sagetv version 7 hebrew up-date
ובכן לאחר עבודה די מאומצת עם אנשי הפיתוח של המערכת, יש לנו תמיכה בעברית גם ב EPG ובשאר המסכים, דבר שלא היה תקין בגלל שינוי שיטת העבודה עם קבצי freetype fonts.
נכון לרגע זה אני עובד איתם על בניה של מנגנון שיאפשר תירגום של תפריטי המערכת והמסכים בצורה שיהיה קל לתחזק ולהעביר מגירסא אחת לאחרת. עידכונים בקרוב.
מי שעובד עם גירסא 7 וצריך פתרון לתצוגת העברית בקבצים, ספריות, תמונות, וכן בהקלטות ותצוגת epg שיפנה אלי, אני יבנה מדריך מסודר לנושא ברגע שנסיים את כל ההגדרות עבור המערכת.
יום נעים
בני
נכון לרגע זה אני עובד איתם על בניה של מנגנון שיאפשר תירגום של תפריטי המערכת והמסכים בצורה שיהיה קל לתחזק ולהעביר מגירסא אחת לאחרת. עידכונים בקרוב.
מי שעובד עם גירסא 7 וצריך פתרון לתצוגת העברית בקבצים, ספריות, תמונות, וכן בהקלטות ותצוגת epg שיפנה אלי, אני יבנה מדריך מסודר לנושא ברגע שנסיים את כל ההגדרות עבור המערכת.
יום נעים
בני
עברית בקרוב...
הייתי בחופשה קצרה בחול... מחכה לגירסא רשמית בעוד כשלושה שבועות.
בכל מקרה התמיכה בקבצים, peg וכן פתרון לפונטים כבר קיים, רק לאחר פרסום הגרסא הרשמית החברה של sagetv יאפשרו לעבוד עם מנגנון ההמרה.
עידכונים בקרוב...
בכל מקרה גירסא מעולה !
בני
בכל מקרה התמיכה בקבצים, peg וכן פתרון לפונטים כבר קיים, רק לאחר פרסום הגרסא הרשמית החברה של sagetv יאפשרו לעבוד עם מנגנון ההמרה.
עידכונים בקרוב...
בכל מקרה גירסא מעולה !
בני
Re: עברית בקרוב...
הגרסה הרשמית 7 של SageTV יצאה!banjo כתב:הייתי בחופשה קצרה בחול... מחכה לגירסא רשמית בעוד כשלושה שבועות.
עידכונים בקרוב...
בכל מקרה גירסא מעולה !
בני...
אני סקרן לגבי העברית!
האם ניתן כבר לפרסם?
תודה,
אורן.