מה זה DLC ? ואיך אני מצליח לעבוד איתו ?
אני לא יודע אם זה שייך לכאן או לרשתות , כך שאם לא אקבל תשבות אעביר את זה לשם , אבל רציתי לדעת מה זה DLC ?
קיבכלתי רשימת לינקים בצורת DLC , והמנהל הורדות שלי FRD לא קורא אותן .
אני לא ממש מעוניין ללמוד עכשיו מנהל הורדות אחר , רק כדי להוריד סדרה אחת , ואני לא יכול שני מנהלי הורדות על רוחב הפס שלי , אז איך אני "מתרגם" את זה לפורמאט שאני יכול לחלץ ממנו את הלינקים להורדה ישירה ?
בתודה מראש
קיבכלתי רשימת לינקים בצורת DLC , והמנהל הורדות שלי FRD לא קורא אותן .
אני לא ממש מעוניין ללמוד עכשיו מנהל הורדות אחר , רק כדי להוריד סדרה אחת , ואני לא יכול שני מנהלי הורדות על רוחב הפס שלי , אז איך אני "מתרגם" את זה לפורמאט שאני יכול לחלץ ממנו את הלינקים להורדה ישירה ?
בתודה מראש
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
למיטב ידיעתי, DLC הוא קובץ הורדה חלקית של JDownloader (הוא מתחיל הורדה כ DLC ולאחר סיום משנה את הסיומת לקובץ השלם).
אני לא חושב שיש פה אפשרות להמיר לפורמט אחר.
אני לא חושב שיש פה אפשרות להמיר לפורמט אחר.
טוב , יש לי חדשות טובות . הורדתי את התוכנה , אבל לא ממש הצלחתי לעבוד איתה , ואיכשהו הממשק שלה לא ממש מצא חן בעיני .
אז חיפשתי משהו אחר , ולאלו שיתקלו בבעיה הנה לינק לתוכנה שאני מקווה שהיא לא מזיקה , אבל היא עושה את העבודה
http://forum.netcoders.cc/showthread.php?p=1947
אז חיפשתי משהו אחר , ולאלו שיתקלו בבעיה הנה לינק לתוכנה שאני מקווה שהיא לא מזיקה , אבל היא עושה את העבודה
http://forum.netcoders.cc/showthread.php?p=1947
truejoker
DLC למיטב זכרוני, הם לינקים מוצפנים. יצא לי פעמיים שלוש לראות לינקים כאלה, אולם ה- JDownloader הודיע לי שהפלאגין של ה- DLC לא מעודכן (או משהו בסגנון), ולא איפשר לי להמשיך את ההורדה שלהם, מה שאילץ אותי למחוק אותם ולחפש לינקים אחרים לאותה הורדה, שאינם dlc.
לינקים רגילים של JDownloader הם עם סיומת Part, וכשמסתייימת ההורדה של כל לינק הוא הופך לקובץ RAR.
JDownloader היא תוכנה מעולה, קלה מאוד ללמידה והפעלה (לקח לי פחות מ- 10 דקות להתחיל להריץ בה הורדות).
ישנן 3 לשוניות: לינקים מתווספים, לינקים בהורדה ולשונית הגדרות התוכנה.
בהגדרה הראשונית יש להגדיר בעיקר תיקיית יעד להורדות, וליצור סקריפט לחיבור מחדש של הראוטר כל פעם שמגיעים לתקרת ההורדות מאותו שרת (מה שנקרא שינוי IP).
מרגע זה התוכנה עושה הכל לבד ובאופן אוטומטי, כולל פריסה של קבצי ה- RAR עם סיום ההורדה של כולם.
כמו כןׁהתוכנה דורשת התקנת JAVA.
כמו ש- uriler ציין, גם אני לא הייתי סומך על תוכנות מבתים לא מוכרים (שהדבר היחיד שכן אפשר לסמוך עליו הוא שהן יכילו וירוסים, טרוג'נים ושאר צרות).
אם יהיו שאלות נוספות אשמח לעזור.
DLC למיטב זכרוני, הם לינקים מוצפנים. יצא לי פעמיים שלוש לראות לינקים כאלה, אולם ה- JDownloader הודיע לי שהפלאגין של ה- DLC לא מעודכן (או משהו בסגנון), ולא איפשר לי להמשיך את ההורדה שלהם, מה שאילץ אותי למחוק אותם ולחפש לינקים אחרים לאותה הורדה, שאינם dlc.
לינקים רגילים של JDownloader הם עם סיומת Part, וכשמסתייימת ההורדה של כל לינק הוא הופך לקובץ RAR.
JDownloader היא תוכנה מעולה, קלה מאוד ללמידה והפעלה (לקח לי פחות מ- 10 דקות להתחיל להריץ בה הורדות).
ישנן 3 לשוניות: לינקים מתווספים, לינקים בהורדה ולשונית הגדרות התוכנה.
בהגדרה הראשונית יש להגדיר בעיקר תיקיית יעד להורדות, וליצור סקריפט לחיבור מחדש של הראוטר כל פעם שמגיעים לתקרת ההורדות מאותו שרת (מה שנקרא שינוי IP).
מרגע זה התוכנה עושה הכל לבד ובאופן אוטומטי, כולל פריסה של קבצי ה- RAR עם סיום ההורדה של כולם.
כמו כןׁהתוכנה דורשת התקנת JAVA.
כמו ש- uriler ציין, גם אני לא הייתי סומך על תוכנות מבתים לא מוכרים (שהדבר היחיד שכן אפשר לסמוך עליו הוא שהן יכילו וירוסים, טרוג'נים ושאר צרות).
אם יהיו שאלות נוספות אשמח לעזור.