איך השילוב של B&W 685 עם DENON 1910 ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
BuzhishBuzhish כתב:אני קורא בחלק מהאתרים שהשילוב הזה טוב ובחלק אומרים שהדנון לא יצליח לדחוף אותו
מישהו התנסה עם השילוב הזה ויכול לתת רשמים ?
תודה...
הרמקולים של B&W זקוקים לדחיפה ועל זה אין מחלוקת .
הרסיברים של דנון אין להם יכולת דחיפה לעות המתחרים כגון פיוניר או יאמהה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תעזרו לי להבין למה יכולת ה"דחיפה" שלו נחותה לעומת הפיונייר והימאה , זה לא איזה רמקול יקר וגם הרסיבר לא פשוט, כשקניתי אותו הוא קיבל שבחים וביקורות טובות בכל האתרים.
איך זה יתכן שרמקול כזה הוא לא יכול להחזיק ? ורסיברים באותו מחיר של חברות אחרות כן יכולים?
נשמע לי קצת דפוק
איך זה יתכן שרמקול כזה הוא לא יכול להחזיק ? ורסיברים באותו מחיר של חברות אחרות כן יכולים?
נשמע לי קצת דפוק
" Don't Just Watch A Movie , Become Part of it with A Good Sound System "
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
הרמקול 88DB ב8 אוהם. לפי אתר היצרן מומלץ 25-100 וואט של הגברה ב8 אוהם.
לפי אתר היצרן של דנון ה1910 משחרר 90 וואט סביר להניח ב8 אוהם, לא רשום כמה ב4 אוהם.
הרמקול לא מהנצילים ביותר אך גם לא מהדורשניים ביותר והמגבר לא מהחזקים ביותר אך גם לא חלש.
אישית לא נראה לי שאמורה להיות בעיה. אני לא הייתי מהסס לשדך את הרמקולים הללו למגבר הזה לו הייתי אתה, אבל זה רק אני. אלא אם אתה מתכוון לשים אותם בסלון גדול ואז אולי תהיה בעיה.
לפי אתר היצרן של דנון ה1910 משחרר 90 וואט סביר להניח ב8 אוהם, לא רשום כמה ב4 אוהם.
הרמקול לא מהנצילים ביותר אך גם לא מהדורשניים ביותר והמגבר לא מהחזקים ביותר אך גם לא חלש.
אישית לא נראה לי שאמורה להיות בעיה. אני לא הייתי מהסס לשדך את הרמקולים הללו למגבר הזה לו הייתי אתה, אבל זה רק אני. אלא אם אתה מתכוון לשים אותם בסלון גדול ואז אולי תהיה בעיה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
האם יצא לך להקשיב לסט הזה עם הרסיבר הספציפי ?
למה שלא תיגש לחנות ותבקש לשמוע Denon עם B&W ואז רסיבר של חברה אחרת נגיד Onkyo , על אותו זוג ?
אני משוכנע שאז תבין על מה מדברים ושלא תבין לא נכון, ל Denon יש מכשירים מצויינים. לגבי מה הולך עם מה, אתה חייב להקשיב בחנות.
ליאור
למה שלא תיגש לחנות ותבקש לשמוע Denon עם B&W ואז רסיבר של חברה אחרת נגיד Onkyo , על אותו זוג ?
אני משוכנע שאז תבין על מה מדברים ושלא תבין לא נכון, ל Denon יש מכשירים מצויינים. לגבי מה הולך עם מה, אתה חייב להקשיב בחנות.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תודה רבה לכולם על התגובות, אני אלך לחנות לבדוק אותם .
עוד שאלה על הדרך
אם אני מגביר ברסיבר את ה Channel Level עד הסוף לרמקולים מסויימים זה יכול לפגוע ברמקול או אפילו לפגוע ברסיבר?
תודה
עוד שאלה על הדרך
אם אני מגביר ברסיבר את ה Channel Level עד הסוף לרמקולים מסויימים זה יכול לפגוע ברמקול או אפילו לפגוע ברסיבר?
תודה
" Don't Just Watch A Movie , Become Part of it with A Good Sound System "
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
או אונקיו...שכחת את אונקיו9000es כתב:BuzhishBuzhish כתב:אני קורא בחלק מהאתרים שהשילוב הזה טוב ובחלק אומרים שהדנון לא יצליח לדחוף אותו
מישהו התנסה עם השילוב הזה ויכול לתת רשמים ?
תודה...
הרמקולים של B&W זקוקים לדחיפה ועל זה אין מחלוקת .
הרסיברים של דנון אין להם יכולת דחיפה לעות המתחרים כגון פיוניר או יאמהה ....
איציק
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
תסמוך על הרסיבר. ההבדל לא יכול להגיע לפערי עצמה גדולים מידי.Buzhish כתב:תודה רבה לכולם על התגובות, אני אלך לחנות לבדוק אותם .
עוד שאלה על הדרך
תודה...
זה לא ייפגע באף אחד. זה סתם ייראה מוזר שלסנטר, למשל, צריך לתת יותר ווליום מלאחוריים. אבל זה כבר עניין של עכבות, נצילות ובטח גם אקוסטיקה.
אוקי תודה רבה !ofir-harlev כתב:תסמוך על הרסיבר. ההבדל לא יכול להגיע לפערי עצמה גדולים מידי.Buzhish כתב:תודה רבה לכולם על התגובות, אני אלך לחנות לבדוק אותם .
עוד שאלה על הדרך
תודה...
זה לא ייפגע באף אחד. זה סתם ייראה מוזר שלסנטר, למשל, צריך לתת יותר ווליום מלאחוריים. אבל זה כבר עניין של עכבות, נצילות ובטח גם אקוסטיקה....