(עזרה) טלויזית סוני לא קוראת מהUSB -פרטים בפנים
בע''ה,
שלום חברים,
לאחרונה רכשתי טלויזיה של חברת SONY מדגם: BX400 (לפרטים נוספים בקישור הבא: )
http://isfar.co.il/?CategoryID=627&ArticleID=1903
בפרטים כתוב שכניסת הUSB תומכת בפורמטים הבאים: MP4,AVI,DivX,MPEG1,MP3,JEPG
אולם כאשר אני טוען את הטלויזיה בקטעי וידאו הם אינם מוצגים בטענה כי "הרזולוציה לא נתמכת" או משהו בסגנון.
אני מדבר על קבצים מסוג אם-פי 4 (MPEG4 זה לא אותו דבר לא?), DIVX6.
חשוב לציין כי הכניסה תקינה מכיוון שציפיתי דרכה בקטעי וידאו בפורמט AVI ובתמונות. אולם קטעי הוידאו כפי שציינתי אינם עובדים.
אבקש את עזרתכם בנושא, בתודה מראש
לילה טוב, ינון
שלום חברים,
לאחרונה רכשתי טלויזיה של חברת SONY מדגם: BX400 (לפרטים נוספים בקישור הבא: )
http://isfar.co.il/?CategoryID=627&ArticleID=1903
בפרטים כתוב שכניסת הUSB תומכת בפורמטים הבאים: MP4,AVI,DivX,MPEG1,MP3,JEPG
אולם כאשר אני טוען את הטלויזיה בקטעי וידאו הם אינם מוצגים בטענה כי "הרזולוציה לא נתמכת" או משהו בסגנון.
אני מדבר על קבצים מסוג אם-פי 4 (MPEG4 זה לא אותו דבר לא?), DIVX6.
חשוב לציין כי הכניסה תקינה מכיוון שציפיתי דרכה בקטעי וידאו בפורמט AVI ובתמונות. אולם קטעי הוידאו כפי שציינתי אינם עובדים.
אבקש את עזרתכם בנושא, בתודה מראש
לילה טוב, ינון
DivX ו MP4 הם שמות מאאאאאד כלליים לקבצים שמכילים וידאו בצורות שונות.
אני מציע של פני הכל:
1. תנסה לקבל פרטים יותר ספציפיים על סוגי המדיה הנתמכים באתר החברה.
2. תנסה לבדוק אם אפשר לעדכן את הטלויזיה בתוכנה חדשה, מאתר החברה.
המכשלות העקריות בקריאת קבצי וידאו במכשירים שונים הם:
1. רוחב ו/או גובה הסרט - בפיקסלים. רוב מוצרי החומרה מוגבלים. נסה סרטים ברזולציות שונות: עד 640 לרוחב, 720 לרוחב.
2. רוחב הפיקסלים. ישנם מוצרים שאינם תומכים ברבעי פיקסלים - יש מצב שהסרטים שאתה מנסה לנגן מקודדים לפיקסלים שהם לא מרובעים (1:1) אלא ביחס אחר. במקרה זה קידוד הסרט מחדש ל1:1 ייעזור.
3. נפח האינפורציה לשניה בסרט (bitrate) גדול מדי.
4. header בפורמט שלא מוכר למכשיר. במקרה זה יש תוכנות שיודעות לעשות extract לוידאו ולטעון אותו מחדש ע"י יצירת header חדש. (כמו virtual dub)
אני חושב לקנות את דגם הטלויזיה שקנית, ולכן השרשור הזה מעניין אותי במיוחד.
אנא עדכן את הפורום בממצאים שלך, וההתרשמות שלך מהטלויזיה.
תודה.
אני מציע של פני הכל:
1. תנסה לקבל פרטים יותר ספציפיים על סוגי המדיה הנתמכים באתר החברה.
2. תנסה לבדוק אם אפשר לעדכן את הטלויזיה בתוכנה חדשה, מאתר החברה.
המכשלות העקריות בקריאת קבצי וידאו במכשירים שונים הם:
1. רוחב ו/או גובה הסרט - בפיקסלים. רוב מוצרי החומרה מוגבלים. נסה סרטים ברזולציות שונות: עד 640 לרוחב, 720 לרוחב.
2. רוחב הפיקסלים. ישנם מוצרים שאינם תומכים ברבעי פיקסלים - יש מצב שהסרטים שאתה מנסה לנגן מקודדים לפיקסלים שהם לא מרובעים (1:1) אלא ביחס אחר. במקרה זה קידוד הסרט מחדש ל1:1 ייעזור.
3. נפח האינפורציה לשניה בסרט (bitrate) גדול מדי.
4. header בפורמט שלא מוכר למכשיר. במקרה זה יש תוכנות שיודעות לעשות extract לוידאו ולטעון אותו מחדש ע"י יצירת header חדש. (כמו virtual dub)
אני חושב לקנות את דגם הטלויזיה שקנית, ולכן השרשור הזה מעניין אותי במיוחד.
אנא עדכן את הפורום בממצאים שלך, וההתרשמות שלך מהטלויזיה.
תודה.
בע''ה,
שבוע טוב ותודה על התגובה.
תשמע, הטלויזיה נמצאת אצלי כמעט חודשיים ואני חייב לציין שאני מאוד נהנה ממנה, אני לא בקיא ממש באפשרויות של כיוונים אבל יש לה המון פונקציות. מעבד התמונה שלה מעולה והיא מציגה תמונות SD בצורה מעולה. HD עדיין לא בדקתי עליה.
העיצוב שלה מאוד נוח, לא נראית כמו "בומבה" אלא בעלת פאנלים עדינים. אני חייב לציין שהתפריטים שלה (XMB) פשוט תענוג לשימוש, התרגלתי אליהם בשניה.
בגדול אני מאוד נהנה, ממש שמח על הקניה. אני מאמין שהמקצוענים בפורום הזה יוכלו לתאר לך יותר דברים על חדות תמונה ובהירות ושאר הדברים.
משהו אחר שמפריע לי הוא מעין "זמזומים" לעיתים קרובות מרמקולים של הטלויזיה. יכול להיות שזה טבעי/בעיה ספציפית בTV-הייתי שמח לדעת מה גורם לזה ?
תודה ושבוע טוב.
שבוע טוב ותודה על התגובה.
תשמע, הטלויזיה נמצאת אצלי כמעט חודשיים ואני חייב לציין שאני מאוד נהנה ממנה, אני לא בקיא ממש באפשרויות של כיוונים אבל יש לה המון פונקציות. מעבד התמונה שלה מעולה והיא מציגה תמונות SD בצורה מעולה. HD עדיין לא בדקתי עליה.
העיצוב שלה מאוד נוח, לא נראית כמו "בומבה" אלא בעלת פאנלים עדינים. אני חייב לציין שהתפריטים שלה (XMB) פשוט תענוג לשימוש, התרגלתי אליהם בשניה.
בגדול אני מאוד נהנה, ממש שמח על הקניה. אני מאמין שהמקצוענים בפורום הזה יוכלו לתאר לך יותר דברים על חדות תמונה ובהירות ושאר הדברים.
משהו אחר שמפריע לי הוא מעין "זמזומים" לעיתים קרובות מרמקולים של הטלויזיה. יכול להיות שזה טבעי/בעיה ספציפית בTV-הייתי שמח לדעת מה גורם לזה ?
תודה ושבוע טוב.