אז ככה.... אני לא אודיופיל, אני לא בעל מערכת בעשרות אלפי שקלים, אבל עדיין - אני משוכנע שיש הבדל אצלי.
אני יכול להגיד באופן חד משמעי שאני שומע סאונד שונה בין הרמקול השמאלי (שמחובר לכבל של Acoustic Research באורך 2.5 מטר) לבין הרמקול הימני (שמחובר לכבל 5 מטר בעשרה שקלים).
אני לא מחפש את הכבלים היקרים ביותר ואני לא מחפש מותגים.
אני מחפש משהו שהעלות שלו תהיה הגיונית (בואו נגיד שני כבלים לרמקולים ועוד כבל קצר RCA בין הקומפקט למגבר ביחד הכל עד 500 שקל) ושהוא יהיה ברמה שמתאימה לסט שלי. כי כמו שאמרתם - כבלים של אלפי דולרים לא יעשו לי שיפור סאונד מטורף.
המצב היום הוא שהמגבר נמצא צמוד למפצל חשמל, ככה שבטוח יש שם באזור הפרעות אלקטרו מגנטיות כאלו או אחרות (אני לא מבין בתחום הזה בכלל), מחובר עם שני כבלים שונים באורכים שונים - בקיצור ממש לא אופטימלי.
לפני שאני הולך להשאיל או לחפש משהו שנשמע לי טוב, הייתי כן שמח לקבל תשובות או לפחות הפנייה למקור מידע אחר כלשהו שיענה לי על השאלות הבסיסיות שלי - מה המשמעות של הפרמטרים השונים? מה ההמלצות הבסיסיות? (כמו שנאמר בדיון מקודם - אורכים זהים של שני הכבלים) מה הופך כבל אחד למעפן ומה הופך כבל אחר לכבל איכותי?
שמעתי את זה מספיק פעמים כאן ומאנשים אחרים - הכי טוב איך שזה נשמע לי. אני מסכים עם זה לחלוטין, אבל לפני שאני מאזין בכלל, אני רוצה לדעת מה אני מחפש.
מקווה שעכשיו אתם מבינים יותר את העמדה/מצב שלי.
ושוב -- תודה לכולם, עד היום התייעצתי כאן בכל סוגיה ותמיד יש כאן מענה מקצועי ואיכותי(Y)