PS3 MULTIZONE.
זה תקף רק עם חיבור HDMI, חיבור קומפוזיט יכול לעשות בעיות (משחק NTSC לא יעבוד ב-PAL ולהיפך, וגם זה לא תקף לכל המשחקים).kaplaey2 כתב:משחקים מכל העולם יעבדו על ה PS3 שלך - ממש לא משנה אם היא מארה"ב או מיפן, ואו מאירופה.
אתה יכול לקנות משחקים מכל מקום בעולם.
סרטי Blue-Ray נעולים\נתמכים לאזור שממנו נקנתה הקונסולה....
הבעיה עדיין היא לא נעילה איזורית , אלא האפשרויות תצוגה.
אם בקונסולה שמחוברת בקומפוזיט תשנה לשיטת שידור אמריקאית (480I) ואז תנסה לשחק במשחק - אז זה יפעל.
פשוט כשמחברים את זה בארץ שמים על 576I (להלן PAL , לעומת הקודם שהוא NTSC) ולא כל המשחקים תומכים בשתי השיטות.
לעומת זאת כל טלוויזיה מה15 שנה האחרונות היא מולטי סיסטם - אז הבעיה ידידי היא עדיין בהגדרה של הPS3 ולא ב"נעילה איזורית לא בHD" שזה פשוט לא נכון.
ליביו
אם בקונסולה שמחוברת בקומפוזיט תשנה לשיטת שידור אמריקאית (480I) ואז תנסה לשחק במשחק - אז זה יפעל.
פשוט כשמחברים את זה בארץ שמים על 576I (להלן PAL , לעומת הקודם שהוא NTSC) ולא כל המשחקים תומכים בשתי השיטות.
לעומת זאת כל טלוויזיה מה15 שנה האחרונות היא מולטי סיסטם - אז הבעיה ידידי היא עדיין בהגדרה של הPS3 ולא ב"נעילה איזורית לא בHD" שזה פשוט לא נכון.
ליביו
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ליביו - אתה טועה.
על קונסולה אירופאית כל משחק יעבוד, לא משנה מה. על קונסולה אמריקאית יש מספר מצומצם של משחקים שעותק אירופאי שלהם לא יעבוד, כי הוא דורש רזולוציה של 576 (ההיפך לא בעיה, כי 576>480). הבעיה היא בקונסולה, לא בטלויזיה. אפילו אם הטלויזיה תהיה לא סתם מולטי סיסטם אלא מולטי מיליון סיסטם עם קצפת, דובדבן ואבקת סוכר, עדיין GTA4 או Heavenly Sword (רק דוגמאות, הרשימה יותר ארוכה מזה) אירופאיים לא יעבדו על קונסולה אמריקאית בחיבור קומפוזיט.
על קונסולה אירופאית כל משחק יעבוד, לא משנה מה. על קונסולה אמריקאית יש מספר מצומצם של משחקים שעותק אירופאי שלהם לא יעבוד, כי הוא דורש רזולוציה של 576 (ההיפך לא בעיה, כי 576>480). הבעיה היא בקונסולה, לא בטלויזיה. אפילו אם הטלויזיה תהיה לא סתם מולטי סיסטם אלא מולטי מיליון סיסטם עם קצפת, דובדבן ואבקת סוכר, עדיין GTA4 או Heavenly Sword (רק דוגמאות, הרשימה יותר ארוכה מזה) אירופאיים לא יעבדו על קונסולה אמריקאית בחיבור קומפוזיט.
ידידי בא נפריד בין מספרים (שאני אדון בהם קודם) להרצת משחקים -
576 אכן גדול מ480
אבל! , 60 (של NTSC) הרץ גדול מ50 (של PAL)
בשביל המתמטיקה שאתה מתעקש לעשות כדי שתראה שזה בדיוק אותו הדבר:
NTSC מיצג בעצם 720X480 ב60 הרץ
PAL מיצג בעצם 720X576 ב50 הרץ
תכפול את המספרים ביחד - הפלא ופלא - אותו מס' פיקסלים לשניה (היחס נשמר גם שסופרים את השורות שלא מוצגות ד"א)
בפועל בשניה מוצגים בדיוק אותו מספר פיקסלים והרוחב פס זהה.
השאלה הסמנטית היא האם אפשר להגדיר רזולוציה בצורה ידנית בקונסולה אירופאית ל480I בקומפוזיט ול576I בקונסולה אמריקאית.
לזכרוני כן מהימים שלא היתה לי LCD.
אבל מצאתי דבר שתומך במה שאתה אומר - לפחות דיגיטלית אפשר להגיר רק 576P אצלי בHDMI, ככה שאולי זה בHDMI , אולי הם הורידו את זה עם קושחות חדשות יותר (יש לי PS3 מיום ההשקה)
ליביו
576 אכן גדול מ480
אבל! , 60 (של NTSC) הרץ גדול מ50 (של PAL)
בשביל המתמטיקה שאתה מתעקש לעשות כדי שתראה שזה בדיוק אותו הדבר:
NTSC מיצג בעצם 720X480 ב60 הרץ
PAL מיצג בעצם 720X576 ב50 הרץ
תכפול את המספרים ביחד - הפלא ופלא - אותו מס' פיקסלים לשניה (היחס נשמר גם שסופרים את השורות שלא מוצגות ד"א)
בפועל בשניה מוצגים בדיוק אותו מספר פיקסלים והרוחב פס זהה.
השאלה הסמנטית היא האם אפשר להגדיר רזולוציה בצורה ידנית בקונסולה אירופאית ל480I בקומפוזיט ול576I בקונסולה אמריקאית.
לזכרוני כן מהימים שלא היתה לי LCD.
אבל מצאתי דבר שתומך במה שאתה אומר - לפחות דיגיטלית אפשר להגיר רק 576P אצלי בHDMI, ככה שאולי זה בHDMI , אולי הם הורידו את זה עם קושחות חדשות יותר (יש לי PS3 מיום ההשקה)
ליביו
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני מבין שאתה מתווכח לשם הויכוח. לא עדיף היה לחפש את העובדות קודם?
חפש את קוד השגיאה שמקבלים כשמשחק לא פועל - 80028F10. תראה שאין שום התייחסות למשחקים אמריקאיים שלא עובדים על קונסולות אירופאיות אלא רק למשחקים אירופאיים שלא עובדים על קונסולה אמריקאית. אל תסמוך על הזיכרון, אל תתווכח בשביל להתווכח. פשוט תבדוק.
חפש את קוד השגיאה שמקבלים כשמשחק לא פועל - 80028F10. תראה שאין שום התייחסות למשחקים אמריקאיים שלא עובדים על קונסולות אירופאיות אלא רק למשחקים אירופאיים שלא עובדים על קונסולה אמריקאית. אל תסמוך על הזיכרון, אל תתווכח בשביל להתווכח. פשוט תבדוק.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני לא הסברתי שום דבר לגבי PAL ו NTSC באופן כללי, אלא רק על משחקי PAL שמורצים על קונסולות NTSC, ולכן לא יכול להיות שטעיתי לגבי PAL ו NTSC.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ועכשיו ציטוט בלי להוציא את דברי מהקשרם:liviur כתב:ציטטי את החלק המדובר.Malcontent כתב:כי הוא דורש רזולוציה של 576 (ההיפך לא בעיה, כי 576>480).......
היי, תראה, הציטוט מתייחס להרצת משחקים על פלייסטיישן 3 באופן ספציפי ולא להגדרות הטכניות של PAL ו NTSC באופן כללי.Malcontent כתב: על קונסולה אמריקאית יש מספר מצומצם של משחקים שעותק אירופאי שלהם לא יעבוד, כי הוא דורש רזולוציה של 576 (ההיפך לא בעיה, כי 576>480)...
אכן לא נורא, אבל קצת עצוב, לא?liviur כתב: לא נורא...
אין קשר לזה שרזולוציה אחת גדולה מהשניה בפרמטר אחד.
אם תרצה לקבל ולהבין את זה - סבבה , אם אתה מתעקש על הפרט הזה בתור הסיבה למה זה לא רץ - זה כבר משהו אחר - וזה פשוט לא נכון.
הבעיה היא בעובדה שSD בחלק מהמשחקים הוא איזורי (כלומר בGTA4 לדוגמא - הSD האירופאי הוא בPAL - ובאמריקאי הוא בNTSC)
כלומר אין את שניהם על משחק אירופאי ואת שניהם על משחק אמריקאי.
כלומר הבעיה קיימת ל2 הכיוונים.
פעם - בוודאות זה היה פתיר - כי לחבר היתה בעיה כזו עם עותק אמריקאי של GTA4 , ובמקביל לחבר אחר היתה בעיה הפוכה (אני לא זוכר עם איזה משחק)
אין קשר לזה שרזולוציה אחת "גדולה" מהשניה.
ליביו
אם תרצה לקבל ולהבין את זה - סבבה , אם אתה מתעקש על הפרט הזה בתור הסיבה למה זה לא רץ - זה כבר משהו אחר - וזה פשוט לא נכון.
הבעיה היא בעובדה שSD בחלק מהמשחקים הוא איזורי (כלומר בGTA4 לדוגמא - הSD האירופאי הוא בPAL - ובאמריקאי הוא בNTSC)
כלומר אין את שניהם על משחק אירופאי ואת שניהם על משחק אמריקאי.
כלומר הבעיה קיימת ל2 הכיוונים.
פעם - בוודאות זה היה פתיר - כי לחבר היתה בעיה כזו עם עותק אמריקאי של GTA4 , ובמקביל לחבר אחר היתה בעיה הפוכה (אני לא זוכר עם איזה משחק)
אין קשר לזה שרזולוציה אחת "גדולה" מהשניה.
ליביו
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אתה טוען שהבעיה קיימת לשני הכיוונים - אני אשמח אם תספק הוכחות יותר מוצקות מ"הייתה בעיה לחבר, אני לא זוכר עם איזה משחק", כי חיפוש של התקלה ברשת מוציא אך ורק תוצאות של משחקים אירופאיים שלא עובדים על קונסולות אמריקאיות (שלא לדבר על זה שבתקופה שזה באמת עניין אותי בדקתי אם אני יכול להריץ את GTA4 אמריקאי ב SD על קונסולה אירופאית וזה עבד).
אם תצליח למצוא דוגמאות לבעיה בדיסקים אמריקאיים על קונסולות אירופאיות, סבבה, אבל איכשהו יש לי הרגשה שלא תצליח.
אם תצליח למצוא דוגמאות לבעיה בדיסקים אמריקאיים על קונסולות אירופאיות, סבבה, אבל איכשהו יש לי הרגשה שלא תצליח.