מהי הדרך הטובה ביותר לחיבור ממיר הוט רגיל למסך שאינו כולל Scart?
שלום חברים.
אני בשלבים אחרונים של חיפוש מסך עבור הורי. שמתי לב שהרבה מסכים אינם כוללים חיבור Scart, בעוד שבממיר הוט (רגיל, לא HD) שברשותם ישנם רק חיבורי קומפוזיט וסקארט, והם לא מתכוונים לשדרג לממיר HD בזמן הקרוב.
מהו אם כן החיבור הנכון ביותר במקרה זה? האם אין מנוס משימוש ב- Transcoder שימיר מסקארט בממיר הוט לקומפוננט במסך?
אם טראנסקודר הוא האפשרות היחידה, האם מישהו יכול להמליץ על דגם, מחיר, היכן קונים וכו'...
תודה מראש.
אני בשלבים אחרונים של חיפוש מסך עבור הורי. שמתי לב שהרבה מסכים אינם כוללים חיבור Scart, בעוד שבממיר הוט (רגיל, לא HD) שברשותם ישנם רק חיבורי קומפוזיט וסקארט, והם לא מתכוונים לשדרג לממיר HD בזמן הקרוב.
מהו אם כן החיבור הנכון ביותר במקרה זה? האם אין מנוס משימוש ב- Transcoder שימיר מסקארט בממיר הוט לקומפוננט במסך?
אם טראנסקודר הוא האפשרות היחידה, האם מישהו יכול להמליץ על דגם, מחיר, היכן קונים וכו'...
תודה מראש.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
LeeLee כתב:שלום חברים.
תודה מראש....
חבל על כל ההשקעה בטרנסקודר .
1. המלצתי ....התחב רלשידורי HD ותהנה מחיבור HDMI .
2. תדרוש מהוט ממיר בעל יציאת HDMI בלי חיוב לשידורי HD
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אם עניין הסקארט מאוד חשוב די מיותר לבנות מראש על רכישת טרנסקודר כשאתה יכול לקנות טלויזיה של סוני, פיליפס, טושיבה וכו'(דגם אירופאי) שתכיל סקארט ושמחירה הגבוה יחסית עדיין יהיה נמוך יותר ממחירה של טלויזיה ממוצעת+טרנסקודר והיא גם תכיל מקלט DTT מובנה.
השאלה כאן היא האם ההבדל בתמונה בין סקארט לקומפוזיט יהיה משמעותי להורים שלך...
השאלה כאן היא האם ההבדל בתמונה בין סקארט לקומפוזיט יהיה משמעותי להורים שלך...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הממירים לא תומכים בצורה טובה של צבעים באסוידיאו.
גם המסכים החדישים היום מגיעים ברובם רק עם קומפוזיט, קומפוננט וHDMI
האופציה המיטבית נשארה לשדרג את המנוי בכבלים לחבילת הHD
גם המסכים החדישים היום מגיעים ברובם רק עם קומפוזיט, קומפוננט וHDMI
האופציה המיטבית נשארה לשדרג את המנוי בכבלים לחבילת הHD
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
דבר עם הוט !Lee כתב:נראה לי שאני באמת אשקיע עוד קצת בחיפוש דגם שכולל חיבור סקארט, בכל זאת לא הייתי רוצה לחבר קומפוזיט...
תודה לכל העוזרים....
אצלי היו מוכנים להחליף לממיר HD ללא חיוב על הממיר (רק 100 שח על ביקור טכנאי). וכל זאת ללא שינוי מסגרת המנוי הקיים (ללא התחייבות)
לא הגיוני לחפש טלויזיה ל X שנים לפי הדגם של הממיר הנוכחי.
סגרתי עם הוט שדרוג לממיר HD, ללא התחייבות/ עלויות למעט ביקור טכנאי - 100 ש"ח. בנוסף מקבל 2 ערוצי HD חינם- נשיונל ג'יאוגרפיק וסרטים, שאני זכאי להם במסגרת החבילות שלי.mayeast כתב:דבר עם הוט !Lee כתב:נראה לי שאני באמת אשקיע עוד קצת בחיפוש דגם שכולל חיבור סקארט, בכל זאת לא הייתי רוצה לחבר קומפוזיט...
תודה לכל העוזרים....
אצלי היו מוכנים להחליף לממיר HD ללא חיוב על הממיר (רק 100 שח על ביקור טכנאי). וכל זאת ללא שינוי מסגרת המנוי הקיים (ללא התחייבות)
לא הגיוני לחפש טלויזיה ל X שנים לפי הדגם של הממיר הנוכחי....