מה ההבדל בין 150 ל 150MCE
אני מתלבט בין שני הדגמים של הWinTV-PVR-150 ולא ממש הצלחתי להבין מה ההבדל המהותי שמפריד בינהם
בכל מקרא אני מעונין בכרטיס שלט ו IR-BLASTER
עוד לא החלטתי על התוכנה שאיתה אני אשתמש לכן חשוב לי שהכרטיס יתמוך בכמה שיותר תוכנות (רק ה MCE יעבוד עם WIN MCE ) ?
תודה
אם היה דיון בנושא אני מצתער לא מצאתי ואשמח ללינק
בכל מקרא אני מעונין בכרטיס שלט ו IR-BLASTER
עוד לא החלטתי על התוכנה שאיתה אני אשתמש לכן חשוב לי שהכרטיס יתמוך בכמה שיותר תוכנות (רק ה MCE יעבוד עם WIN MCE ) ?
תודה
אם היה דיון בנושא אני מצתער לא מצאתי ואשמח ללינק
תשובות...
תאימות
א. 150MCE עובד גם עם תוכנות HTPC שאינן Windows MCE
ב. 150 רגיל (לא MCE) עובד יפה מאוד ב-Windows MCE.
הסיבה היא שמבחינת החומרה, שני הכרטיסים כמעט זהים ויש הבדל רק בדרייבר שבו צריך להשתמש.
ההבדלים
מהם בכל זאת ההבדלים?
א. 150 רגיל מגיע עם שלט ו-IR Blaster משלו. 150MCE לא מגיע עם שלט.
ב. 150MCE כולל טיונר שקולט גם רדיו ולא רק טלוויזיה.
ג. 150 כולל כניסת קול מסוג PL (או אם תרצה Mini Jack) ואילו 150MCE כולל 2 כניסות RCA (קצת יותר טוב לטעמי).
השורה התחתונה
אם אתה לא מתכוון להשתמש ב-Windows MCE, לך על ה-150 הרגיל, הסיבה היא שהוא מגיע עם שלט ועולה פחות או יותר אותו דבר.
אם אתה כן מתכוון להשתמש ב-Windows MCE, לך על ה-150MCE ותקנה שלט Microsoft MCE Remote שמתאים ל-MCE בצורה יותר טובה מהשלט המקורי של Hauppauge.
הסיבה היא שמבחינת החומרה, שני הכרטיסים כמעט זהים ויש הבדל רק בדרייבר שבו צריך להשתמש.
ההבדלים
מהם בכל זאת ההבדלים?
א. 150 רגיל מגיע עם שלט ו-IR Blaster משלו. 150MCE לא מגיע עם שלט.
ב. 150MCE כולל טיונר שקולט גם רדיו ולא רק טלוויזיה.
ג. 150 כולל כניסת קול מסוג PL (או אם תרצה Mini Jack) ואילו 150MCE כולל 2 כניסות RCA (קצת יותר טוב לטעמי).
השורה התחתונה
אם אתה לא מתכוון להשתמש ב-Windows MCE, לך על ה-150 הרגיל, הסיבה היא שהוא מגיע עם שלט ועולה פחות או יותר אותו דבר.
אם אתה כן מתכוון להשתמש ב-Windows MCE, לך על ה-150MCE ותקנה שלט Microsoft MCE Remote שמתאים ל-MCE בצורה יותר טובה מהשלט המקורי של Hauppauge.
Re: תשובות...
iamtal כתב:תאימות
שניהם עובדים גם בMCE וגם עם כול התוכנות הנפוצות
כניסת PL היא פחות נוחה מRCA ולא יותר טובה
אם אתה כן מתכוון להשתמש ב-Windows MCE, לך על ה-150MCE ותקנה שלט Microsoft MCE Remote שמתאים ל-MCE בצורה יותר טובה מהשלט המקורי של
גם עם הPVR150 אפשר לעבוד בMCE בלי בעיה (אני עובד ככה) ויש את השלט של האופג ששיך לכרטיס PVR כמובן
Hauppauge....
הוספתי לך כמה הערות\הארות בנוגע לדברים הלא נכונים ב 100%
ובנוסף לכול מה שאמרת:
גירסת הMCE עולה בארץ יותר מה150 הסטנדרטי ללא הצדקה, בחו"ל הMCE נמכר במחיר זול יותר משום שהוא מגיע ללא שלט ואין בו משהו שהוא יותר טוב מהPVR150
בארץ (כמו תמיד) - מנצלים את העובדה שיש תוספת של שלוש אותיות בלבד (MCE)
ומוכרים אותו יקר יותר, ככה סתם.
Re: תשובות...
Goodofer, נראה לי שלא הבנת מה שכתבתי וסתם תיקנת.
א. יש אנשים שחושבים ש-150MCE לא יעבוד עם תוכנות אחרות ולכן ציינתי שאין כל בעיה לעבוד עם כל תוכנה ל-HTPC.
לחלופין, יש אנשים שחושבים ש-150 רגיל לא יעבוד ב-MCE ולכן ציינתי שלא תהיה בעיה להשתמש בו ב-MCE.
ב. ציינתי ש-2 יציאות ה-RCA ב-150MCE עדיפות לטעמי מבחינת האיכות בהשוואה ליציאת ה-PL ב-150 הרגיל.
ג. לגבי השלט, נכון שהשלט של Hauppauge מספק את היכולות הבסיסיות ב-MCE, כמו ניווט בתפריטים וכו', אבל לדעתי, ב-MCE עדיף להשתמש בשלט המקורי משום שהוא מספק המון יכולות נוספות כמו קיצורים ל-Guide, Recorded TV, My Music, My Videos ועוד. לדעתי זה שווה את ההשקעה.
ד. אני מסכים איתך לגבי הנקודה האחרונה, משום מה מוכרים בארץ את ה-150MCE במחיר יקר יותר מה-150 למרות שזה כמעט אותו כרטיס והוא לא כולל את השלט. הכי טוב לקנות בחו"ל בנדל של 150MCE עם שלט MCE מקורי, אפשר למצוא את זה ב-100 דולר, גם גרסאות NTSC וגם PAL.
א. יש אנשים שחושבים ש-150MCE לא יעבוד עם תוכנות אחרות ולכן ציינתי שאין כל בעיה לעבוד עם כל תוכנה ל-HTPC.
לחלופין, יש אנשים שחושבים ש-150 רגיל לא יעבוד ב-MCE ולכן ציינתי שלא תהיה בעיה להשתמש בו ב-MCE.
ב. ציינתי ש-2 יציאות ה-RCA ב-150MCE עדיפות לטעמי מבחינת האיכות בהשוואה ליציאת ה-PL ב-150 הרגיל.
ג. לגבי השלט, נכון שהשלט של Hauppauge מספק את היכולות הבסיסיות ב-MCE, כמו ניווט בתפריטים וכו', אבל לדעתי, ב-MCE עדיף להשתמש בשלט המקורי משום שהוא מספק המון יכולות נוספות כמו קיצורים ל-Guide, Recorded TV, My Music, My Videos ועוד. לדעתי זה שווה את ההשקעה.
ד. אני מסכים איתך לגבי הנקודה האחרונה, משום מה מוכרים בארץ את ה-150MCE במחיר יקר יותר מה-150 למרות שזה כמעט אותו כרטיס והוא לא כולל את השלט. הכי טוב לקנות בחו"ל בנדל של 150MCE עם שלט MCE מקורי, אפשר למצוא את זה ב-100 דולר, גם גרסאות NTSC וגם PAL.
iamtal:
א) מתנצל - כנראה שלא הבנתי אותך
ב) אני עדיין אומר שאין הבדל באיכות בין PL ל RCA אבל כמוך - גם אני הייתי מעדיף RCA כי זה נוח אבל לא הייתי קונה בשביל זה את הכרטיס שמוגדר כשייך לMCE
ג) סתם דרך אגב - יש לי את הPVR150 עם השלט ואני בכלל לא משתמש בו (אולייבעתיד אשתמש לטובת שליטה על הממיר)
אני משתמש בשלט של MEDIA LAB ששולט על הכול - כול התוכנות מדיה + MCE + עכבר + כיבוי והדלקה והכול הכול.
ד)צודק - אבל לא לכולם יש את הכוח לחפשולקנות בחו"ל + בעיה עם יעילות האחריות + בעיה למצוא PAL - אבל זה בהחלט משתלם
א) מתנצל - כנראה שלא הבנתי אותך
ב) אני עדיין אומר שאין הבדל באיכות בין PL ל RCA אבל כמוך - גם אני הייתי מעדיף RCA כי זה נוח אבל לא הייתי קונה בשביל זה את הכרטיס שמוגדר כשייך לMCE
ג) סתם דרך אגב - יש לי את הPVR150 עם השלט ואני בכלל לא משתמש בו (אולייבעתיד אשתמש לטובת שליטה על הממיר)
אני משתמש בשלט של MEDIA LAB ששולט על הכול - כול התוכנות מדיה + MCE + עכבר + כיבוי והדלקה והכול הכול.
ד)צודק - אבל לא לכולם יש את הכוח לחפשולקנות בחו"ל + בעיה עם יעילות האחריות + בעיה למצוא PAL - אבל זה בהחלט משתלם
תודה על התגובה הענינית
אם הבנתי נכון ההבדלים די זניחים: כניסת האודיו, טיונר לרדיו, ושלט
כמו שצינתי אני לא החלטתי במה להשתמש עדיין לכן נראה לי שהדגם הרגיל נותן יותר תמורה לכסף ואותה שמישות.
שלט של MCE תמיד ניתן לקנות.
אם הזכרתה את השלט של MEDIA LAB הוא באמת שווה את המחיר שלו 560 שקל (כולל המסך)
כמו שצינתי אני לא החלטתי במה להשתמש עדיין לכן נראה לי שהדגם הרגיל נותן יותר תמורה לכסף ואותה שמישות.
אם הזכרתה את השלט של MEDIA LAB הוא באמת שווה את המחיר שלו 560 שקל (כולל המסך)
גיא
525ש"ח (אני קניתי בנועה מחשבים לפני 4 חודשים בערך) אני מאמין שתוכל להשיג בזול יותר מחו"לguyyug כתב:תודה על התגובה הענינית
אם הזכרתה את השלט של MEDIA LAB הוא באמת שווה את המחיר שלו 560 שקל (כולל המסך)...
שווה בהחלט את המחיר שלו - זה ממש הדבר שהכי מתאים למערכות HTPC.
תסתכל בביקורות על ציוד ===> HTPC ====> שלטים
העלתי לשם מידע יעיל ביותר על המוצר.