חיבור Component למסך VGA

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
moryoav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי רסיבר של yamaha 467 שמחובר ב-HDMI לטלויזיה. יש לי כבל VGA לקומפוננט ואני רוצה לחבר את הרסיבר גם למסך VGA (שישב מעברו השני של הקיר במטבח). אחרי החיבור עדיין רואים תמונה רק בטלויזיה ובעצם אין לי מושג איך מעבירים את ה-OUTPUT של הרסיבר לקומפוננט במקום HDMI. אני מרגיש שזאת שאלה מה זה מטופשת ובכל זאת לא הצלחתי להבין איך עושים את זה... כפתורי ה-AV בשלט של הרסיבר הם לשליטה על אמצעי INPUT שונים (CD וכו') ולא OUTPUT. איך משנים OUTPUT? גם כשניסיתי פשוט לנתק את ה-HDMI (חשבתי שיש מיתוג אוטומטי לרכיב ה-OUTPUT שמחובר) עדיין לא קיבלתי תמונה במוניטור VGA....

מה לעשות? תודה....

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

האם במטבח זה מסך מחשב?
אתה לא יכול לשלוט ביציאה כי למעשה היציאה פועלת במקביל לכניסה, מה שנכנס זה מה שיוצא ויש מצבים שהרסיבר מבצע המרה כלפי מעלה (כלומר מהחיבור הפשוט ביותר למתקדם יותר) וכמעט אף אחד לא מבצע את ההפך לכן מה שאני מציע לך זה קודם כל לבדוק האם הכבל הזה (VGA לקומפוננט) זה מה שסופק עם המסך, אם כן, אז למעשה אפשר לחבר למסך הזה ממיר או כל מכסיר אחד שמוציא סגנל קומפוננט.
אם לא אתה צריך קופסת המרה אקטיבית בין החיבור של הממיר או DVD או מה שמחובר לרסיבר ולהמיר את היציאה לכניסה המתאימה במסך שלך.
אם יש לך כמה מכשירים שמחוברים לרסיבר וכל פעם אתה בוחר לראות משהו אחר אפשרי לפצל יציאת HDMI עם מפצל אקטיבי ובנוסף לחבר ממיר שמבצע המרה בין HDMI לVGA. תקח בחשבון שמכשיר כזה בארץ הוא יקר וכמעט בלתי ניתן להשגה ולכן הפתרון הוא חיבור ישיר בין המקורות למסך הנוסף.

על הנייר קצת קשה להסביר, צריך שבעל מקצוע יבדוק את האפשרויות החיבור ויתן לך הצעת מחיר לפתרון.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”